Tachyonen en zelf-helende krachten

Tachyonen. Bent u overtuigd en enthousiast, de ander niet om te zeggen dat er deze esoterische mumbo-Jumbo. Ik ben er zeker van dat kwantum fysica zal in een komende tijd, voor de brede massa, zeer spannende dingen, met inbegrip van onze gezondheid zal zeer nuttig zijn.

Nou, je kunt twisten over de vraag of of niet tachyonen spontaan ontbranden helende krachten, maar er zijn tal van Experimenten waaruit bleek dat blokkades worden opgeheven en een regeneratie-proces is eigenlijk al begonnen. De opgewonden vibrationele structuur brengt het leven weer in harmonie. Voorstanders van de theorie zeggen: ruimte-energie voor levende materie, is de stroom van energie, georganiseerd en gestimuleerd. Dit, op zijn beurt, de ondersteuning van de stroom van informatie tussen de cellen, omdat de cellen communiceren via biofotonen. Het gaat om het Oplossen van fysieke en mentale disharmonie, en naar een hogere energietoestand, helder bewustzijn en een grotere vreugde van het leven. De fysieke conditie is verbeterd. Uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, reflexen en lenigheid zijn enorm aangemoedigd.

U kunt maatregel die in een mens, branden of pijn doen, onmiddellijk de frequentie van het weefsel is aan het veranderen. Door het Plaatsen van deze ontvanger structuren voor de Kosmische energie, verbetert en versnelt de genezing van de wond; de pijn wordt verzacht of zelfs omgekeerd.

Het belangrijkste effect is dat langzaam maar zeker, de natuurlijke frequenties van de mensen te verhogen. Het is ook voedsel en water, maar kan worden energetisch schoon en de planten in hun groei. Over het algemeen is het een kwestie van de levenskracht – wat het ook wordt genoemd: verbetering van de Chi, Prana, orgon, of ruimte-energie. Met de nieuwe onderliggende Informatie, het menselijk lichaam begint te activeren zijn helende processen.

Lees meer op mmnews.de

Geef een reactie