Monsanto, De supermarkt-Terreur-Regime van de Rothschilds

Op 21.6. de criminele groep was MONSANTO voor het Hooggerechtshof van de V.S., de vernietiging van een arrest uit 2007, die werd bevestigd in 2009, de biologische boeren, die had:

Verbod op het zaaien van MONSANTO ‘ s genetisch gemodificeerde alfalfa . Op hetzelfde moment, het gerecht heet op het AMERIKAANSE Ministerie van landbouw (die werd aangenomen in 2004, de de-Verordening voor OGM), in een studie onderzoekt het effect van het zaaien, indien nodig. hebben op het milieu.

CONCLUSIE: MONSANTO, indien nodig. om te procederen in de situatie totdat u uw positie bepalen. Tussen de ministeries en Führunhskräften in het OGM-bedrijven, is er een levendige uitwisseling van e-Mail is volgens het Motto: vandaag is de Minister, in de ochtend hooggeplaatste werknemer van de groep, zoals in Duitsland en het geheel van de Westerse democratie-Systeem. [Bron: EUTIMES]

Een aanvullend artikel op Radio utopia de Haïtianen Monsanto zaad als “ontwikkelingshulp” gedrukt op !

Hier is de Vertaling van het al in het engels verschenen artikel op Monsanto, en een schijnbaar voortdurende genocide in de verenigde staten:

Verslag van Rusland over het versnellen van mysterieuze Sterven 2 miljoen mensen in de Verenigde Staten

Een rapport circuleert in het Kremlin, opgesteld door de russische Academie van medische wetenschappen en technologie aan de eerste Minister vladimir Poetin. Hij stelt dat een “mysterieuze reeks van Sterfgevallen” in de Verenigde Staten sinds 2008, terwijl de kosten meer dan 2.000.000 mensen leven en “meer dan waarschijnlijk” in verband met, in een “crossover” in verband met genetisch gemodificeerde gewassen en voedingsmiddelen.

Volgens dit rapport, dit geheim begon in het volledige en niet eerder geïdentificeerd long ziekte, die kan worden verantwoordelijk gemaakt voor de massa van de dood, in het voorjaar van 2008 in de amerikaanse Landbouw staat Iowa, waar (ironisch genoeg) minstens 36 mensen op een Lung Association evenement op het landgoed van de Gouvaneurs besmet waren. Het is belangrijk om te weten dat Iowa is een van de grootste graan-producerende regio ‘ s in de wereld het oogsten van meer dan 2 miljard bushels graan van deze waardevolle bijna 32 miljoen ha landbouwgrond, waarvan meer dan 99% genetisch gemodificeerde rassen van het huis van de AMERIKAANSE reus Monsanto. Identificeerbare ze vergiftigen met hun handelsnamen van MON 863, de insect-productie van Mon 810 en Roundup herbicide ®absorberende NK 603.

Wat het Amerikaanse volk heeft niet gemeld, was dat de Monsanto genetisch geproduceerd, kunnen leiden tot wijzigingen in maïs rassen, volgens een in het kader van een studie van het International Journal of Biological Sciences van de gegeven waarschuwing aan het orgel schade. Monsanto snel gereageerd op dit onderzoek. Naar verluidt, Monsanto, moet worden beoordeeld in het onderzoek als “op basis van verkeerde methoden van analyse en Argumentatie, die geen uitdaging de veiligheid van deze producten in kwestie” en niet zinvol.

Russische wetenschappers zien in dit advies en de verwante Rapport van Monsanto met de verklaring van de onmiskenbare veiligheid van hun genetisch gemodificeerde MON 863 Maïs voor menselijke of dierlijke consumptie “helemaal zonder validatie”, een bevinding ondersteund wordt door de franse biomoleculaire engineering, de Commission du Génie Biomoléculaire (CGB) , die in zijn rapport stelde dat “in de momenteel beschikbare gegevens kan worden geconcludeerd dat de GM-Maïs MON 863 is een veilig product te zijn.”

Bovendien, de bevindingen van de russische wetenschappers vinden de steun van Greenpeace International, die waarschuwde in hun rapport getiteld “MON 863: EEN kroniek van systematische misleiding”, de campagne van het verzamelen van gegevens en het blootleggen van de meeste van deze meest gevaarlijke van genetisch gemodificeerde granen fruit buiten alle twijfel, dat MON863 voor menselijke consumptie is niet geschikt.

Hoewel geconfronteerd met deze, helaas voor het Amerikaanse volk zo ongunstige Rapporten, de Overheid genegeerd alle waarschuwingen en gaf de massale aanplant van deze genen bonen-GM-fabrieken in de Verenigde Staten vandaag, naar een mate van 80% van de Maïs en 93% van de soja aandelen. Dit zou leiden volgens een russische wetenschapper in de wereld van vandaag aan de rand van het ervaren van een ecologische ramp van “bijbelse proporties”.

En het lijkt erop dat volgens de huidige rapporten, deze ecologische ramp in de Verenigde Staten is al in volle gang. Toewijsbare door ONS in het geval van de dood van de statistieken is ongeveer dat van de jaarlijks bijna 2,5 miljoen van de gemelde sterfgevallen het aantal van “plotselinge dood” van 40% is overgedragen aan de de 2.000.000 “mysterieuze en onverklaarbare” doden als gevolg van begin 2008 tot en met Maart 2010 is toegenomen. Nu, over deze “mysterieuze en onverklaarbare” doden, bijna alle van de respectieve verslagen, in verband met ziekten van de longen en kan een verkeerde diagnose gesteld als gevolg van influenza en longontsteking gedocumenteerde oorzaken, niet om paniek te zaaien onder de mensen. In werkelijkheid, lijkt het om een nog onbekende plant Virus heeft over de soort barrière voor de mens.

