Ingezonden brief: de Geest van de Gezondheid Congres 2015 – als de alternatieve geneeskunde geboycot en in de modder is getrokken

Mevrouw Coco Tan zei in zijn brief aan de redactie over uw ervaringen en indrukken in de Geest van Health Congres in 2015 in Kassel, Duitsland. Boycot en Diffarmierung op de agenda van de media en de zogenaamde law enforcement officers …

Ik was aan het einde van April in Kassel, Duitsland, de zeer omstreden Congres “de Geest van de Gezondheid” (www.spiritofhealth2015.org. Waarom controversieel: het Congres is gerapporteerd, onder andere, over het succes van het gebruik van MMS / chloor dioxide. De farmaceutische gevochten voor vele jaren, met meer of minder succes.

Ooit mislukt, kunt u de strijd, hoe krachtiger ze worden. Je krimpt terug als we iets weten. Laster, betaald demonstranten, betaalde journalisten om de bekende “martial arts” met die van de alternatieve geneeskunde, tegen de wind in.

In Kassel zelf, een paar demonstranten, misschien 30 mensen, met onuitsprekelijk verkeerde slogans in de voorkant van het Congres gebouw is gelegen. Ze hielden chloordioxide met chloor en waren niet op de hoogte anders in de aanpak, terwijl u heb aangetoond. Hun kennis over het onderwerp waren gelijk aan nul.

In het Congres gebouw had als een bezoeker een goede indruk van de sfeer en ook de organisatie. Natuurlijk, de hoeders van de wet en de bestelling kwam op vrijdag ook en eiste een zogenaamde “walking-handel certificaat” van alle exposanten die hebben geëxposeerd in de Foyer van het Congres gebouw. Een dergelijke actie is zeer ongebruikelijk, en natuurlijk, geen één van de exposanten als een “schijnvertoning”. Dus je zegt dat de verkoop van de exposanten, met het gevolg dat de exposanten hebben gedoneerd hun producten en met de gulle giften van tevreden moest geven.

De lezingen waren erg interessant en zeer emotionele als, bijvoorbeeld, Andreas Kalcker (www.andreaskalcker.com) van meer dan 100 autistische kinderen vertelde dat hij had gebracht met zijn MMS-Protocol weer op de weg naar herstel. Sommige moeders van autistische kinderen kwamen op het podium en bedankte hem met tranen in. Als een resultaat, het hele publiek was zeer bewogen en sommigen moesten DAB weg zijn tranen. Deze resultaten kunt u niet zuigen van de vingers!

Andreas Bachmair (impfschaden.info) in staat was om aan te tonen met feiten en statistieken heel goed de ineffectiviteit en de schade van de vaccins, en scheen door een enorme hoeveelheid kennis.

Leonard Coldwell, (drleonardcoldwell.com) was zelf een inwoner van de duitse, ervan overtuigd dat met veel van de nieuwe voedsel voor Gedachte op het onderwerp van Stress en de ontwikkeling van kanker.

Dirk Schrader (www.tieraerzte-hamburg.com), een dierenarts, verbijsterd met de dramatische Successen in het gebruik van MMS in dieren.

En dus op …………. het is een zeer interessant 3 dagen met een enthousiast publiek, ongeveer 800 alleen waren komen op zaterdag.

 

Nu, ik moet zeggen dat deze conferentie werd geboycot door alle partijen en de media niet moe van het slepen van het Congres echt “in de modder”.

De Boycot varieerde van het hotel annulering van de reservering en de organisatie voor nieuwe accommodaties. Xing ook is de Kaartverkoop kort voor de start van het Congres te stellen en tot het werd uitgeoefend op de Congres-verhuurder om de druk van het Congres “whatever it takes” om te annuleren of te beëindigen.

Ik ben verbijsterd wat ik kreeg omdat achteraf, een van de organisatoren en andere bezoekers om de oren. Dit heeft te maken met vrijheid van meningsuiting niets meer, omdat de Waardigheid van de menselijke persoon wordt geschonden, en een Boycot van de Punt aan het absurde. Voor wie onze wetten zijn van toepassing? Voor de burgers van ons land, blijkbaar, niet meer.

Wat zijn de links om ons te beschermen, eigenlijk wie? Wij zijn op de hoogte dat niet alle van leeftijd en voor het grootste deel, beter dan gekochte Journalist wil dan met polemieken en half-wijsheid punten, alleen omdat hij voor betaald en het onderwerp is niet in de aanpak begrijpt? Gek 20 miljoen MMS-gebruikers uit alle Delen van de wereld? Je mag niet raadplegen van de mensen die zijn genezen alternatief en een deel voor MMS?

We zijn verantwoordelijk voor onze gezondheid en hoe we die krijgen of kunnen krijgen?

Ik, mezelf, besloot 15 jaar geleden, tegen het advies van een “gerenommeerde ” oncoloog” om de chemotherapie en ging de alternatieve manier. Ik voel heel veel vertrouwen in de voorkant van de gezondheid, en ik heb geen last van de bijwerkingen van chemotherapie, ik ben nog steeds wat ze stierf aan, als mijn Vriendinnen die hebben niet naar mij geluisterd, en in plaats van op het advies van de Professor in de chemotherapie zijn gegaan.

Nu hoop ik op uw steun om dit fantastische Congres in het juiste licht, waar hij behoort, te informeren als een zeer goede bron om te doen de eerste Hand in een kring van mensen die de moed hebben om te zeggen wat ze te zeggen wat je denkt. Zelfs als het wordt dan voorgesteld als een charlatan en een man moet verlaten onwaardig van de druk op verduren.

Warme Groet, Coco Tan

Geef een reactie