Nieuwe Film voor massa-vaccinaties: “Vandaag, vee, in de ochtend, kinderen?” (Update)

Documentatie over de gevolgen van de blauwe tong vaccinatie, en hun Parallellen met de mexicaanse griep

Update 14.12.2011: Grote klasse van filmmaker Michael Leitner: Hij heeft zijn Film, “Vandaag het beesten, morgen, kinderen?” gratis online!

Een Film over de toevoegingen in vaccins (“mexicaanse griep” en “blauwe tong ziekte”).

Michael Leitner ‘ s documentaire uit 2009 over de fictieve pandemieën, evenals de cliques tussen beleidsmakers, ambtenaren en de farmaceutische, de uitvinder van virussen blootgesteld als een geld printen licentie van de chemisch-farmaceutische complex, waarvan het nastreven van winst zonder oog voor het leven en gezondheid van mens en dier.

Aan het einde van de documentaire, een valse vooraf is voor een keer zeggen, Michael Leitner, in termen van de verwachte miskramen tegen de tijd dat de eerste geplande vaccinatie tegen schweim negrippe.

Het Positieve, namelijk de Afwezigheid van massa geboorte-verhaal mislukken, was te danken aan de gelukkige omstandigheid dat in Duitsland is er nauwelijks een persoon heeft zich te laten vaccineren, en dat in de laatste Minuut voor Zwangere vrouwen vaccins zonder de experimentele en giftig “booster” stoffen werden geïntroduceerd.

Video link: http://youtu.be/VL5vmQpuDj4

 

Tekst van 16.11.2009:

Aan het einde van de film, “H5N1, niet” antwoorden “… maar één ding dat u kunt Tamiflu, of beter, een goedkopere gif: De volgende pandemie komt. Dit is zo zeker als de beltoon in de kas van de farmaceutische bedrijven.”

Acute er zijn twee “plagen” die de wereld van de farmaceutische bedrijven is bang. Aan de ene kant, DIE diende griep huisgemaakt varkensvlees, aan de andere kant, er zijn de blauw-tongen-gedwongen vaccinatie in boerderij dieren waarvan de melk of het vlees, dan is onze natuurlijke behoefte om kwik en aluminium, alsmede oppervlakteactieve stoffen en emulsies, perforeren van de celwanden, is dubbel gedekt.

Zelden, een vaccin is beschadigd boeren en heeft zoveel slachtoffers, zoals de vaccinatie tegen de “blue tongue Virus” BTV-8. De reden voor deze nieuwe “versterker materialen”, alle niveaus van het immuunsysteem te terroriseren nog meer schoon dan de oude gif mengsels.

Wat te verwachten op het moment van de vaccinatie tegen de mexicaanse griep”, kunt u zien in de BTV-8-vaccinatie: Een niet-bestaande ziekte leidt tot massa-inentingen, en dus tot meer miskramen, een nieuwe en eerder zeldzaam immuun gebreken; problemen met Borstvoeding zijn te verwachten. Patent, officiële documenten, en verschillende studies hebben aangetoond dat de Impfindustrie heeft verloren dankzij de wil van de staat helpers aan de bovenkant van de openbare dienst, in de tussentijd, elke dimensie in de Inca ufnehmen van bijwerkingen en elk van de contact residuen van de gezonde menselijke geest permanent.

Geef een reactie