Een wereld gemaakt van plastic

Vloek en zegen zijn dicht bij elkaar in een stof die bepaalt ons dagelijks leven, als geen ander: plastic! Het materiaal zijn de geesten – gedemoniseerd en afval, worden geprezen vanwege zijn veelzijdigheid, plastic afval vormt een groeiend gevaar voor de omgeving. Wereldwijde verandering van denken is voor te stellen?

Temperatuur-resistente, stabiele en solide – dit is van kunststof en dit brengt veel problemen: Omdat het plastic afval niet ontleden zoals organische materialen.voor de omgeving van een groeiende gevaar: En hier is de award-winnende documentaire “plastic sets op alles”

Na de bijgewerkte documentatie, de drie Eco-Revolutionairen geportretteerd, die worden gekenmerkt door pragmatisme, diplomatie en veel zelfvertrouwen. U bent op weg naar radicale om effectief te zijn – want het is de enige verantwoordelijke drinken zal de oplossing voor een duurzame toekomst van onze wereld.

Video link: https://youtu.be/KGTQwsH3-Bk

Kleine opmerking: In de documentaire wordt beweerd dat Henry Ford in 1941 leverde een auto gemaakt van soja. Dit is verkeerd. Het Materiaal is van hennep. Hennep Olie is de natuur-vriendelijke Bio-plastic. Alternatieven voor schadelijke plastic, dus er is.

 

Geef een reactie