Voedselintolerantie is stijgt in Europa

Meer en meer mensen in Europa niet kunnen verdragen van bepaalde voedingsmiddelen en ontwikkelen volgens hun verbruik huiduitslag, diarree of Misselijkheid. Voedselintolerantie is op de stijging, en het is nu de diagnose nog steeds vaak mis, dat is de reden waarom het onderwijs over dit onderwerp is belangrijk.

“Het voedsel is veranderd in snel tempo en overweldigd de spijsvertering. Kant en klaar maaltijden bevatten tal van smaakversterkers en frisdrank goedkoper en zoeter Glucose substituten,” zei miss Bichler. Was ook betrokken in de Overvloed aan voedsel in verbinding met een onevenwichtige voeding is, laat altijd het gevoel achter dat er nog iets ontbreekt. “Boven alles, de toenemende Stress blijkt echter, het spijsverteringsstelsel,” waarschuwt van intolerantie expert. [Bron: druk op text.ch]

Dit voedsel intolerantie is gewoon de mindere van twee Kwaden. Wat is-en vaatziekten, Diabetes, kanker, hart-en vaatstelsel, en en en… ? Worden We langzaam vergiftigd!

Deze zijn niet van voedsel dat we dingen in ons. Waar is er nog leven in? Kant en klaar maaltijden gepompt vol chemicaliën. Diepgevroren. Genetisch gemodificeerd zijn. Pesticide-geladen. Vitamine en mijnwerker alienarm.

Nee, deze zijn niet eten, worden Ziek, of dood op de middellange tot langere termijn!

OK, het klinkt misschien zeer overdramatized. Het lichaam met veel macht. Maar wat komt mij voor, wanneer vandaag de dag zijn er zo vele ziekten, zoals nooit tevoren. En laten we eens kijken naar de mensen. De Gezondheid, Uitstraling, Energie, Levenskracht? Waar? Op de weg zien we nog niet veel mensen, die kan brengen. Mijn Mening.

Geef een reactie