Giftig Tampons? Wat veel vrouwen niet weten over Tampons

Een pad is voornamelijk gemaakt van kunstzijde of katoen of een mix van deze vezels. Daarnaast is het omgeven met een synthetische laag, Een de – om het makkelijker te maken om te Lopen. De “Riem” is gemaakt van katoen, soms van andere vezels en kunnen worden geverfd.

In het geval van het gebruik van Tampons, de vrouw moet voorzichtig zijn om te kiezen altijd de kleinst mogelijke omvang van de Vagina, kan worden Oostenrijks, als de pad is te groot en dus sterk absorbeert. Dit maakt het ook moeilijk en Uitvoeren, en kan pijnlijk zijn. Tampons moeten worden gedragen met een maximum van acht uur, als het bloed geabsorbeerd bacteriën aantrekt.

Nu om het deel dat veel vrouwen niet weten:

Voor Tampons, katoen is meestal genetisch gemodificeerd zijn. Daarnaast is 25% van de pesticiden en insecticiden worden gebruikt in de katoenteelt. Inclusief vijf van de negen meest giftige (!) Pesticiden. Vaak is aangetoond in het geval van deze genetisch gemodificeerde katoen is ook een insecticide, die is afgeleid van de bacterie Bacillus thuringiensis.

In Tampons (en luiers) werden ook gevonden, de biociden TBT (Tributyltin) en andere organische tin-Verbindingen.

Daarnaast is de hygiëne fabrikanten gebruiken chemische Dioxine te bleken, zodat de producten er mooi wit en schoon. Dioxine is aanwezig in zeer kleine hoeveelheden giftig is. De tampon fabrikanten gebruik van een dioxine-met bleekmiddel, maar dit is niet bewezen door een onafhankelijke studie. Tampon fabrikanten zetten op een meer natuurlijke en voorbereiding en door hun grondstoffen uit zuiver biologisch te kiezen, expliciet, gebruik GEEN Dioxine. Dus waarom het risico nemen?

Al deze giftige stoffen in contact komen met de gevoelige deel van het lichaam en wandelen in het lichaam van de vrouw.

De TBT is de meest kleine hoeveelheden, dat wil zeggen in de Miljard-gram-bereik tot schade van het hormonale systeem van de mens.

Pesticiden aanval van de organen en het zenuwstelsel, schade aan het immuunsysteem, kanker, allergieën, Astma en andere chronische ziekten, depressie, Hyper-gevoeligheid, verstoren de hormonale balans, de vruchtbaarheid, of voor het maken van dor, tot wijziging van de menstruele cyclus, interfereren met de prenatale ontwikkeling en kan leiden tot misvormingen en vroeggeboorte. Bestrijdingsmiddelen ook leiden tot neurologische aandoeningen en gedragsstoornissen bij kinderen.

Dioxinen zijn geassocieerd met de menstruele pijn (endometriose). Vrouwen, de endometriose van het ontwikkelen van een hoge concentratie van dioxinen in het lichaam. Daarnaast dioxinen kanker veroorzaken en verwarrend, het endocriene systeem en kan leiden tot onvruchtbaarheid, geboorteafwijkingen en miskramen.

Handdoeken en Tampons ook bevatten Rayon (viscose) wat te serveren met de sterke zuignap en de bindende werking van een betere Absorptie. Zo ondersteunt tegelijkertijd de schadelijke effecten van chemische stoffen. In het geval van het gebruik van Tampons kleine vezels in de Vagina is meestal links. Deze vezels zijn een licht kooktoestel-ervoor te zorgen dat de Dioxine is een goede voedingsbodem. Rayon vezels ervoor zorgen dat zelfs een kleine sneetjes in de wand van de baarmoeder wat is dan de oorzaak van infecties worden veroorzaakt.

Met al deze stoffen niet alleen het lichaam van de vrouw, maar de hele omgeving zal worden aanzienlijk beschadigd.

Dus als je wilt om op te treden voor hun gezondheid en de gezondheid van ons milieu, gebruik geen Tampons, die natuurlijk en biologisch geproduceerd, bijvoorbeeld door de fabrikant, Natracare. En de mannen van het lezen van dit artikel kan er op wijzen aan uw vrouwen zoals zij.

Gebruik geen handdoeken en Tampons meer die zijn gemaakt met genetisch gemodificeerde katoen en giftige synthetische chemicaliën! Je lichaam en het milieu zal u dankbaar zijn.

Bronnen en verdere informatie: 1: www.gruenes-blatt.de – de vuilnis met De menstruele 2: www.schrotundkorn.de – maand hygiëne 3: www.schrotundkorn.de natuurlijke dag 4: de Killer Tampons (PDF-document) 5: de.wikibooks.org – Alternatieve menstruele hygiëne, Tampons 6: www.vzb.de – van kunststof, niet bros, maar de giftige 7: www.endometriose.ch – gids voor endometriose (PDF-document) 8: www.oekopol.de – milieuvriendelijke producten

Geef een reactie