Het slachthuis cultuur: de cultuur van de storing

De grote Eten. Niet in de film, maar in de internationale realiteit. Terwijl het aantal mensen op aarde honger voortdurend blijven groeien en in gebeurde in het vorige jaar, de miljard mark. Maar op hetzelfde moment, de VN-voedsel-en landbouw organisatie uitgegeven, een weersverwachting, volgens welke de productie van vlees neemt wereldwijd, op dit moment op 228 miljoen ton tot 463 miljoen ton in het jaar 2050.

Er zijn dus goede vooruitzichten voor de Europese dier fabrieken te exporteren hun “producten” in die landen, die nog niet in staat geweest te houden dus vast aan de overmatige cultuur van de geïndustrialiseerde landen. Eetcultuur? De strijd van het huis van cultuur en het is waarschijnlijk nauwkeuriger. Doden de beat en het akkoord. Steeds sneller en steeds meer. Het zijn de volgens het Verdrag van Lissabon, in het bijzonder in aanmerking genomen te worden ‘culturele tradities’?

De aanname is. Omdat de politie-staat methoden, die op dit moment de Oostenrijkse autoriteiten in het geval van dierenactivisten te gebruiken, uitgesproken tegen een bedreiging voor de slacht-house-cultuur, en door middel van deze winsten. Op het dock van een andere cultuur – die van het burgerlijk verzet en ongehoorzaamheid voor de bescherming van weerloze schepsels. Met een geplaveide samen aanklacht, en de instrumentalisering van de Maffia-lid in het Oostenrijkse wetboek van strafrecht van de 13 beschuldigd vertegenwoordigd organisaties en activiteiten van de rechterlijke macht in de nabijheid van terrorisme worden gebracht.

Lees meer op neues-deutschland.de

Geef een reactie