Boek tip: THEKI ® – Ent-wikkel je! De sleutel tot bewustzijn

BEWUSTZIJN IS ONZE NATUUR

THEKI - Entwickle DichDiep onder de lagen van ons ego is de bron van wijsheid, geluk en innerlijke kennis is verborgen in elk van ons ware Zelf. Om te leren om liefde en vervulling, het is allemaal laten gaan van wat weerhoudt ons van het leven naar onze ware aard.

Sandra Weber ontwikkeld met THEKI® is een healing en bewustzijn methode, is het mogelijk om zich te ontdoen van zijn valse Zelf en zich te ontwikkelen. Blokkades als gevolg van de traumatische ervaringen, gevoelens van schuld, erfelijke aanleg, stress, familie problemen, prenatale programmering, vreemde energieën, en nog veel meer om op te lossen. Hun plaats voelden of nooit gevoelens, zoals vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde en een nieuwe zelf-bewustzijn ervaren contact met lang verloren.

“Er is geen wet die zegt dat dit pad was te pijnlijk en vervelend,” zegt Sandra Weber. “De tijd is NU. Elk probleem kan opgelost worden volgens deze handleiding, het beperken van de lagen van het zijn Zelf en het leven dat hij wil echt, bewust en vrij.” THEKI® is een proces van de schepping, met het zelf en de werkelijkheid wordt gemaakt.

 

Sandra-WeberSandra Weber werkte vele jaren met spirituele healing methoden, zoals reïncarnatie therapie, Reiki, Theta Healing®, PHEET (Fysio-Emotionele-Energetische therapie) en hypnose. Van de som van hun jarenlange therapie en training ervaring met honderden mensen die je ontwikkeld met THEKI® voor je eigen genezing en bewustzijn methode. Sinds 2008 is zij zendt haar Kennis als een bewustzijn, coach en spiritueel leraar in hun praktijk aan het meer van Konstanz.

Homepage: www.theki.eu

Geef een reactie