Het Verhaal van Rick Simpson – hennep als medicijn tegen kanker

Een documentaire van Rick Simpson op de Universele hennep Plant als een effectief geneesmiddel tegen kanker en vele andere ziekten.

Tot ongeveer 85 jaar geleden, hennep geneesmiddelen in de wereld werden gebruikt. Veel Medicijn fabrikanten geproduceerd hennep geneesmiddel voor vele tientallen jaren van 1800 tot begin 1900. Echter, als de grote Farma-industrie heeft de interesse verloren in de productie van deze effectieve hennep geneeskunde.

Het is net als met alle dingen die echt kan helpen: De farmaceutische industrie heeft geen interesse in geneeskrachtige planten, die niet gepatenteerd en mensen weer gezond te maken.

In de documentatie wordt verteld, hoe veel mensen met verschillende vormen van kanker – waaronder die in de terminal werden gemaakt met hennep zaad olie volledig hersteld.

Bij een hoorzitting voor het Hooggerechtshof Rick Simpson werd vrijgesproken voor het bezit en de handel in hennep schuldig – ook al had hij meegedeeld voorafgaand aan de teelt van een Afdeling van de regionale Afdeling van de politie over de medische teelt. Voor proef 6 de politie bevestigde ook officieren die Rick Simpson past in het beeld van een (drug)dealer. 10 patiënten en 6 Artsen waren om te getuigen aanwezig zijn en klaar als een getuigenis voor Rick Simpson, was echter al geweigerd de uitspraak van de rechtbank. Waarom denk je dat?

Hennep wordt beschouwd als een van de meest waardevolle planten ooit. Deze Plant is niet “zomaar” een effectief geneesmiddel kan ook worden gebruikt als grondstof voor tal van producten en materialen. Je zou kunnen vervangen, vele giftige stoffen die schadelijk zijn voor het milieu gewoon door hennep.

De industrie heeft echter geen interesse, en omdat het beleid en de wetten van de industrie, hennep wordt belasterd voor vele jaren als een drug-kruid.

Video link: http://youtu.be/HCrscfg0rbw

Geef een reactie