Teflon – Hoe giftig is de populaire pannen-coating is het nu?

Al bijna 50 jaar, bedekt met Teflon potten en pannen in de Huisvrouwen en in de restaurants zijn erg populair. Het eten verbrand niet zo snel, het blijft plakken aan de pan en de Teflon gerecht is snel en gemakkelijk te reinigen. Dit bespaart vervelend werk.

Teflon, het chemische bedrijf DuPont geregistreerd handelsmerk voor polytetrafluorethyleen (PTFE). De kunststof is zeer inert en heeft een zeer lage coëfficiënt van wrijving. Er zijn bijna geen materialen blijven op deze plastic.

Sinds Teflon is gevaarlijk gefluoreerde Verbindingen, het is in termen van effecten op de gezondheid is zeer omstreden. Het vermoeden bestaat dat de stoffen in de Teflon coating, een kankerverwekkende stof, d.w.z. het kankerverwekkend effect van een lange tijd geleden. De productie zelf is al schadelijk voor het milieu.

Maar who cares? Velen hebben gehoord dat Teflon is voor de gezondheid zou niet zo goed, maar niemand die het weet. Het chemische bedrijf DuPont, de Zoeker en de fabrikant van Teflon, getuigt van de beveiliging en de veiligheid van zijn product. De autoriteiten en de media die met Teflon is een sterke Oververhitting over een langere periode van tijd haar gezondheid slechte effecten.

Dus, bijvoorbeeld, schrijft het Greenpeace magazine:

De meest voorkomende coating van Teflon (polytetrafluorethyleen). Het plastic is tot ongeveer 260 graden van warmte en chemisch stabiel. Eieren branden in gekrast Teflon pannen sneller, kanker of andere ziekten zijn niet gevreesd te worden, dus wel. Echter, het Is tot oververhitting van een pan, bijvoorbeeld, want je vergeet ze leeg op het fornuis, kan gebeuren, volgens een AMERIKAANSE studie, na een paar minuten, giftige dampen.

In de tijd is geschreven:

[…]Deze eigenschap van de stof in het bereik van min 200 tot 260 graden. Om dit te bereiken een hogere temperaturen, moet u oververhitting van de pan voor een behoorlijk lange tijd op het gasfornuis in een gerichte, schrijft de Abwiegelns onschuldig tijdschrift “Öko-Test”, citeert de deskundigen die het moet weten. Enkel in dit extreme geval, de Teflon coating begint te ontbinden, ongeacht of gekrast is of niet. Vervolgens, in feite, giftige en kankerverwekkende stoffen, kan worden uitgebracht, en griep-acute symptomen vergelijkbaar met de zogenaamde Teflon koorts. Maar bij deze temperaturen, uw Ei zou ongeschikt zijn geworden voor humane consumptie. (Bron)

De Federal Institute for risk assessment gemeld dat het niets in de Teflon coating zijn zo veilig als losse coating deeltjes, zoals deze worden uitgescheiden uit het lichaam.

Mocht u na het lezen van deze berichten, is het natuurlijk rustiger, meer of minder. Als men leert maar nu het Volgende, het is een heel andere.

Teflon, echter gevaarlijker dan beweerd

Dankzij een studie van 2003 door de Environmental Working Group (EWG) we weten over Teflon een paar belangrijke dingen:

Al na twee tot vijf minuten, giftige dampen en deeltjes ontwikkelen!

Het chemische bedrijf DuPont heeft altijd ontkend dat Teflon niet zou uitzenden van de gevaarlijke giftige stoffen, omdat de temperaturen in de keuken zou kunnen worden volstaan. DuPont bevestigd dat de anti-aanbaklaag zou blijven tot een temperatuur van 260 graden Celsius, volledig intact en een gezondheid die kunnen optreden als een risico tot een temperatuur van 350 graden Celsius.

Het EEG van de raad was echter van oordeel dat de pannen gemaakt van Teflon, ontwikkeld na twee tot vijf minuten, en al 237 graden Celsius giftige deeltjes en dampen. Door deze gifstoffen vogels kunnen sterven in de kamer verblijven (vogels hebben een zeer gevoelige luchtwegen orgel), en bij de mens kan leiden tot de zogenaamde “polymeer koorts”.

Daarnaast kan pre-verwarming aan zulke hoge temperaturen. De onderzoekers van de EEG opgemerkt dat pannen met een Teflon coating kan al bereikt worden na vijf minuten een temperatuur van ongeveer 380 graden.

