Vaginale behandeling met modder in fertility and sterility – Ovarium oorzaak

Volgens de Onderdelen 1 tot en met 13 van de serie artikelen over vaginale behandeling met modder in fertility and sterility, folt nu deel 14:

De Oorzaak Van De Eierstokken

Overzicht van de verschillende Delen van deze serie artikelen:

Inleiding in de methode van de natuurgeneeskundige vaginale behandeling met modder, deel 1: “de geschiedenis van De vaginale behandeling met modder” deel 2: “De voorwaarden voor een zwangerschap” onderdelen 3-6 (samengevat): “Slechte kwaliteit van het sperma, Spermiopathie” deel 7: “De Lokale neuro-vegetatieve oorzaak” deel 8: “De Baarmoederhals veroorzaken” deel 9: “De Baarmoeder veroorzaken” deel 10-11 (samengevat): “De Eileiders veroorzaken”, deel 12: “De Hormonale oorzaak, secundaire amenorroe, Anovulatie” deel 13: “De Hypothalamo-hypofyse-oorzaak” deel 14: “De Eierstokken veroorzaken”, deel 15: de “zachte geboorte”

 

De werkelijke productie site van de eicel de eierstok.

Dit is een waarheid.

We weten al hoe we kunnen stimuleren de rijping van de eicel met de vaginale behandeling met modder en kan optimaliseren. Met de warme, goed geplaatst, vaginale moor tamponnade.

Hier is om te vermelden is dat de optimale neuro-vegetatieve signalen van de Hersenen door een verscheidenheid van chronische pijn syndromen, vooral in de rug, op de weg, en daarmee devalueert verstoord.

Dit kan ook met stokken een Arreaktivität van de eieren en de baarmoeder hormonen veroorzaken. Vervolgens uw eigen hormonen werken niet. Het is vaak geprobeerd, het doelweefsel macht met grote doses van buitenlandse kunstmatig toegevoegde hormonen. Maar soms is zelfs de hoogste hormoon niet werken doses correct. In plaats van het ei alleen pijnlijke cysten ontstaan in de eierstokken.

Het therapeutische doel is: Duurzame eierstokken Meer bloedtoevoer naar de normalisatie van de start-up fase zonder veel warmte, met slechts korte functie-uitbreiding van de Hyper-thermische episodes. Een gebouw aan het einde van trophotropic conversie van de lokale kernen. Eliminatie van de pijn en het ruggenmerg te maken van blokkades.

Vaginale behandeling met modder moet gedaan worden om de tweede dag. De bog temperatuur kan oplopen tot 50 obetragen, de duur van 30 Min tot 2 uur. De cool-down fase gestimuleerd Meer bloed stromen om bekend te worden meer dan 24 uur.

 

Ter ondersteuning van binnenlandse drug van de keuze zijn:

Ontspanning maatregelen van enige soort, Massage in het kruis en in al de pijn segmenten, moor pack (1-2 hete modder tampons, 50o, 20 Min) in de cross gebied. Water-bad op 37-38 o 20 Min.

 

Wat u thuis kunt doen anders ondersteunende?

De Ligstoelen in de buitenlucht kan je lichaam tot rust komen. Dit kan een ongehinderde aanvoer van externe klok de interne klok.

Profiteer van de lente pulsen (zon -, fruit -, lucht -, Polen). Activeer uw gratis set van geslacht hormonen.

De BIOTHERIK™ werkt gebouw (trophotroph), de bijzonderheid ligt in het feit dat de aanvullende seksuele hormonen zijn ook vrij gedurende de dag. Ze zijn meestal alleen ‘ s nachts.

Reflex behandelingen in het kruis ruimte (Massage, borstelen, electro-therapie, alternatieve dousing) verbeteren van de gevoeligheid van de eierstokken en de hypofyse hormonen (gonadotrofinen).

 

In een notendop deel 15, en dus volgt het laatste deel van de serie artikelen: De zachte geboorte

Juridische opmerking: Dit artikel is een fragment uit het boek ‘de Vagina modder therapie” door Dr. Robert Kovarik. Zodat meer beïnvloed vrouwen kan worden gemaakt op deze natuurlijke en zeer eenvoudig Zelf-behandeling aandacht, mag niet gekopieerd worden in dit artikel de bron vermeld, met verwijzing naar het boek volledig en verspreid.

Vaginale behandeling met modder is voor vrouwen met kinderen, en andere klachten, een echt geschenk van de natuur!

Geef een reactie