Fasciale Opleiding – Gratis Online Cursus

“Fasciale Fitness”, “fasciale Training” of, meer in het algemeen de term “fascia” zijn momenteel in de gezondheids – en Fitness-gebied rond de mond. Wat is het eigenlijk?

“Fascia” bindweefsel structuren in het lichaam. Mensen die vlees eten zijn zich bewust van deze melkwitte huid, het budget, bijvoorbeeld een filet of als een marmering een stuk vlees. In de plantenwereld vindt u vergelijkbare scheiden en het vormgeven van de structuren, bijvoorbeeld heel duidelijk in het geval van citrusvruchten.

fleischzitrone

Afbeelding Bronnen: Dirk Beckmann

Fascia surround in het menselijk lichaam, de spieren, botten, organen of zenuwen, en vormen een nooit eindigende netwerk verbindt alles. Dit “Orgaan” wordt doorkruist met talloze zenuwuiteinden en is ook verantwoordelijk voor lichaam perceptie. De feedback, waar in de kamer, bijvoorbeeld de Arm in een worp, over dit bindweefsel netwerk. Daarnaast helpt het door het scheiden van de eigenschappen van ons immuunsysteem. Echt een geweldige Materiaal, dat pas de laatste jaren zijn weer versterkt in de ogen van het onderzoek is gekomen.

Wat is fascia?

Video link: http://youtu.be/l5hNqpWxSpo

Een zeer belangrijke factor voor onze gezondheid, maar heeft te maken met onze mobiliteit, en het lichaam structuur. Fascia aan te passen aan onze Verplaatsen. Aangezien de meeste van de mensen hier, er is Iets mis, ook op het bindweefsel netwerk.

Fascia kunnen aan elkaar plakken of in te korten, wanneer we ons lichaam zoals het is bedoeld. Je kent het gevoel met de leeftijd, altijd onroerende? Nu, als u geen 85, maar, integendeel, om de 40, dan zijn de ringen zijn minder met het jaar te doen met uw fascia. Het is in feite volkomen natuurlijk, dat de fascia, de knoppen van de spieren en het glijden, het steken van de nacht samen, wanneer er geen beweging bestaat. Zoals ik al zei, dat is volkomen normaal, want normaal gesproken zou u zoals elk klein kind of een dier om de wax te worden uitgebreid strekken en buigen, en daarom deze lichte verklevingen op te lossen. Hetzelfde zou herhaal dit enkele malen per dag.

Maar wie doet dat? Dus een verdere laag is toegevoegd elke nacht, totdat u niet meer in staat om ze op te lossen zonder hulp, dus zonder verder oponthoud, door de beweging zelf. In ernstige gevallen, de enige manier om het dek van een fascia expert, ontrafelt de mesh achterzijde helpt.

Korte en gelijmd fascia ook van invloed op onze houding en onze structuur van de partij. Dit gebeurt omdat fasciale spanning patronen weerspiegelen, die van het lichaam is vaak blootgesteld.

Je zit een stuk, dan zal waarschijnlijk pas het bindweefsel van je lichaam, voorkant in deze verkorte positie. Dit betekent dat normale rechte Zit voor een inspannende “uitrekken” van de Voorkant, en ook je houding zal waarschijnlijk meer laten zien van een milde tot ernstige verkromming van de rug. Uit de Veel geadviseerd, moet je om te vechten meer van de kracht van de zwaartekracht. Bijvoorbeeld, in het geval van een naar voren hellende houding niet te kantelen, je nodig hebt om je rug spieren hard werken. Voortdurend actieve spieren zijn overbelast en onder-geleverd, en de aandacht op zich vestigen. Pijn in de rug is de juiste taal. U kunt denken dat het weinig zin heeft om de wil van deze herziene bachelor nu nog steeds sterk.

Voor uw gezondheid en kwaliteit van leven, het is dus erg belangrijk om een gezonde en adaptieve fasciale netwerk. En de beweging nodig heeft.

Fasciale Training – Gratis Online Cursus

De Online cursus van bindweefsel en beweging specialisten Dirk Beckmann van Düsseldorf om u te helpen. En het Beste deel: de Video cursus is volledig gratis.

In tegenstelling tot veel gewone training programma ‘ s, die zijn te vinden in het netwerk, niet betrokken bij deze Oefeningen, voornamelijk met het “versterken” van de fascia. Inderdaad, het Probleem is zeldzaam. Het doel van de cursus is om uw fasciale netwerk terug soepel en mobiel, je beweging en de kwaliteit van leven terug te keren. Om dit te doen, leer je op een interval van een week, een super eenvoudige Oefening die echt kan maken. Op hetzelfde moment, Oefeningen met regelmatig gebruik, een opvallend effect en snel leiden tot verbeteringen.

De inschrijving voor de Gratis Online cursus hieronder www.einfachbesserbewegen.de

In deze Video, zijn er alle belangrijke informatie over deze zeer effectief Video cursus:

Video link: http://youtu.be/gqmx4LfLHNk

De inschrijving voor de Gratis Online cursus hieronder www.einfachbesserbewegen.de

Geef een reactie