Voorbeeld Finland: Meer industrie betekent meer kanker en onvruchtbaarheid

Het voorbeeld van Finland, zien we duidelijk leiden tot een toenemende industrialisatie en de daarmee gepaard gaande vergiftiging van het milieu, meer onvruchtbaarheid en kanker.

Finland in vergelijking met andere EU-landen is zeer slecht in de industrie en telde tot ver in de 20e eeuw. Eeuw van de armste landen in Europa. Voor deze, Finland is altijd al rijk in deze prachtige natuurlijke. Maximaal twee van de wereld hout oorlogen in Finland, vooral – en papier industrie domineert.

Sinds het midden van de jaren ‘ 70, dit is veranderd snel. De metaal-en elektronica-industrie hebben ingehaald hout en papier industrie en de textiel-industrie, de chemische industrie en de biotechnologie groeide ook zeer sterk.

Grafische Darstellung des Anstieges von Hodenkrebs in FinnlandBron afbeelding: International Journal of Andrology

Met deze industriële ontwikkeling, de bevolking is blootgesteld aan een steeds groter aantal verschillende chemische stoffen. Een studie in het International Journal of Andrology noteerde een daling van zaadcellen in het ejaculaat van de finse mannen. Op hetzelfde moment, de ziekten zijn toegenomen in zaadbalkanker.

In vergelijking met andere landen van Europa, werden kanker van de testikels is altijd beduidend minder. Het is veranderd als gevolg van de snelle toename van de industriële en milieuvervuiling.

De Federale regering heeft iets geschreven over het onderwerp van milieu-toxines en de onvruchtbaarheid van de man:

Milieu-toxines schade, niet alleen van de huidige gezondheid; ze beïnvloeden ook waarschijnlijk het leven van de toekomst: de mensen met lage sperma concentratie giftige stoffen naar het milieu in de urine. Dit blijkt uit de tussentijdse resultaten van een landelijk onderzoek op de vruchtbaarheid van potentiële rekruten. Een gezonde man ejaculeert, volgens de world health organization, minstens 20 miljoen zaadcellen per milliliter van zaadvloeistof, beter 60 miljoen. Het gemiddelde van de jonge Zwitserse mannen is 47 miljoen, met de laatste doet het aanzienlijk beter dan de zwitsers (Zwitsers duits). De reden voor de wetenschappers van de wereld; om te debatteren over verschillende belasting van het milieu en levensstijl van de mannen of van hun moeders tijdens de zwangerschap. [Bron: De Bund, Vrijdag, 04. Maart 2011]

Dit is slechts één voorbeeld van de vele. Kanker, onvruchtbaarheid, Diabetes, hart-en vaatziekten, … dat is allemaal gemaakt door de mens.

Gerelateerde Links:

  • Recente negatieve trends in de sperma kwaliteit en testis de incidentie van kanker onder de finse mannen
  • De kwaliteit van het sperma en telt verslechtering in Finland
  • Finland: Minder sperma, meer zaadbalkanker
  • Slecht sperma, veel gif

Geef een reactie