Er is een wereldwijde bewustzijn? – D. Ph. Roger Nelson

Door Nuoviso Producties:

De mens is de kroon van de Evolutie of zou het kunnen zijn dat het gaat gebeuren?

Vladimir Vernadsky en o.m. teilhard de Chardin wetenschappelijke en filosofische argumenten die een verschillende fase van de Evolutie was voor ons meteen in de schaal van de aarde, zal worden gepresenteerd. Zij beschreven een “Noosfeer”, voor het bedienen van een pervasieve interactie om de mensheid op te treden als een mantel van intelligentie voor de planeet. Een van de motivaties voor het Global Consciousness Project (GCP) was om te vragen of we misschien in staat zijn om te identificeren voorloper voor een dergelijke noosfeer.

De kern van de GCP is een lange termijn, de voortzetting van het Experiment is ontworpen om de correlaties in gesynchroniseerde random data streams te onderzoeken grootschalige evenementen. Het project suggereert dat de onbepaalde toekomst de quantum-niveau willekeurige gebeurtenissen kunnen worden gericht op de geestelijke bedoeling. Dus, het onderzoek toont significante afwijkingen van willekeurige verwachtingen, wanneer de groep de samenhang is gekoppeld.

Sinds 1998, het GCP is gesynchroniseerd met een wereldwijd netwerk, parallelle reeksen van willekeurige gegevens op 65-sites en dus een nieuw wereld record. Een strenge Experiment bevestigde de hypothese dat de gegevens van de RNG (Random numbers Generator) het raster opgeroepen niet een willekeurige gedrag in bepaalde tijden of gebeurtenissen, evenals geestelijke en emotionele reacties samen.

Dus, een operationeel gedefinieerde globale bewustzijn wordt weergegeven door interacties van de mensen over de hele wereld. De correlaties laten zien dat de aandacht en de Emotie van het grote aantal mensen dat in vergelijking met de grote tragedies of grote feesten, als een gecorreleerde Basis is gebracht op een grote mate van onzekerheid toeneemt.

Dit is een bewijs dat de geest in de fysieke wereld, en dat we met elkaar communiceren om een functionele massa bewustzijn.

Lezing van Roger Nelson, PhD. ter gelegenheid van de Quantica Congres “Evolutie – bewustzijn – quantum fysica” van 14./15. Mei 2011.

Video link: http://youtu.be/9fPjcnzLy8U

Voor meer informatie www.Quantica.TV

Voor nog veel meer films, documentaires en rapporten, bezoek ons kanaal: http://www.youtube.com/user/NuoVisoTv

Met Uw aankoop in onze winkel, U ondersteuning van onze onafhankelijke rapportage: http://www.nuovisoshop.de

NuoViso – Meer dan Elders! http://www.NuoViso.TV

Geef een reactie