Wat is de volgende stap, Fukushima? Meer redenen voor een snelle nucleaire phase-out!

Gevolgen voor de gezondheid van de Fukushima-Nummer 2

De verzwijging en de kleinering van de huidige Situatie in Japan na de ramp van Fukushima is de volgende grote ramp voor de bevolking, die produceert, naast de vele sterfgevallen en ziekten, respectievelijk, werden deze niet wordt voorkomen. Informatie, nauwkeurige gegevens en wetenschappelijke interpretaties die de noodzakelijke voorwaarde is voor de bevolking kan verminderen uw radioactief geladen. Vreemd, deze moeten geen nucleaire test monitoring organisatie CTBTO in Wenen, de gegevens van de globale meting netwerk voor de bescherming van de gezondheid. Om te voorkomen dat vreemde, de duitse Versie van de zelf-censuur van “onjuiste interpretaties door leken”.Maar als zelfs de deskundigen van de maatschappij voor plant en reactorveiligheid, GRS, is niet bekwaam zijn in hun publicatie over dosis-effect relaties voor de vier fundamentele berekening types, die zijn de toekomst, beschermt de transparante dood voor de verkeerde interpretatie van de vertegenwoordigers van de autoriteiten en deskundigen?

Lees meer op tijd.ch

Een Japanse vertelt over de Situatie in Tokio, en de evacuatie

Deze 38-jarige Japanse kregen te horen dat de evacuatie van Japan is bijna begonnen. Officieel is het nu zeide tot allen, die GEEN moeten meer drinken in Tokio kraanwater, en iedereen die familie ergens anders in de wereld, het land verlaat. Het is een zeer emotionele Video Express – in een authentieke manier, als de mensen verraden door hun eigen regering, het gevoel dat het besef nu – te laat voor de belachelijke instructies en de leugens waarmee u wordt fobbed uit. – U kunt bijvoorbeeld zeggen de mensen, je moet taping uw Windows met masking tape, om de radioactiviteit die er zijn…. (aangezien we niet spreken over het geheel van airconditioning systemen in high-rise gebouwen) – We praten hier over een regionale populatie van meer dan 30 miljoen mensen in Tokio en omgeving …

Hij merkt op dat deze is nu bijna het einde van zijn bestaan – dat hij niet al besmet radio active – dat hij douches met het vervuilde water, Ja, dat hij een huiduitslag op het gezicht, en dat zal je verteld worden dat dit een “normale” reactie op de radioactiviteit. Hij formuleerde: Japan is aan het einde van de oorlogen daarna.

Video link: https://youtu.be/Dbeg1uXVW4M

Een van de explosies bij Fukushima was NIET een gas explosie, maar een nucleaire reactie en die van Japan en Tepco aan deze Info te verbergen

In het Interview met Professor Busby, wetenschappelijk Adviseur van de EU. Het systeem van de media vertellen ons niet wat hij zegt. Hij houdt het voor bepaalde dat er sprake was van een nucleaire reactie, de Explosie. Hij zegt dat de nucleaire industrie heeft een twist van de Traditie, daarin ligt altijd en feiten. Hij zegt Fukushima is veel erger dan Tsjernobyl.

Lees meer op analyse + actie

De chief van de kerncentrale controller is de molen op de berg operators in Competitie

De nucleaire Inspectie Ensi valt volgende week een uitspraak te doen over de veiligheid van de Zwitserse kerncentrales. Maar het gebeurt te zijn de President werkt volgens de “Sunday” financiële betrekkingen met de molen op de berg operator.

Lees meer op de krant tages-Anzeiger.ch

Resterende risico ‘ s van nucleaire energie – Het wetsvoorstel voor de mensheid is het al!

Op een bepaald punt, het zal ook Japan, de vraag van ‘ who ‘ s doen hun dodelijke Werk op de reactoren, en de wereld is geschokt om te kijken naar mannen voor de mensheid het slachtoffer te worden. U zal niet sterven van de schotwonden, maar een straling ziekte die eet langzaam door het lichaam. Het is niet een snelle dood, zei: “Voor het Vaderland”. Deze pijn zal ons geen. Het is een andere vorm van oorlog.

Het is niet een strijd voor het Goede of het Kwade, zoals in Afghanistan of Libië. Het is niet een strijd voor seculiere of ideologische waarden. Het is voor de slachtoffers dat we buste onze onwetendheid voor een lange tijd en nu moet worden afgelost. Dit wetsvoorstel is in ieder land de kerncentrales actief is.

Video link: https://youtu.be/FOxmukdqB2Q

In Duitsland Fukushima ligt op 750 meter diep in de aces

Terwijl Japan worstelt in Fukushima tegen radioactief water dat zich vormt in de duitse underground in de Asse mijne, een sterk radioactieve meer. Elke dag van 12.000 liter water sijpelen in de zogenaamd droog zout op voorraad. De straling is tussen de 90.000 en 240,000 becquerel per Liter. In een lijst van 18. Januari 1977, opgemerkt dat 49 nucleaire afval vaten tot een straling van 550 tot 700 Sievert per uur op de buitenste zijkant.

Video link: https://youtu.be/sFMWjE7A9iQ

Rooskleurige Toekomst

Kernenergie is alleen beperkt tot het beoordelen van, en het is niet, zoals de nucleaire Lobby van ons om te begrijpen, zeker weten! Er worden ongevallen met nucleaire wapens, die gedeeltelijk werden verloren en de gedeeltelijk opengewerkte … echter zonder kernsplijting (de enige keer dat de Zündladungen ontplofte, in sommige gevallen!). Dit heeft ook geleid tot het vrijkomen van radioactiviteit en de verontreiniging van grotere gebieden (bijv. Spanje, Groenland). Een deel van de verloren nucleaire wapens zijn niet weer te vinden, en liggen ergens in de oceanen van de wereld … als een tikkende tijdbom!

Lees meer op kruising 2012

Nieuwe energie: Het kan niet wat het moet niet worden

Ik werd. vorige week, op een “wake tegen kernenergie” in de voorkant van het Parlement in Wenen, maar waarschuwt niet te zijn in de voorkant van de kernenergie, maar de groene do-gooders om een beetje van de opvoeding die ik verspreid flyers en folders met de titel “Koude Kernfusie in plaats van kernenergie”. “Hoe dan?”, “Dat kan niet.”, “Wees niet dom.” waren de spontane reacties van de do-gooders.

Lees meer op Wahrheiten.org

Kerncentrales: TÜV is niet onafhankelijk!

Tüv-en energiebedrijven zijn gematteerd en goedkope reactoren, de oudste kerncentrales controleren alleen om de 4 jaar. In 12 locaties in de kerncentrales van radio-actief afval produceren in Duitsland is nog steeds, zonder effect te geven aan de veilige eindstand zou worden verduidelijkt voor duizenden jaren. Afgezien van dat, het kan komen op elk moment in één van de 17 reactoren om een fout, de hele stukken land onbewoonbaar. Het enige veilige Alternatief: schakel!

Video link: https://youtu.be/6KniumsmSMs

Geef een reactie