Online Petitie: een verloskundige hulp in Duitsland is in gevaar!

Stephanie Vaupel was al tijdens haar eerste zwangerschap veilig dat je wilt bevallen, thuis dan in het ziekenhuis. De eerste Keer werkte het, helaas, niet helemaal, maar hun twee kinderen kreeg het in de eigen vier muren.

Waarom besloot je, hoe de bevalling ging, en wat ze adviseert andere vrouwen die willen een thuisbevalling, zegt ze in een interview met Jumana Mattukat. urbiaTV van 16. Maart 2010. Verzending van 09.12.2009.

Video link: https://youtu.be/Ed0DOitGVPY

Misschien weet u al dat de Situatie van verloskundigen, freelance en een werknemer is niet rooskleurig. Echter, het al niet in goede arbeidsomstandigheden verslechteren zodra meer radicaal, omdat het starten in juli, de beroepsaansprakelijkheidsverzekering stijgt enorm – niet aufgruund gestiegnener gevallen van schade. Integendeel, de kosten per geval door medische vooruitgang, hoger en hoger.

In 1992, een verloskundige moest betalen umgerecht 179 € aansprakelijkheid 1. Juli zal het bijna 3700€. Dit heeft niet alleen betrekking heeft op de vroedvrouwen, die in het ziekenhuis geboren bijstand (thuis geboorten en Geurts huizen). Vooral veel van de kleinere ziekenhuizen die zijn overgestapt haar volledig bewijs van verloskundigen, de Enbindung afdelingen kunnen sluiten. Het bewijs van verloskundigen, hoewel, is de service van het Plan, maar ook een geboorte in het register als bewijs van de geboorte. Voor de diensten zonder een geboorte, ontvangt u een kleine vergoeding die zij leveren aan het ziekenhuis.

Het resultaat is dat Kleine slip-afdelingen niet meer dicht, omdat de vroedvrouwen verdienen genoeg uitstapjes naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis met een kraamafdeling zijn altijd meer en vooral in de landelijke gebieden kan worden 50-100 km. Bijzonder zwaar getroffen, maar met uitzondering van de klinisch werkende verloskundigen: u ontvangt 448,80 € bruto voor een thuisbevalling.

Omdat elk huis geboren is geassocieerd met een totaal van 5wöchigen op oproep, ze kunnen er niet voor zorgen heel veel geboortes. Meestal zijn er minder dan 10 in een jaar. In de (door de commissaris-KK meestal niet betaald) voor het bellen moet u dag en nacht bereikbaar. ACHT (!!) of meer geboorten in het jaar zou hebben om de zorg van de verloskundige alleen om de betaling van de aansprakelijkheid.

Veel verloskundigen bieden geen huis geboorten. Het recht op een vrije keuze van de plaats van de geboorte wordt enorm beperkt. De Trend is voor grote ziekenhuizen, verloskundige moet zorg van hen, vaak parallel met een meerling. Medische procedures zal blijven stijgen, zelfs nu, de Keizer is een cut-rate van 30 %!

Zelfs als je misschien nog meer kinderen, dus je wilt in staat zijn om nog beslissen voor zorgen dat uw kinderen, waar uw kinderen op de wereld komen. Voor een toekomst met een thuis bevalling, geboorte, thuis geboren, een bewijs van geboorte met een vertrouwde verloskundige!

 

En ook dit lezen voor meer informatie: www.hebammenfuerdeutschland.de www.hebammen-protest.de

Bron: http://www.rabeneltern.org/

Geef een reactie