Ex-slachthuis werknemer: “zuurstof verlies is de meest barmhartige de dood kan hebben van een dier in het slachthuis”

Slachthuis-de hel: geen eten, valse documenten, levend kookte!

De huidige Petitie “kwelling, slachten, stop,” het Albert Schweitzer Foundation voor onze tijdgenoten, zet Slachthuizen in het dock. Meer dan 500.000 varkens en 200.000 runderen per jaar gedood zonder voldoende met een prachtig en met de ervaring van het slachtproces bewust. Volgens de Federale kamer van artsen jaarlijks 180.000 zwangere koeien zijn gedood, terwijl hun foetussen worden verwend voor verstikking volledig in het lichaam. Mislukken verlamt, gebrek aan controles en een wrede behandeling van dieren op de agenda.

De medewerker van een bedrijf die slachtingen een totaal van 60.000 dieren per jaar, niet dragen van de psychische belasting. De Albert Schweitzer fonds voor onze tijdgenoten, de vrouw gaf een exclusief Interview. Hun Motivatie: de ondraaglijke omstandigheden in de duitse slachthuizen.

Wat zijn precies uw taken in het slachthuis?

Mijn gebied van verantwoordelijkheid omvat onder meer de ondersteuning en Evaluatie van het toezicht op de activiteiten van een slachthuis, met inbegrip van de opleiding van laboratorium personeel en de opleiding van de officiële dierenartsen en Intermediairs. Hier, kijk ik op de naleving van het QA-en HACCP-eisen [Twee test-systemen om te zorgen voor de veiligheid van voedsel en consumenten], alsmede alle benodigde documentatie, ondersteund door regelgeving met betrekking tot dierenwelzijn, Transport, levering, slachten hygiëne -, vlees-inspectie, en meer.

Ik heb een bewijs als een dier protection officer in het doden van dieren voor de slacht.

Hoeveel dieren worden geslacht jaarlijks, en welke niet?

Een totaal van ongeveer 60.000 dieren. Runderen en varkens (35,000 of zo), paarden, schapen en geiten.

Hoe komt het dat de gezondheidstoestand van de dieren op het moment van levering en wat zijn de schendingen hier?

De gezondheid van de dieren is zeer verschillend. Er zijn regelmatig overbelast bestelwagens met veel meer dieren dan is toegestaan. Sommige dieren kunnen vertrekken met de vrachtwagen door zijn eigen macht, omdat ze gewond zijn geraakt tijdens het Transport of bij het laden waren ziek. De politie van verschillende leveranciers of boerderijen zijn samen in de wacht dozen (opmerking: De dieren vaak zien zichzelf als rivalen en dan elkaar), zijn vaak ook meer dieren dan is toegestaan. Dat leidt vaak tot de dood onder de voet gelopen of ernstig gewonde dieren. Ook zij zijn één en dezelfde boeren die leveren keer op keer ernstig zieke dieren of dieren, de sterke parasieten in de organen.

Worden gedocumenteerd dergelijke schendingen en gerapporteerd?

Het zal zelden gedocumenteerd overtredingen en, als dat zo is, dan alleen om aan te tonen dat een realistische documentatie. Gemeld aan de bevoegde autoriteit van inbreuken.

Hoeveel tijd is verstreken vanaf de aankomst van de dieren naar de slacht?

Soms tot 15 uur. De grote leveranciers leveren wanneer het past in uw schema. Alleen paarden die zal worden geprogrammeerd, zodat ze direct afgeslacht na de levering, aangezien in het slachten van dieren, paarden vaak zijn, waarin de eigenaren hechten veel waarde aan een snelle slachten.

Worden geleverd aan de dieren in geval van langere wachttijden?

Ja, je zal geleverd worden met water. Niet om te worden toegediend aan de dieren, maar het is gedocumenteerd dat voedsel beschikbaar zou zijn.

Wat gebeurt er met gewonde dieren die niet meer kunnen uitvoeren, bijvoorbeeld, toch?

Omdat je niet mag laten het slachthuis worden ze geslacht en niet geschikt gestempeld. Het is met een boodschap volgens de EU-verordening, waarin de redenen worden gegeven, en het dier houder is op de hoogte van deze. Normaal zouden moeten worden, rekening houdend met de dierenbescherming eisen onmiddellijk gedood, maar de strijd volgorde is niet vaak. De dieren hebben te lijden soms aan het einde van de strijd dag van de bloem.

Hoe grondig de dieren van het Ministerie dierenartsen te worden onderzocht?

Een live-inspectie zelden, indien ooit, maar het is gedocumenteerd, omdat het door de wet wordt vereist. In 70% van de gevallen, geen dierenarts aanwezig te zijn wanneer de dieren worden uitgeladen of in de dozen.

De veterinaire keuring op het dode dier wordt zorgvuldig uitgevoerd volgens de oude Norm, dat is, zal er altijd delen van organen en weefsels, niet alleen in het geval van verdenking of op een willekeurige basis. Onze officiële dierenartsen van de visuele vlees inspectie (opmerking: de inspectie van Vlees in de Vorm van slechts één bezoek aan het oppervlak), die nu is onlangs opgenomen in de verordening, zeer sceptisch, omdat het praktisch is, maar moet worden geïmplementeerd.

