Raad van Europa vereist dat de beperking of het verbod van het gebruik van Amalgaam

Info e-mail van Dr. Joachim moeder

Raad van Europa schrijft voor dat “de beperking of het verbod van het gebruik van Amalgaam”

De Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa, op 27. In mei 2011, een Resolutie in de 47 Lidstaten worden aangespoord om te beginnen met een “beperking of verbod van Amalgaam als een tandheelkundige vulling”. De Adjunct-Jean Huss, vertegenwoordiger van Luxemburg in de Raad van Europa (niet te verwarren met de Europese Unie), opgesteld in het minutieus onderzocht in het Rapport, in de twee essentiële redenen voor deze oproep zijn:

1. Amalgaam is een gevaar voor de gezondheid:

“… Amalgaam is de belangrijkste bron van kwik verontreiniging in de ontwikkelde landen en schade aan het Embryo, de foetus (via de placenta) en kinderen (Borstvoeding). Blootstelling aan kwik kan van invloed zijn op de gezondheid van de patiënten en tandheelkundig personeel ernstig…”

2. Amalgaam is een risico voor het milieu:

“… tussen de 60 en 90 ton kwik wordt jaarlijks uitgebracht van de tandheelkundige klinieken gratis en vervuilen Europa atmosfeer, oppervlaktewater en bodem.”

Bekend als “Europa’ s derde Parlement”, de Raad van Europa, de rest van Europa, niet alleen in de 27 Lidstaten van de EU, maar ook Rusland, Oekraïne, Turkije, Zwitserland, de landen van de Kaukasus, de Balkan en Scandinavië.

De baanbrekende Resolutie van de Raad van Europa een positieve invloed zal hebben op de lopende onderhandelingen over een kwik-Verdrag. Met deze Resolutie, de Euro volgt de Raad van Europa aan de groeiende internationale oproep voor een Amalgaam fase-out, die is al goedgekeurd door de Afrikaanse Regio, de Arabische landen en de Verenigde Staten.

De volgende vergadering van de onderhandelingen over een kwik-Verdrag, te beginnen op 30 September. Oktober 2011 in Nairobi.

 

********************************************

De raad van Europa pleit voor “het beperken of verbieden van het gebruik van amalgaam”

De Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa een resolutie aangenomen op 27 Mei 2011 aandringen van de 47 landen die lid zijn en beginnen “het beperken of verbieden van het gebruik van amalgamen als tandvullingen.” Gedeputeerde Jean Huss, Luxemburg, aan de vertegenwoordiger van de Raad van Europa (niet te verwarren met de Europese Unie), opgesteld in het minutieus onderzocht rapport dat verklaart twee belangrijke redenen achter deze oproep tot actie:

1. Amalgaam is een bedreiging voor de gezondheid: “…die zijn de belangrijkste bron van blootstelling aan kwik van de ontwikkelde landen, waardoor de embryo ‘ s, foetussen (via de placenta) en kinderen (via de borstvoeding). Blootstelling aan kwik kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van patiënten en tandheelkundige professionals…”

2. Amalgaam is een bedreiging voor het milieu: “…tussen de 60 en 90 ton kwik uit een tandheelkundige ingrepen zijn uitgebracht in en vervuilen van Europa sfeer, het oppervlaktewater en de bodem van elk jaar.”

Bekend als “Europa’ s Derde Parlement,” de Raad van Europa omvat heel Europa, niet alleen de 27 E. U. naties, maar Rusland, Oekraïne, Turkije, Zwitserland, de Kaukasus, alle van de Balkan, en alle van Scandinavië, De Raad van Europa baanbrekende resolutie zal hebben een gunstige invloed op de lopende mercury onderhandelingen over het verdrag. Met deze resolutie, de Raad van Europa voegt zich bij de groeiende internationale oproep voor het amalgaam fase-dat is al goedgekeurd door de Afrikaanse regio, de Arabische Liga en de Verenigde Staten. De volgende sessie voor de mercury onderhandelingen over het verdrag zal in Nairobi op 30 oktober.

De nationale Raad, de Consumenten voor Tandheelkundige Keuze,

www.toxicteeth.org

Geef een reactie