Het verhaal van de nucleaire meltdown van Tsjernobyl – herhaal in Japan?

De geschiedenis van de nucleaire industrie is een geschiedenis van rampen! Als gevolg van de zware aardbeving in Japan in de kerncentrale Fukushima 1 Explosie. Radio-actieve stoffen.

Door de huidige gebeurtenissen in Japan, de documentaire “Het ware verhaal van Tsjernobyl”. Het is te hopen, dat in Japan, een gelijksoortige catastrofale scenario gebeurt… hopen we!

Analyse + Actie:

Evacuatie straal van 20 km verlengd. De overheid dringt er bij de bevolking te brengen in de veiligheid, en worden aangekondigd op hetzelfde moment, is er geen gevaar. De overheid heeft gezien en Ontploffing is nog niet bevestigd. Het dak en de buitenmuren vernietigd. Crisis begon. “Random” kon voorkomen dat het Ergste gebeurt. We hopen dat het weer en de wind van de situatie. 5 aangrenzende reactoren kunnen in het ergste geval, zelfs brandwond.

Video van de Explosie:

Video link: https://youtu.be/vbBk0Y6cQZQ

De mogelijke verspreiding van de radioactieve wolk over de Stille oceaan. Het weerbericht laat zien, de wind waait in de richting van het Oosten over zee (bron: Alle geluid en rook: de kerncentrale in Fukushima ontplofte):

%image_alt%

Update 13.03.2011:

Om de zware aardbeving in Japan met HAARP ???

In deze Video Benjamin Fulford, voormalig uitgelegd. Forbes magazine editor, zoals Azië, in het bijzonder bedreigd Japan, van een seismische wapen van de VS. De Video is ongeveer 3 jaar oud.

Video link: https://youtu.be/860Zu0LMNYc

In een recente blog post Fulford schrijft op 11.3.2011: Speciaal Bulletin: aardbeving aanval op Japan – verenigde staten, New Madrid fault line is het volgende doel.

Speciale bulletin: Aardbeving aanval op Japan is ontstaan in New Mexico en Nevada, VS-New Madrid fault line volgende doel

De verschrikkelijke aardbeving wapen aanval op Japan, wat resulteert in een 10 meter tsunami ‘ s langs veel van de japanse kust kwam van malafide elementen van de AMERIKAANSE regering zich in ondergrondse bases in New Mexico en Nevada, volgens het pentagon en de CIA bronnen.

Het volgende doelwit zal worden van de New Madrid breuklijn in het Zuid-Westen van de Verenigde Staten, volgens de bedreigingen afkomstig van de Nazi George Bush Senior factie van de AMERIKAANSE overheid.

De Verenigde Staten is de bedoeling om een bondgenoot van Japan, wij vragen dat u onmiddellijk verzenden van mannen met tanks en geweren te nemen van deze basen en aanhouding van deze moordlustige schurken. Je weet wie ze zijn en weet u waar ze zijn, moet u de handeling of uw eigen mensen.

Japan ‘ s Mega aardbeving – 10KmTiefe?!!!

De Mega – aardbeving in Japan, 11.3. 2011, te weten een functie die in het verleden merkbaar. De diepte van 10 kilometer, is ook waargenomen in vele andere aardbevingen.

Video link: https://youtu.be/npzvWGZfdho

26. April 1986 plaatsgevonden door middel van core meltdown en de Explosie in de kerncentrale van Tsjernobyl de ergste nucleaire ongeval en is een van de ergste milieurampen uit de geschiedenis.

NuoViso.TV:

Bijna een kwart van een eeuw geleden, een Super GAU in de kerncentrale van Tsjernobyl. Ter gelegenheid van de actuele gebeurtenissen in Japan, is de vraag hoe de gevolgen voor Japan, de mensen, en de buurman kon kijken Staten?

De documentaire “Het ware verhaal van Tsjernobyl” schildert het beeld van een ramp van onvoorstelbare proporties. Hoe kon het zover komen? Hoe heeft die ramp situatie, en wat zijn de gevolgen tot op de huidige dag?