Het is vastgesteld dat Teflon pannen kunt u de release op de 360 graden, op ten minste zes verschillende toxines, de carcinogene (kankerverwekkende) en ook als een globale milieu-toxines bekend zijn (te accumuleren in het milieu). Een stof, met inbegrip van mogelijk al in de laag-dosis dodelijk is voor de mens – dit is Fluorpolymeer.

Na een aantal Testen, de EEG heeft een klacht ingediend bij de U.S. Consumer product Safety Commission (CPSC) en verzocht dat alle producten met de polytetrafluorethyleen (Teflon), nu een gezondheids-waarschuwing moet bevatten.

Misvormingen en andere schade aan de gezondheid bij perflour octanoic acid

Op de laatste sinds 1981, de chemie van de groep is bekend dat het gebruik van perflour octanoic acid (PFOA) – een chemische stof die gebruikt wordt bij de productie van Teflon, er zijn gezondheidsrisico ‘ s. Het is een intern onderzoek was reeds in die tijd, waaruit blijkt dat kinderen van Du Pont de werknemers, die kwam met deze stof in verbinding te lijden van misvormingen. Deze documenten niet te vermelden DuPont voor al die jaren in de voorkant van het Publiek.

Deze chemische leidt in de productie van Teflon in het riool waar het niet langer degradeert in de omgeving zich ophoopt. Verschillende studies tonen aan dat in verband met PFOA diverse gezondheidsrisico ‘ s. In studies met ratten, de stof die bewezen kankerverwekkend, en in hogere doseringen giftig is.

Een studie aan de Universiteit van Californië in Los Angeles, bevestigd het vermoeden dat Geperfluoreerde koolwaterstoffen (PFK) – de perflour octanoic acid (PFOA) – kan leiden tot onvruchtbaarheid. Hoe hoger de concentratie van PFOA in het bloed, hoe moeilijker het is voor de vrouw om zwanger te raken.

Verdere Experimenten op dieren tonen aan dat PFOA kunnen verschillende toxische effecten op de lever, immuunsysteem en de voortplantingsorganen.

Vorig jaar, 2010, Britse onderzoekers van de Universiteit van Exeter hebben gevonden in een studie, die is er waarschijnlijk een verband tussen PFOA en aandoeningen van de schildklier. Je hebt meer dan 3000 mensen, de concentratie van PFOA en ontdekte dat hoe hoger de concentratie, des te vaker de schildklier is niet normaal werkt, en de meer vaak medicijnen moeten worden ingenomen.

Deze chemische stof wordt in het bloed, wanneer u al 90 % van de Amerikanen demonstreren.

De EEG had blootgesteld dit misdrijf bij de mensen en het milieu een paar jaar geleden, dat is de reden waarom DuPont, in 2005, een vordering tot schadevergoeding een bedrag van 16,5 miljoen dollar van de Environmental Protection Agency (EPA) werd vervolgd. Deze bedraagt slechts 0,5% van de winst van de DuPont gedurende de laatste 20 jaar. De schade die daardoor zijn zeer correct te vermelden in de toekomst nog met een paar Pinda ‘ s, kan nauwelijks…

Dode vogels door Teflon vergiftiging

Wat is een irriterende en giftige dampen, vogels zijn zeer gevoelig, omdat hun ademhalingsorgaan is erg gevoelig. Dit betekent dat vogels kunnen lijden door een sigaret rook, verschillende Sprays, dampen, en diverse dampen, snel vergiftiging en de dood.

Een triest voorbeeld biedt een duidelijk bewijs dat de dampen die worden in de Verwarming van Teflon is om de toxische en niet alleen voor de vogels, dat is zeer verontrustend:

Helaas heb ik pas ontdekt Stomen vandaag op deze pagina ‘ s, de informatie over de toxiciteit van PTFE. Te laat, want gisteren mijn twee valkparkieten van Verstikking of hart overleden falen (binnen een half uur nadat ze eerder nog zo brutaal als altijd), nadat ik had gegeten met vrienden op Raclette (niet in de keuken, natuurlijk).

Raclette, we hadden al gegeten vaker en de parkieten hebben duidelijk geen problemen mee. Maar deze keer heb ik helaas, voor de eerste keer (en de laatste!) een Raclette apparaat gebruikt de niet-geëmailleerde pannen zijn uitgerust, maar met PTFE (Teflon) gecoat. Ik zou willen waarschuwen alle Vogel-eigenaar (en niet alleen deze) in de voorkant van de Teflon ® – producten. Het was verschrikkelijk, de dood van de twee vogels en kunt u niet meer.

Zelfs mijn dierenarts wist niet dat PTFE dampen zijn zeer giftig. Gelieve deze Informatie op grotere schaal, zodat er geen vogels zijn die op deze wijze aan de dood!

