Mexicaanse griep: de Raad van Europa en de WHO-cover-up voor het gooien van

aerzteblatt.de:

De Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa heeft flus opheldering over de vermeende verkeerde varken Alarm door de wereld gezondheid organisatie (WHO).

De Verklaring van een pandemie hebben gevraagd verschillende landen om grootschalige vaccinatiecampagnes en dus tot een “grote afval” van de openbare fondsen, kritiek op de leden van het Parlement van de 47 de Raad van Europa de landen die op donderdag in een resolutie. Ondanks herhaalde verzoeken, DIE op de Openbare bevatten belangrijke informatie over de achtergronden van de mexicaanse griep Alarm.

Door de WHO is de aanleiding voor de mexicaanse griep hysterie en de politici die ondersteund deze grootschalige vaccinatiecampagne zijn schot van vele miljarden belastinggeld in de Wind. Zoals altijd, de belastingplichtige had om uit te houden zijn geld en zijn hoofd. Gelukkig, het lukte niet dus hoe, de WHO en de farmaceutische industrie werden gepresenteerd. Maar het geld van de belasting betaler manier is het nog steeds. Slechts een kleine fractie van de bevolking was tegen de niet-bestaande mexicaanse griep pandemie te enten. Het is alleen triest voor de mensen met dit gif vaccin zijn ingeënt. Het was gewoon zinloos en gevaarlijk. Er waren tal van belangrijke bijwerkingen.

De WHO blijft weigeren hun leden te noemen-dat wil zeggen, hun “deskundigen” had verklaard dat de mexicaanse griep-pandemie. Dus, WIE wil voorkomen dat verder Onderzoek, om bekend te maken wat is de relatie van deze “experts” hebben met de farmaceutische industrie.

In aanvulling, DIE geen logische verklaring voor het feit dat ze is veranderd van de criteria voor het uitroepen van een pandemie.

De WHO stelt dat de mexicaanse griep wereldwijd heeft geëist, ongeveer 18.000 sterfgevallen. De eerste is net onder de twee procent van de sterfgevallen veroorzaakt elk jaar, de gewone seizoensgebonden griep, en ten tweede, de vraag is, hoe het, DIE gekomen is om het aantal slachtoffers van 18.000. Waar is de griep deze mexicaanse Virus? Bewijs voor het bestaan van die reeds zijn weergegeven.

Dat dit allemaal slechts een grote “keten van desinformatie” en een “great deception”, die bracht de spaanse socialistische Arcadio Diaz Tejera.

Het was meer dan dat. Het was een walgelijke misdaad tegen de menselijkheid die verantwoordelijk moeten worden opgesloten! De DIE moeten worden opgelost, want wat is het gebruik van een wereld gezondheid organisatie die fungeert als een dienaar van de farmaceutische industrie? Ten minste het DIE moet worden vervangen-leden door middel van eerlijke, onafhankelijke en onvergankelijke mensen… maar die nu voldoet aan deze criteria?

Geef een reactie