Alles is zo eenvoudig …

… als je begrijpt het idee. Het basisprincipe van de chemische fabriek, waarin je je lichaam noemen.

Dr. Strunz

Dus, als de hele levenloze natuur is samengesteld uit 92 elementen, d.w.z. de, bouwstenen, zodat uw lichaam nodig heeft 47 essentiële stoffen. Ook De Elementaire Bouwstenen.

U weet dat mijn record: Als een van deze ontbreekt, je bent dood. Zo ver is alles duidelijk. Maar wat gebeurt er als een stof slechts de helft er? Dus als u een laag magnesium-niveau? Dan bent u slechts een Lebetag onrustig van binnen. Een Migraine. Voor Tinnitus. Dus een normale gemiddelde duitse burgers.

Of als u het zuur, slechts de helft van Tryptofaan, een essentiële aminozuur in het lichaam? Dan behoor jij tot de een derde van de Duitsers, die depressief zijn. Triest gestemd. Geen vreugde aan het leven. Met naar beneden getrokken hoeken van zijn mond te voeren (een kijkje nemen in de krant!).

Als je hebt begrepen dit principe eenmaal, dan zal verzorgd worden, van eenvoudig. Precies deze 47 stoffen. Je ziet het ik heb je achter de brief, met een stille innerlijke vreugde – een snelle lees-laat:

“Ik had enige tijd geleden, vaak een dikke en rode ogen. De meeste van de tijd dat het pijn doet in de Avond en in de ochtend kreeg ik het. Mijn Dokter gaf me de Allergie tabletten. Ik begon te letten dan de intensivering op mijn inname van Zink. Daarnaast heb ik aandacht besteed zorgvuldig echt elke dag de Omega-3. En zie: ik heb voor een lange tijd geen problemen meer. Maar wat is het echt een geweldig ding: ik heb al jaren Moeite met kleine wratjes, die zijn overal verspreid op de armen en benen. Een huid arts manier laserte mij de dingen. Maar dat helpt niet. Nu is ze plotseling verdwenen. De natuurlijke manier: Omega 3 en zink”.

Hoe was het?: Allergie manier. Wratten weg. Zonder De Allergie Pil. Zonder blijvende lasers.

Het leven is simpel. We weten het gewoon niet.

Artikelen over het onderwerp: mineralen – De Stichting van het leven

Geef een reactie