Bron: Anya Feddersen – voor meer info: www.sittich-info.de

Video link: https://youtu.be/nX5y-gHbRok

Over risico ‘ s en bijwerkingen, raadpleeg dan de fabrikant …

Op dit punt vraag ik me af wat DuPont, in haar producten is te verbergen al vanaf de voorzijde van het Publiek. Het feit is dat we weten over de effecten van deze talrijke chemische stoffen voor mens en milieu. Je bent nu bijna overal om ons heen en in ons organisme, en hebben we bijna geen idee hoe deze stoffen hebben allemaal een impact hebben.

Vanwege de gezondheidsrisico twee AMERIKAANSE advocatenkantoren collectie hebben gebracht rechtszaken tegen DuPont en eiste schadevergoeding, alsmede een verklaring dat, in de toekomst, waarschuwingen op Teflon-producten.

De DuPont claimen dat hun producten veilig en waarschuwingen op Teflon-producten, tot de dag van vandaag, geen…

Dit spreekt weer erg veel op onze autoriteiten, die hebben de taak om ons te beschermen. Eenmaal in een tijdje is er de tijd ergens voor schade claims, maar die zijn zo laag dat de corporaties hebben een krachtige lachen.

Alles wat ik niet begrijpen van de hele procedure: Waarom moeten vertrouwen op de overheid om ervoor te zorgen dat de juiste studies, de veiligheid van het product aantonen moet komen van dezelfde fabrikant? Hoe moet een dergelijke studies, omdat alsjeblieft, ongeacht!? Milieu-autoriteiten hebben te vertrouwen op de waarschuwingen van de bedrijven die profiteren van hun chemische stoffen. Gaat iets een beetje mis.

Die is DuPont?

DuPont (E. I: du Pont de Nemours and Company) is een Amerikaanse chemische bedrijf en behoort, samen met Monsanto, BASF, Bayer, Syngenta en Dow Chemical, de grootste chemische bedrijven in de wereld. Het bedrijf werd in de 19e eeuw. Eeuw en was tot na de twee producent ter wereld van oorlog goederen krijgen opgericht in hoofdzaak voor de militair. In de jaren ‘ 30 van de vezels, neopreen, Polyester, Nylon en Teflon werden ontdekt.

Nu vervaardigd door DuPont van verschillende producten, zoals “het leven”-food, health producten, kunststoffen, verf, elektronica, kleding en nog veel meer – zo goed als zaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen (pesticiden) voor de landbouw.

Hoe Monsanto en andere zaad producenten DuPont probeert te slepen landbouw met behulp van genetisch gemodificeerde zaden in zijn afhankelijkheid.

Als andere Landbouw-en chemische bedrijven, DuPont heeft veroordeeld, al kwamen enkele malen door verschillende delicten te hoge geld.

Volgens de Giftige 100 Index Maart 2010, gepubliceerd door de Universiteit van Massachusetts, toegewezen aan DuPont, de vierde plaats in de 100 grootste vervuilers in de lucht in de Verenigde Staten. De Classificatie houdt niet alleen rekening met de luchtvervuiling, maar ook de toxiciteit van de Chmiekalien, alsmede het aantal getroffen mensen.

De AMERIKAANSE environmental protection Agency (EPA) heeft een boete van DuPont in het jaar 2005 met een bedrag van 16,5 miljoen dollar, omdat het bedrijf heeft gehouden studies op perflour octanoic acid (PFOA). Deze studies tonen duidelijk aan dat PFOA is schadelijk voor de gezondheid. Het is giftig en kankerverwekkend, het stapelt zich op in het lichaam, kan dit leiden tot onvruchtbaarheid, het vormt als het wordt Verwarmd, giftige gassen, en in de vervaardiging van PFOA is niet inbegrepen in de afval water, waar het biologisch afbreekbaar is. PFOA wordt gebruikt, onder andere voor de productie van Teflon.

Doe het Teflon?

Gooi je in de Teflon-schotel in de vuilnisbak, want dat is waar het hoort. Gebruik in plaats daarvan kookgerei gemaakt van email, roestvrij staal of gietijzer. Het heeft geen anti-kleef effect, zoals Teflon, en ook de kosten bij de Reiniging van het meer moeite, maar ze gewoon gezonder leven. Ook doe je iets voor het milieu.

Gerelateerde Links:

  • DuPont opnieuw dankzij de Teflon onder vuur
  • DuPont Teflon wordt verondersteld te hebben gevaren verborgen
  • Teflon is vast te zitten in het lichaam
  • Teflon en schildklier
  • Het Risico Voor De Gezondheid Van Teflon
  • Onvruchtbaar door plastic

Geef een reactie