Boek tip: Gewoon de snelheid van de bal natuurlijke wandelen

Met zijn kleine gids ‘Gewoon de bal de snelheid van het natuurlijke te Gaan” brengt je dichter bij Dirk Beckmann, een specialist in houding en functionele bewegingen, de praktijk van de bal versnelling.

Einfach Ballengang - natürliches GehenHet rechtop lopen, de patroon van de beweging die zo kenmerkend is voor de mensen. In dit boek leert u om terug te keren naar hun oorspronkelijke en natuurlijke manier van lopen: de snelheid van de bal.

In een korte en bondige Vorm u leert over de achtergrond van deze beweging patroon en leren, in eenvoudige stappen, basisoefeningen, die u brengen deze functionele en gezonde manier van lopen dichterbij.

De inhoud – De belangrijkste basisbeginselen duidelijk in 40 pagina ‘ s:

Het Hoofdstuk over de ‘ Bal van de voet t.o.v. de Hiel-teen overgang – Wat is het allemaal over?” Bal van de voet en de hiel gear – Een vergelijking van de twee-snelheden-wise. Om te verkennen als kleine kinderen de wereld leren we de voortgang vrij onbewust in de natuurlijke snelheid van de bal. Waarom doen we vallen, en vervolgens van de snelheid van de bal van een klein kind in de onnatuurlijke Hiel? Wat de gevolgen die ontstaan voor de hiel-gangers en hakken lopers?

Het horen “Test” is Een eenvoudige zelftest waarmee u direct te herkennen of u een baal of een hiel – gangers.

De voeten leren oefeningen voor ontspanning, flexibiliteit en verbeterde lichaamsbewustzijn. Voorbereiding voor de Bal.

De snelheid van de bal Leer je op een speelse manier, in drie stappen, de conversie naar de natuurlijke Lopen, waardoor de hiel van de snelheid veel voordelen voor de gezondheid. Ze maken de Interactie tussen uw voeten en armen op de hoogte zijn van wat ze ‘naar voren te brengen”.

De finale was Een meer belangrijk, al het geleerde elementen in de functionele bal voeg de snelheid samen. De natuurlijke snelheid van de bal moeiteloos!

Het juiste tempo is Voor veel van de bal gear in het dagelijks leven (bijvoorbeeld, uit te voeren op het werk of bij het winkelen) moeilijk. Wat is de reden?

Schoenen met hakken te maken van de natuurlijke snelheid van de bal is onmogelijk. De leden ook pijn in je houding en lichaam structuur en leiden tot een andere houding, zelfs tot pijnlijke symptomen. Hoe vind je de juiste schoenen?

Bestel het boek hier:

 

De auteur Dirk Beckmann is een van de bekendste en meest gewilde deskundigen in de grotere omgeving Düsseldorf. Als fascia therapeut, specialist in houding en functioneel werkt het Verplaatsen sinds 2005 in zijn eigen praktijk in Düsseldorf met vele klanten, die komen uit alle hoeken van Duitsland en de aangrenzende hem vreemd. Naast de handmatige werkzaamheden, myofasciale verklevingen, en het inkorten van een focus op patronen van zijn werk in het lesgeven en Coachen van functioneel bewegen. Ook de snelheid van de bal, de Dirk Beckmann in individuele of groepslessen al een aantal mensen heeft geleerd.

Meer info: De snelheid van de bal Blog van Dirk Beckmann

Geef een reactie