H1N1-vaccin: het is Niet landen hebben varkensvlees, maar de farmaceutische industrie!

Van petrapez op radio-utopie.de

Voor het achterlaten van een klassieke boodschap van de media voor de vervlakking van de cultuur om kritiek niet volume – en de volgende voorbereidingen voor de vaccin-producties tegen veel voorkomende ziekten

“Landen hebben varken” was de kop in het dagelijkse nieuws op 12.01.2010 om 16:02. Op de vraag naar de persoon die verantwoordelijk is voor de financiële ramp.

De soort, oordeelkundig, farmaceutische industrie, in tegenstelling tot de landen van de Federale Republiek van Duitsland tot “uw pijngrens” (O-Ton woordvoerster van GlaxoSmithKline), en stelt deze met een gulle 16 miljoen doses van de bestelde 50 miljoen doses van het vaccin, zou u hebben afgesproken na stevige onderhandelingen. (1)

“Door de annulering van de deelstaten, bespaar dus € 133.3 miljoen.”

Als de Minister van volksgezondheid hebben gedaan een goede zaak voor het voordeel van alle burgers, maar om de schuld van de Lidstaten voor de “overige kosten”van over zinloos 280 miljoen euro.

“Vaccinatie afspraak met de huisarts, bijvoorbeeld een scène zou hebben gewenst voor de gezondheid van de beleidsmakers en de farmaceutische industrie veel vaker, echter, de Duitsers lijken te impfmüde, althans in het geval van de mexicaanse griep. Een maximum van 10 procent van de bevolking waren eerder zijn gevaccineerd, een dure misrekening van de landen, die besteld hadden 50 miljoen doses van het serum Pandremix…” (1)

Mechthild Ross-Luttmann, voorzitter van de conferentie van Ministers van volksgezondheid van de landen die het nog niet heeft opgemerkt, dat het de H1N1-Griep had een gunstig verloop, waardoor vaccinatie niet nodig, want ze hoopt op een nieuwe golf van Griep aan de stof maar nog steeds zich te ontdoen van. Als dan ineens de arts kantoren bestormden. Uw vrede pogingen, welke uitgevoerd in de Leegte, zelfs een tweede militante campagne opnieuw Impfaufruf zal kunnen putten niet achter de kachel.

Men wil proberen, andere het vaccin te verkopen, in het buitenland, dat zou kunnen werken, als de juiste draden en banden en een staat van nood met de ineenstorting van de economie en de openbare orde voorspelt.

Dat de Raad van Europa zou kunnen starten in verband met de beschuldigingen van corruptie aan de opgewekte pandemie, de verlaging van het podium voor de verkondiging en het vooraf geeilten Impfverträgen studies, wordt angstvallig bedekt.

Integendeel, de vorige handelen van de overheid gaan in het voordeel van de farmaceutische industrie, die Verantwoordelijk is voor de ontbrekende orders is er niemand die kan worden aangesproken.

“De Federale regering belooft te worden, in het geval van massa aandoeningen zullen ook besteld worden in de toekomst, veel van het vaccin.”

het was gezegd. (1)

Dit vraagt om een nieuwe “epidemieën” en u weet al wat. De lange-mediaal in voorbereiding. Dementie en de ziekte van Alzheimer ziekten zijn onder andere een kandidaat voor toekomstige vaccinatie campagnes – Niet de omweg naar “hoge bloeddruk”.

Dementie is een veel voorkomende aandoening. Experts voorspellen een verdubbeling van het huidige bedrag van 1,2 miljoen mensen die lijden aan een dementie, ziekte, tot 2,4 miljoen in de komende 20 jaar. (3)

Een spuit moet in de toekomst te beschermen tegen te hoge bloeddruk. Onderzoekers aan de Hannover Medical University zijn momenteel het testen van een vaccin tegen de ziekte, meldt het tijdschrift “Focus” in de nieuwe uitgave. Volgens de onderzoekers, de vaccinatie is het verminderen van het leven op de bloeddruk. Eerste Tests werden al succesvol. In 2012, de vaccinatie beschikbaar zou kunnen zijn, zoals de wetenschappers… Ook de druk toeneemt als gevolg van hoge bloeddruk het risico voor de ziekte van Alzheimer. (4)

Ook het probleem van de klimaatverandering is uitstekend uit de farmaceutische industrie, met de schijnbare opwarming van de aarde tot de virtuele klimaat gegevens van tabellen, kunt u verdienen met tropische ziekten in de volgende “warme Fase” met de Europese campagnes van veel geld.

De gezondheidszorg moet verder worden gestimuleerd, is de groei in de vraag hier, zoals altijd. Niets lijkt te veranderen, de lobbyisten om deze te sluiten.

Voor meer artikelen over het onderwerp

11.01.2010 gezondheid-in-chief van de Raad van Europa te H1N1: “loze pandemie’ één van de grootste medische schandalen van de eeuw, 18.12.2009 Schmidt en Smith nog bij:-pandemie-vaccin-geheime verdragen in 2007

Geef een reactie