Orgaandonatie en hersendood – we zijn alles verteld?

Orgaandonatie – hersendood – Herzschlagtod – donor card – vertel ons alles?

De markt van de transplantatie en de farmaceutische industrie is vele miljarden hard. De nieuwe tarieven voor transplantaties worden tussen 50.000,– en € 80,000.

In tijden van markt-economie, de transplantatie geneeskunde wordt gecontroleerd, niet alleen door het nodig hebben, maar ook door de commerciële belangen van de actoren, niet in het minst door de farmaceutische industrie, die zich bezighoudt met de verkoop van immunosuppressivum miljard in de verkoop.

“Jij bent God”, zegt de orgaandonatie. Een paar sterven, hun organen gebruikt kunnen worden. Moet iemand zijn organen na zijn vermeende brein dood vrij voor het leven? Het is zijn morele verplichting om in het leven?

Waar komt de sociale druk, en waar is de vrijheid? Geen ander onderwerp van zo veel door emoties, en is uiteindelijk slechts een economische discussie over de kosten en de medische en farmaceutische zorg van de Levenden.

We hebben deze discussie als Artsen en farmaceutische industrie, ook gratis, dus s e l b s t l o s commentaar op de TRANS-plan hun prestaties en Waren beschikbaar zou moeten maken?

Ik denk dat het onderwerp zou heel snel van de tafel, als niemand kon het verslaan van een economisch voordeel uit. De medische en farmaceutische industrie zou meer kans de opdracht om veroorzaken te genezen zonder transplantatie.

De discussie over transplantaties echt neutraal, of opzettelijk emotionele? Welke organen zijn de kosten? Stel dat de kosten van de donor-ontvanger is de begrafenis? Transplantatie medicijnen zijn een vooruitgang?

Video link: http://youtu.be/74bUMKBmbbg

  • Video ‘ s van Dr. med. Regina Breul
  • De Turn en Taxis
  • Orgaanhandel in de Sinaï
  • Transplantatie wet, wacht lijst, de toewijzing van organen

Bron, de Tekst, de productie en de samenstelling en andere Video ‘ s: www.YouTube.com/user/keuronfuih

Kort voor de verwijdering van het orgaan ontwaakt!

In Oklahoma, de 21-jarige Zack Dunlap wakker werd in Maart 2008, na 4 maanden, vlak voor zijn verwijdering van het orgel. Zijn moeder is overeengekomen, na de officiële diagnose van hersendood was vastgesteld, een verwijdering van organen anderen gelukkig te maken. Later, de Jonge man vertelde Interview met NBC dat hij zelfs niet meer kon horen dat de Artsen hadden hem ons verklaard brain dead. 7 weken na zijn ongeval, werd Zack terug naar huis en was in staat om te draaien…

Dr. Byrne zegt dat dit geval een waarschuwing met betrekking tot de criteria die worden gebruikt om Hinrtoddiagnostik en Dr. Shea beschrijft de dood van de hersenen criteria zoals wetenschappelijke theorieën die behandeld moet worden met grote voorzichtigheid. [Bron, evenals vele andere artikelen over het onderwerp: http://hirntoddebatte.wordpress.com/]

Video link: http://youtu.be/zwuzex-aiVE bron: http://www.lifesitenews.com/news/archive/ldn/2008/mar/08032709

Hoe levend de hersenen dood zijn het verwijderen van het orgaan ?

Altijd opnieuw verzekerd ons dat de dood van de hersenen diagnose is absoluut veilig. Echter,het is niet erkend, nu de wereld rond is dat hersendood verklaarde patiënten dood. De waarheid is genegeerd.

Video link: http://youtu.be/61Rp9YiAKsA

Hersendood? Dood of levend ?

Foute diagnose in de hersenen dood er is, ook al is de transplantatiegeneeskunde ontkent dit explosieve feit heftig. Hier ziet u een voorbeeld van de vele.

Deel 1: video-link: http://youtu.be/4JD1151hsQw

Deel 2: video link: http://youtu.be/mJXeq4FBVxY

Twijfels over de dood van de hersenen

Voor “hersendood”, zei de mensen echt dood? 19. Februari 2009 vond in Rome de conferentie “Tekens van leven”. Wetenschappers van over de hele wereld waren de dood van de hersenen concept in vraag. Gedetailleerde informatie in andere films: Interview met Prof Coimbra

Video link: http://youtu.be/0ghPW-M3GjQ

Het recht om te leven voor “brain-dead” !

Dr. Rainer Beckmann, een rechter, een docent in de medische wet op de Medische faculteit van Mannheim van de Universiteit van Heidelberg, editor-in-chief van het “tijdschrift voor het recht op leven, Vice-Voorzitter van de orde van advocaten het recht om te leven e. V. ( Keulen)., Een docent aan de palliatieve Academie van de Julius ziekenhuis Würzburg weerlegd in een duidelijke en indrukwekkende juridische redenering, met de bewering dat het menselijk brein is het niet een dode man. Redelijke twijfel zou leiden tot een “brain-dead” van de patiënt als een Levende, hebben een recht op leven.

Video link: http://youtu.be/qWHbRyGZP6A

Wioletta, een verkeerde diagnose hersendood ?

Wereldwijd zijn er altijd misdiagnoses van de hersenen dood, zelfs als dit feit is heftig ontkend. Hartfalen is een bewijs voor de vraag, worden geen diagnoses bereik aard van de dood van de hersenen diagnose, maar een indicatie dat impopulaire feiten zijn verzwegen had. Dit geldt vooral voor de wetenschappelijke discussie over de vraag of de hersenen dood is de dood van de mensen.

https://youtu.be/C8geRhFdixs video link: https://youtu.be/C8geRhFdixs

Literatuur over het onderwerp:

Gerelateerde Links:

  • Hersendood: orgaandonoren echt dood?
  • Hoe dood is dood eigenlijk?
  • In de grijze zone van de hersenen dood – Een ervaring rapport (PDF)
  • Wat is hersendood?
  • 76-jarige hersendood wordt wakker na Hintoddiagnose!

Geef een reactie