De echte redenen voor de voedselschaarste en de honger doden

Op onze aarde zijn er officieel een miljard hongerige mensen. Elke dag 37.000 mensen sterven van de honger, ondanks het feit dat onze landbouw zou kunnen voeden gemakkelijk 12 miljard mensen – het Dubbele van dat van onze wereldbevolking.

Als gevolg van dumping prijzen, en de speculatie dat er miljoenen mensen met Honger zijn verdreven naar de dood. Elke vijf seconden een kind kan ze de dood onder de tien jaar. 1…2…3…4…5…de DOOD… dat is moord, gedreven, onder andere van ons beleid, door het IMF en de voedsel-bedrijven zoals Nestlé. Niet te vergeten ook de rol van de Argrartreibstoffe (‘BIO’ Brandstoffen)!

Interview met Jean Ziegler op de redenen voor de miljoenen van de Honger dumping prijzen en speculatie rijden miljoenen van de Honger. Waarom is dit zo? Vragen aan Jean Ziegler, Vice-Voorzitter van het Raadgevend Comité van de VN-mensenrechtenraad. Lees op connection.de

Een korte Video van ONKRUID laat zien hoe voedsel speculatie:

Dit gebeurt met name bij de zogenaamde futures-beurzen, die zijn vooral groot in de Verenigde Staten en in Europa gewoon om te groeien. Zelfs als deze uitwisseling kan worden Gebruikt voor de landbouw, bergen, veel gevaren. Vooral door de toenemende betrokkenheid van financiële speculanten, zoals banken en fondsen, voedsel prijzen zijn steeds meer overgeleverd aan de genade van speculatie en het maximaliseren van het Rendement.

Video link: http://youtu.be/X32bhc9EB_I

De beperking of het verbod van speculatie met basic eten! Dirk Müller (de Heer Dax) voorkomen in het Comité voor voeding, landbouw en consumentenbescherming: speculeren met agrarische grondstoffen. Voor meer transparantie over de commodity futures markten in het gezicht van sterke prijsschommelingen voor agrarische grondstoffen in de internationale handel, deskundigen in een zitting van het dieet Comité op maandag, 27. Juni, zeer.

Video link: http://youtu.be/MeWelyY33DY De complete hoorzitting hieronder: www.bundestag.de advies als een PDF-document

Zie, hoe wij omgaan met voedsel!

Meer dan de helft van het voedsel belandt in de dump — alleen al in Duitsland elk jaar tot 15 miljoen ton. Waarom is het dat de juiste voeding zal gewoon worden weggegooid? En wat is de impact van de wegwerp-mentaliteit, bijvoorbeeld, heeft op het klimaat? Film-maker Valentin Thurn is op weg naar een internationale baan zoeken. Website van de film www.tastethewaste.com de smaak van DE AFVAL is bedoeld voor allen die zich tegen de verspilling van Voedsel. We willen laten zien hoe veel is weggegooid — en wat je eraan kunt doen. En we hebben uw hulp nodig: Op dit platform kun je Video ‘ s uploaden, afbeeldingen en teksten over onderwerpen als de verspilling van voedsel, Honger, en het gedrag van consumenten, en het publiceren. We hopen dat zie je gedachten als de waanzin van het afval gestopt. Wilt u iets over het te doen?

Video link: http://youtu.be/2rCUUg8Y6Tg

Moeder Courage, van het gelijknamige Drama van Bertolt Brecht, legt dit hoop voor hun kinderen:

“De dag zal komen, zal Het tij keert voor ons, hij is op afstand. Omdat wij, de mensen, het einde van De grote oorlog aan de grote Heer. De dealer, met al uw king ‘ s eigen maffia, En uw oorlog en dansen van de dood is voor eeuwig De wereld van het nieuwe g schudden’my man. Het zal de dag zijn, maar wanneer hij Hangt op mijn en jouw te Doen. Trommel die samen met ons nog steeds, Het niet op de sokken nu.”

 

Gerelateerde Links:

  • Presentatie, “de Honger en voedsel speculatie” (PDF-document)
  • Weed-Online.org: Korte Film “Food Speculatie”
  • Jean Ziegler niet-speech “opstand van het geweten” ter gelegenheid van het festival van Salzburg

Geef een reactie