In de ochtend van 26. April 1986, de vierde reactor van de kerncentrale van Tsjernobyl ontplofte. Een regenboog kleurige stok vlam schoot 1000 meter hoog in de oekraïense hemel. In de volgende acht maanden van 800.000 jonge soldaten, mijnwerkers, brandweerlieden en burgers uit de hele Sovjet-Unie, nam een koorts van de strijd om Tsjernobyl en tegen de tijd…

Op basis van oog-getuige rapporten, met inbegrip van persoonlijke herinneringen van de voormalige President van de Sovjet-Unie, Michail Gorbatsjov, de beklijvende beelden van Igor Kostin, de fotograaf op de scène, archiefmateriaal, originele documentatie en de nieuwste onderzoeksresultaten van Tsjernobyl “volgt” de gebeurtenissen van die jaren en het werken aan de lange termijn gevolgen van de ramp voor mensen en het milieu.

Een aangrijpend, chronologisch overzicht van de gebeurtenissen die veranderd ons bewustzijn van de risico ‘ s van kernenergie voor altijd…

Bron: NuoViso

Video link: https://youtu.be/sDiThP-JZCA

Louche bankiers over Tsjernobyl en scalaire wapens

Video link: https://youtu.be/6MP6InKUKJE

Info over HAARP

Joachim Koch: HAARP – de doos van Pandora

HAARP – de meeste van hen hebben nog nooit gehoord van zoiets. Met de miljard dure project, dat officieel gebruikte om kennis op het gebied van de voortplanting van radiogolven, communicatie en Navigatie.

Dat deze Alaska-gebaseerd faciliteit wordt ook gebruikt voor het weer maipulation, mind control, en andere onvoorspelbare prestaties in de situatie, is niet officieel genoemd.

Joachim Koch heeft bezig met de geschiedenis en het doel van de HAARP technologie en presenteert geweldige evenals beangstigend kennis.

Video link: https://youtu.be/Otn16faG1sw

CHEMTRAILS EN HAARP nooit van gehoord? Dan is het tijd!

Paper gepresenteerd op de AZK van louche bankiers, voormalig hoofd van Greenpeace, de pionier.

Video link: https://youtu.be/e-HKiKV5J64

Japan ‘ s kritiek van de 11. September, hem het lot?

m 2008 de stem van de oppositie-politicus Yukihisa Fujita in de voorkant van het Parlement en was zeer kritisch over de Verenigde Staten.

Was de aanleiding voor de huidige ramp in Japan, door de hoge frequentie van het wapen HAARP? Absurd Crackpot Theorie? Nee, want toevallig liep de HAARP-faciliteit in Gakona, Alaska, op het moment van de Japanse aardbeving. Dit wordt weergegeven door de metingen van de lokale magnetometer. Nog een toeval? Net zoals het was tijdens de aardbeving in Haïti.

Voor het jaar theorieën, documentaires (met inbegrip van de N-TV “een wapen van de oorlog, weer | natuurlijke krachten als een wapen in omloop zijn?”) en de geruchten van de HAARP-Project van het AMERIKAANSE Leger officieel als een onderzoek op het programma. Dit is in werkelijkheid een hoge frequentie wapen, Overstromingen, vulkaanuitbarstingen, en aardbevingen kunnen worden veroorzaakt.

Al tijdens de aardbeving in Haïti, vroegen we ons af of het eigenlijk een natuurramp? Want toevallig waren dezelfde in Gakona, Alaska, buitengewone magnetische straling is gemeten.

Ook in de laatste dagen van het HAARP-systeem in Alaska. Wild, de Magnetometer is gegaan, net op dat moment, zoals in Japan, de aarde schudde. Ook, nogmaals, toeval? Maar waarom de Verenigde Staten het gebruik van een wapen is tegen een vreedzaam land? Afleiding kan worden. Want dat is de manier waarop een Tsunami trekt alle aandacht van de media en niet in de diepte dekking van andere evenementen.

Video link: https://youtu.be/20uxnM3fsoQ

Geef een reactie