Allergieën op te lossen in een paar minuten?

U kunt ontbinden allergieën in slechts een paar minuten? Of dit mogelijk is of niet, je kunt het proberen zonder schade te allen tijde en controleren:

De “Allergie koorts” is booming. Meer en meer mensen zijn tegen één of meer van de stoffen allergisch bent. Maar dit is geen verrassing, is gestoord ons lichaam, maar vandaag de dag, met zo veel schadelijke invloeden, zoals nooit tevoren. Gifstoffen in onze omgeving, gedenatureerd voedsel, ….

Te neutraliseren deze schadelijke effecten van””, het lichaam verbruikt enorme hoeveelheden energie. Toxines Beroven van je energie. Niet meer kan opbouwen in het lichaam voldoende energie (bijvoorbeeld door middel van goede voeding, gezonde lucht, enz.), vroeger of later, een gebrek aan energie en dus ook het lichaam is niet in staat om, bijvoorbeeld, met pollen (die zijn allemaal natuurlijk).

Als u, echter, zijn niet altijd het beste voedsel beschikbaar is, of in een omgeving met verschillende schadelijke invloeden leven, wat kunt u dan doen?

Een oplossing zou zijn om de verhoging van de energie niveaus van het lichaam zelf. Hoe dit gedaan zal worden geïllustreerd aan de hand in deze lezing:

Deel 1: video-link: https://youtu.be/OTkVdfRSyvk

Deel 2: video link: https://youtu.be/Sr_JDuYKMcM

Geef een reactie