Wat gebeurt er wanneer een dier niet verdoofd goed?

In het geval van het vee nachbetäubt. Onze strijd lage betalen, zodat er geen tijdsdruk voor de werknemers. In het geval van de varkens, de dieren bedwelmd alleen iets, of volledig bewust opnieuw in de Brühmaschine land. Ik denk dat in 20 procent van de dieren dat is het geval! De Brühmaschine is een bad met kokend water, waarin de dieren worden ondergedompeld, te verwijderen van de haren uit het lichaam en de huid te verzachten.

Hoe doen de werknemers met de dieren? Er zijn schendingen van de vereisten voor het dierenwelzijn?

Werknemers in de blazen snelheid zijn onbeleefd en grof, en het gebruik van de elektrische driver vaker dan nodig. U rijdt de achterkant van de dieren, zodat de voorkant dieren zijn vaak gebroken en in paniek, tegen de muren van de race.

In het geval van het doden van runderen en paarden zijn er weinig tot geen overtredingen, alleen de elektrische bedwelming van varkens loopt een tekort. De Overbevolking van de wacht dozen is een ernstige overtreding, alsmede de overbelaste Vrachtwagens op het moment van levering. Regelmatig, op elke dag van het slachten van zieke dieren biedt met gebroken ledematen of ernstige ziekten. Al deze gevallen zou moeten worden gemeld, maar dat gebeurt nooit. Ik denk dat het tot 8 dieren elke dag!

Hoe schat u de invloed van de activiteit van de slachting op het welzijn van de werknemers?

Een verruwing en gewenning plaatsvindt, natuurlijk. Dit is wat ik kan observeren, Ja, zelfs voor mij. Ik ben gewend aan de aanblik van veel bloed, afgehakte benen en staart.

Echter, de medewerkers geven geen gevoel van schuld of een slecht Geweten. Ze eten veel vlees, en om hun activiteiten als normaal.

Ik zou graag een korte persoonlijke mening:

Onze slachthuis is waarschijnlijk aan gewerkt om accuraat te zijn. De behandeling van de dieren en de kwaliteit van het vlees is boven het gemiddelde. Toch liggen de zaken niet waarschijnlijk gebeuren elke dag gebeuren! Ik had last van psychosomatische klachten. Te smoren het gevoel, in eerste instantie alleen bij het Invoeren van het slachthuis, later, bij de gedachte alleen al. Ik had moeite met slapen en nachtmerries.

Ik heb richtte veel van de grieven, verbeteringen zijn ontwikkeld en geïmplementeerd. Dit was in mijn gebied van verantwoordelijkheid. Structurele voorwaarden, voorzieningen en Apparatuur zijn verbeterd (helaas nooit in een tijdige wijze) uit noodzaak. Het gedrag (dierenbescherming relevant gedrag), de werknemer was alleen accuraat is zolang het onder controle was. Na dat ik hoorde op de weg naar de kreten van de dieren, als u verbijsterd om te mislukken of misbruikt (elektrische drivers, stoten).

De exploitant van het Slachthuis in deze industrie is één van de “Goede”. Aangezien dieren hebben een hogere frequentie van de gezondheid en veiligheid van de wet overtredingen tijdens het Rijden en het Bedwelmen van de dieren wordt gecontroleerd, wordt de bewerking van video, om te dwingen de medewerkers de juiste Werk. Bijvoorbeeld, bleek dat de varkens werden niet goed verdoofd.

Onze slachthuis heeft goed opgeleide en goed betaalde professionals, in tegenstelling tot vele Grote schaal slachthuizen, de 3 €-helpen bij het in dienst nemen van werknemers uit het buitenland.

We hebben twee zeer ervaren en betrouwbare officiële dierenartsen, die hun Best, maar in deze branche is het altijd een koord lopen. De exploitant van het Slachthuis niet dicteren hoe hij moet werken. Zodra de druk te groot wordt, dreigt met sluiting en het verlies van jobs voor deze locatie.

Daarom wend ik mij tot u. Als in ons kleine, maar heel redelijk werk in het slachthuis zijn een heleboel dingen op zessen en zevens, dan kunnen plaatsvinden in de grote alle slachthuizen onmogelijk om correct en dierenwelzijn legaal. Dit kan alleen maar een leugen die we allemaal geloven.

De taak van de officiële dierenartsen, Veterinaire hulpmiddelen en de kwaliteit van de Manager is om te schrijven in uw documentatie die de Strijd modus werkt perfect, dit is dus legaal aan de veilige kant. Maar de waarheid ziet er heel anders uit.

De andere dag had ik een gesprek met onze officiële dierenarts op het doden van koeien, en de dood van de kalveren dragen van zuurstof verlies, en we kwamen tot dezelfde conclusie: Dit is de dame Dood, het dier in het slachthuis kan hebben

 

Petitie te tekenen: teken de Petitie aan de Federale Minister Schmidt, om de ergste van de voorwaarden in de slachthuizen!

qualschlachtungen_6001-300x165

Geef een reactie