Dit is de conclusie van russische wetenschappers ondersteuning van het meest recente onderzoek door Didier Raoult van de Middellandse Universiteit s in Marseille, Frankrijk, waarin voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid een plant Virus is aangetoond, is dat mensen problemen hebben.

Russische wetenschappers beweren dat de massa-vaccinatie van de bevolking in het afgelopen jaar in de Verenigde Staten tegen de veronderstelde H1N1-mexicaanse-griep-epidemie, in plaats van een “zeer onhandige poging” om te stoppen met de verspreiding van deze mysterieuze longziekte door het injecteren van een reparatie van het DNA tegen de effecten van de genetisch gemodificeerde Maïs’, die lijkt te zijn, maar volgens alle beschikbare indicaties te hebben gefaald.

Degenen die de vraag hoe de overheid van de Verenigde Staten ooit zou toestaan dat een dergelijke monsterlijke misdaad tegen haar burgers, kan worden gezegd dat de invloed die in de afgelopen 10 jaar Monsanto meer dan 500.000.000 dollar heeft ons voorbereid voor de bevoegde voedselveiligheid ambtenaren. Dit heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen, terwijl op hetzelfde moment met Monsanto soortgelijke ONS-moet betalen bedrijven zoals General Electric en Exxon Mobil ondanks de miljarden winst, geen belastingen.

En de Amerikanen die geloven dat President Obama zou hen beschermen tegen deze wreedheden, nauwelijks meer ondoordacht, die van de Huffington Post nieuwsdienst artikel met de titel “gij, die genoemd? Neem dan Obama, zeggen dat het niet zo is! ” een mooi citaat:

“De Persoon die verantwoordelijk is voor meer voedsel ziekte en dood dan wie dan ook in de geschiedenis-gerelateerde, heeft zojuist maakte de AMERIKAANSE food safety Tsaar. Dit is geen grap.”

Hier is het verhaal:

Wanneer FDA wetenschappers werd gevraagd om af te wegen wat het meest waarschijnlijk is voor de radicale en potentieel meest gevaarlijke verandering in ons voedsel kan groeien versorgng – in verband met de invoering van genetisch gemodificeerde organismen (Ggo ‘ s) – zijn de experts, zoals geheime documenten, zijn zeer ongerust. In Memo ’s aan Memo’ s toxines zijn beschreven, nieuwe ziekten, voedingstekorten, en moeilijk-te-detecteren allergenen. Ze drong erop aan dat de nieuwe technologie van de “ernstige gezondheidsrisico ‘s” en vraagt om een zorgvuldige, op de lange termijn onderzoek, met inbegrip van de menselijke studies, voordat ze werden genetisch gemodificeerde organismen (Ggo ‘ s) veilig voor de voeding van de mensen met voedsel.

Maar de Biotech-industrie had opgetuigd het Hele ding dus dat noch de wetenschap, noch de wetenschappers in de weg zou maken. Zij plaatsten hun eigen man in de leiding van de FDA-beleid en dit niet door een “zwakke” argumenten in relatie tot de voedselveiligheid incidenten. Nee, hij wilde doen wat gedaan hadden bedrijven al tientallen jaren, dit soort overwinnen van lastige maken-mongering. Hij zou liegen.

Nog erger voor deze Amerikaanse mensen zijn mensen die denken dat ze kunnen veranderen van hun regering in de komende verkiezingen, die plaatsvinden in de Verenigde Staten in de komende November, iets. Als laatste rapporten tonen, Obama is met een speciale militaire eenheid genaamd de “Consequence Management Response Force”. Dit toestel wordt gezegd dat tijdens deze verkiezingen zal u van Maart, op zijn bevel voorafgaand aan zijn Witte huis vesting van de Washington Post dat het moest meer worden zoals de “Moskou van de Sowjiet-Tijdperk”, een huis van het volk, als het moet op basis van hun oorspronkelijke doeleinden, wanneer de Amerikanen beginnen terug te vechten tegen de groeiende en omgeving van bedrijf-gestuurde politie staat..

Recente rapporten uit Amerika waarschuwen van Obama ‘ s politie-staat de regering in de Nadere tegen haar eigen burgers worden betrokken bij de regeling, Internet-reuzen, E-Mails van elk land de burgers van een check-in een verraderlijke stap als de Enige Yahoo geroepen heeft om te vechten .

Ten slotte, zelfs in het aangezicht van dit alles, in dezelfde week dat een van Obama ‘ s Federale rechtbanken, Amerikanen zijn verboden om te vieren hun Nationale dag van gebed, en in de Obama heeft plannen aangekondigd om het schoonmaken van de Verenigde Staten van alle kernwapens. President Poetin, aan de andere kant, verklaarde dat Rusland de interne en externe veiligheid is gebaseerd op twee dingen – “de traditionele religies en de nucleaire strijdkrachten” … die laat geen twijfel dat de omstandigheden in onze wereld hebben, zoals altijd, Vice-versa, omdat het ONS is op weg naar tirannie, terwijl Rusland zich ontwikkelt in de richting van de vrijheid.

[Bron: “tonyledo” lupo bad step]

Wie heeft het niet gezien deze film, maar zeker om naar te kijken:

Monsanto met gif en genen

Video link: https://youtu.be/9RQ-xqZ-0cg

Genetische Roulette – de hele waarheid over Monsanto & co.

Video link: https://youtu.be/w3ZLhCjqhkw

Geef een reactie