Vaginale behandeling met modder in fertility and sterility – De zachte geboorte

Volgens de Onderdelen 1 tot en met 14 van de serie artikelen over vaginale behandeling met modder in fertility and sterility, nu het laatste deel!

Als u alles correct hebt uitgevoerd en zwanger zijn geworden, zoals het er nu verwacht dat de geboorte. De volgende tip wordt aanbevolen voor zowel de prenatale kliniek en hun bevalling naar huis:

De zachte geboorte

Overzicht van de verschillende Delen van deze serie artikelen:

Inleiding in de methode van de natuurgeneeskundige vaginale behandeling met modder, deel 1: “de geschiedenis van De vaginale behandeling met modder” deel 2: “De voorwaarden voor een zwangerschap” onderdelen 3-6 (samengevat): “Slechte kwaliteit van het sperma, Spermiopathie” deel 7: “De Lokale neuro-vegetatieve oorzaak” deel 8: “De Baarmoederhals veroorzaken” deel 9: “De Baarmoeder veroorzaken” deel 10-11 (samengevat): “De Eileiders veroorzaken”, deel 12: “De Hormonale oorzaak, secundaire amenorroe, Anovulatie” deel 13: “De Hypothalamo-Hypofyse-Oorzaak” Deel 14: “De Eierstokken Veroorzaken”

 

De handige bog tampon is niet dan kunt u, voor een keer, tijdens de geboorte van hun “Moorlings” in de steek.

Hier is toegepast, is echter geen vagina, maar een externe mud pack: Twee hete modder buizen op een dik water ondoordringbaar Materiaal uitdrukkingen en al die rechtstreeks op de huid in de cross gebied. De nodige fixatie kan gedaan worden op de gebruikelijke CTG-netwerk.

Het therapeutische doel van pijnbestrijding, gemakkelijker Opening van het geboortekanaal, met kortere opening en de verdrijving periode.

In een academisch academisch ziekenhuis, Luise ziekenhuis Aken, we hebben gezien 1986-1991 verbluffende effecten met dergelijke een hete modder packs tijdens de geboorte. We werden verrast door hun effect, zelfs als we flessen voor het dagelijkse ervaringen met warm water en een bad.

Het was opvallend dat de grote hitte en had een beter ontspannend effect op de cirkel aan het einde. U ervaren gratis de openingsfase vrijwel maken de pijn. Haar moeder ‘ s mond opende gemakkelijker, die heeft geleid vooruitgang naar een snellere Geboorte. Er werd geen interferentie met Uteriene contracties of de baby ‘ s hart tonen.

Tussen de weeën, de Cirkel sliep, meestal korte, voor de volgende Wee om goed uitgerust en gecoördineerd met volle kracht op De geboorte ging heel snel. Geen pijnstillers of lumbale anesthesie noodzakelijk waren.

Het zachte veen verstoorde de Ronde, noch in de back-noch in de andere lagen. De in het oog springende verlichting van de pijn en vermindering van de uitzetting periode werd veroorzaakt door de cutiviszeral-geïnduceerde Relaxatie van de baarmoederhals.

Wat is de betekenis van cutiviszeral?

Het is een Terminus technicus voor de functionele verbinding tussen de oppervlakte van de huid en de inwendige organen, die worden geleverd van dezelfde segmentale hoogte nerval.

Wat is de betekenis van de segmentale hoogte?

Het is een dwarsdoorsnede van het lichaam wijk, de vierde van de zenuwen uitgangen in het gebied van een enkel wervellichaam innerlijke. We kunnen ons voorstellen dat de mensen die graag de handen en benen en dan in de buurt van elk wervellichaam is een verticale denken snijden om de plakken. Zo veel segmenten zijn:

We hebben 7 nekwervels, 12 borstwervels, 5 lendenwervels en 5 aaneengesloten sacrale wervel, met de toevoeging van de variabelen, onbeduidend stuit wervels. De sacrale wervels zijn de belangrijkste, omdat alle mensen de zenuwen uitgangen van de belastingen tussen hen, de inwendige Geslachtsorganen.

De warmte in de cross gebied heeft niet alleen invloed op de rugspieren, maar alle organen in het gelijk aan de doorsnede van het lichaam. Dus, de externe hitte inwerkt op de huid direct in op de gladde spieren diep in de buik, in ons geval, aan de mond van de baarmoeder. Dit wordt gedaan door de neurale impulsen.

Waarom doet de moor mud pack is beter dan de warm-water fles aan het kruis, of een conventionele warm bad voor u?

Ik bedoel, het hangt af van de goede vervormbaarheid van de moor die stokken rechtstreeks op de huid, en het relatief lage gewicht van de modder pack van slechts twee moor tampon buizen, die nog steeds zorgt voor een continue, voldoende en lange effect van de hitte, zonder onderbrekingen.

In contrast, de warmte vervliegt na een time-limited water-bad vrij snel. De gebruikelijke fles is gemaakt van rubber is zo hard en inflexibel dat je kunt springen op elk van de kleinste lichaam rotatie van de huid, die vervolgens wordt gekoeld door de lucht omdat het vochtig is. Het vocht verdampt en verwijdert warmte van het lichaam. Het effect van een ongunstige koude-tussen irritatie.

Niet zo met de mud pack. Ze blijft de hele tijd rechtstreeks op de huid, zelfs als de cirkel draait aan het einde van, of zelfs lopen rond. De mud pack leidt ongestoord en op lange termijn thermische signalen naar het ruggenmerg, die keert dan terug naar de unieke ontspannende werking, niet alleen in de emotionele Segment, maar ook door afferente feedback aan de hersenen, ontspannen impulsen aan het hele lichaam.

 

Juridische opmerking: Dit artikel is een fragment uit het boek ‘de Vagina modder therapie” door Dr. Robert Kovarik. Zodat meer beïnvloed vrouwen kan worden gemaakt op deze natuurlijke en zeer eenvoudig Zelf-behandeling aandacht, mag niet gekopieerd worden in dit artikel de bron vermeld, met verwijzing naar het boek volledig en verspreid.

Vaginale behandeling met modder is voor vrouwen met kinderen, en andere klachten, een echt geschenk van de natuur!

Geef een reactie