Muziek als medicijn

Hersenen onderzoekers bevelen aan muziek als medicijn

Muziek volgens deskundigen in de geneeskunde. “Het positieve effect van muziek op het lichaam wordt onderschat door veel Artsen,” zei hersenen onderzoeker en beeldend kunstenaar Prof. Erwin-Josef Speckmann in een interview met het duitse persbureau dpa, in Münster.

“Het brein is de toegang tot een verscheidenheid van ziekten te beheren. En de muziek, de hersenen spreekt,” zei de neuro-fysioloog die ook les aan de kunstacademie in Münster.

“Er is niet de optimale Genre of een bepaald stuk muziek voor een bepaalde ziekte.” Integendeel, het was de belangrijkste kenmerken van elk van de muziek, zoals ritme en de harmonie die de positieve effecten zou kunnen produceren. Het lijkt bijna vanzelfsprekend: een Snelle, ritmische stukken hadden een stuwende en motiveren, weloverwogen, Vloeiende portie ontspanning.

“Het is gewoon een kwestie die de hersenen nodig heeft om te kunnen zeggen dat de Rest van het lichaam, wat is er aan de hand”, meldde de hersenen expert. Het was op zijn best in een “medium Activiteit,” zegt Speckmann. “Muziek heeft het vermogen om de activiteit in de hersenen in een hogere versnelling of naar beneden,” zei de artsen, en benadrukt dat muziek drug behandelingen – zoals chronische hoge bloeddruk – aanvullen, maar niet vervangen.

Ook, elk Lijden was een muzikale behandeling van: “Als je een been breken het zal moeilijk worden. Maar in het geval van een bacteriële infectie, en muziek kan stimuleren het immuunsysteem.” Op het welzijn van het. Het zal, volgens bacon man is nauwelijks een verschil als je hang nu de werken van Wolfgang Amadeus Mozart, of door met de hand op de piano eenvoudig: “Wie speelt, beweegt slechts een paar spieren langs de weg. Voor de hersenen van beide is heel gezond.”

Video link: https://youtu.be/Yh4ZGaddddU

Gerelateerde Links: 1: http://www.musik-als-medizin.de/ 2: http://www.musikmagieundmedizin.com/

Aanbevolen literatuur over het onderwerp:

Geef een reactie