Giftig speelgoed voor kinderen van milieu – toxines zijn een last voor de gezondheid van onze kinderen

Een gastbijdrage van Maria Herzger, www.maria-herzger.eu

Kinderen moeten genieten van hun Jeugd zorgeloos en op een bevlieging plezier kunt hebben. Helaas, het is al doorberekend aan hun jonge leven door een groot aantal negatieve milieu-factoren, wordt de schade die eventueel gepaard gaat met ernstige Gezondheid. Giftig speelgoed voor kinderen, besmet woonruimtes, giftige kleding, parfums, asbest alarm in de scholen, de lijst van potentiële risico ‘ s bronnen voor de gezondheid. In plaats van een zorgeloze kind dat plagen onze dierbaren vandaag, in veel gevallen met een allergie, gevoeligheid voor infecties, eczeem, ADHD, kron. Aandoeningen van de luchtwegen in het rond, en de trend is stijgend. Veel zou kunnen worden voorkomen, maar bestaande wetten niet vaak.

Kinderen zijn onze toekomst, zij zijn, om zo te spreken, de hoofdstad van elk bedrijf en is daarom het Belangrijkste van alles. In Duitsland, de demografische verandering neemt haar onverbiddelijke natuurlijk, het geboortecijfer blijft vallen – Duitsland is het achterlicht in de EU-statistieken. De aanhoudende negatieve berichten over vervuiling in speelgoed voor kinderen, en tal van noodzakelijke objecten in onze consumptie – en-winst-gerichte economische systeem praktisch op de agenda. Behalve voor de waarschuwingen in de media en af en toe herinnert van besmette producten, echt ingrijpende maatregelen nog steeds te wachten. Dit zorgwekkend en onacceptabel ontwikkeling, een legitieme vraag:

Wat is de status van de gezondheid van de kinderen?

Zoals we weten, iedere burger is verleend door de fundamentele wet van de eigen fysieke integriteit legaal. De praktijk leert ons, helaas, iets anders, omdat het aantal milieu-invloeden van zieke mensen is op een toenemend niveau. Er is nauwelijks een kind die geen last hebben van allergieën, chronische aandoeningen van de luchtwegen, vatbaarheid voor infecties, of eczeem. In het geval van ADHD, een drastische toename is waargenomen en lijkt het ontwikkelen van een massa-en vaatziekten.

De persberichten van het verleden, herinneringen het meest zorgwekkende ontwikkeling van de gezondheid van onze kinderen is niet verwonderlijk. Onaangename resultaten werden verkregen uit de lopende onderzoeken van de Stichting van de test werden geopenbaard. Uit een totaal van 50 getest speelgoed voor Kinderen, werden in rekening gebracht 42 verontreinigende stoffen, waaronder veel merkproducten ding. Met name Houten speelgoed is de kritiek maar ook de pluche dieren van bekende fabrikanten, waarin een hele reeks van giftige stoffen werden aangetroffen, waaronder formaldehyde, weekmakers, vlamvertragers, Nikkel, PAK ‘ s (polycyclische aromatische koolwaterstoffen) en organische tin-Verbindingen. Het resultaat is dat het kind het organisme is het meest gevoelig voor verontreinigingen. Dienovereenkomstig, de kleintjes worden blootgesteld aan dergelijke verontreinigd speelgoed voor kinderen aanzienlijke gezondheidsrisico ‘ s. Een aantal van de geïdentificeerde stoffen zijn vermoedelijk de oorzaak van kanker, schade aan de vruchtbaarheid en genetisch materiaal. Zeven van de geteste speelgoed waren zo vervuild dat ze niet zouden worden verkocht.

Lees meer op burgers ‘ Blog-Blankenheim

Geef een reactie