Autumn gold: “ik wil aan het verlengen van mijn jeugd. Maar zo eenvoudig is het niet.”

In augustus 2009 de wereld Kampioenschappen voor de senioren werd gehouden in Lahti, waar atleten van 80 jaar te strijden voor een plaats op de winnaars nemen het podium.

Echter, naast de strijd tegen de concurrentie, het is altijd een strijd tegen het eigen lichaam. Directeur Jan Tenhaven volgt Vijf van deze sporters in hun voorbereiding voor de world Cup, en probeerde de wereld van de senior sporten kunt vastleggen.

Video link: https://youtu.be/fEbIsfcDVzs

De herfst is goud in west WDR.art magazine aanbevolen: video link: https://youtu.be/XieqZReG7Uo

De herfst goud vertelt het leven-bevestigende verhaal van vijf atleten bereiden zich voor op een wk. Uw grootste uitdaging van de leeftijd: De potentiële wereldkampioenen zijn tussen de 80 en 100 jaar oud zijn.

Met ambitie en een gevoel voor Humor daag je uit van je eigen vergankelijkheid. Op het laatste stuk van het leven, het willen weten, de oude atleet weer en geven alles om de gouden medaille in Finland. Hun Motto: “ga op je hoofd in plaats van het pensioen! We nemen een einde na de dood.”

Alfred, de 100-jarige discuswerper uit Wenen en gepassioneerd Aktzeichner, een half jaar voor het wk, een kunstmatig kniegewricht. Omdat hij wil een of andere manier “” en voelt zich te jong om met pensioen te gaan. Maar hij zal opkomen voor de Wedstrijd weer op de benen? Jiří, de 82-jarige hoogspringer van de tsjechische Republiek, de opleiding van zijn uithoudingsvermogen trap in een toren. De voormalige fokker, dromen van, aan het kraken van de 1-Meter grens. Zijn vrouw masseerde de rug van de klokkenluider, en waarschuwt: “pas op, Je moet een Held!” Ilse, de 85-jarige schot putter uit Kiel, nieuwe vorm, omdat je man is overleden en ze is begonnen een nieuw leven in de nieuwe stad; Herbert (93) van Stockholm, loopt tegen de eenzaamheid en het ontbreken van “het Seksuele” in zijn weduwnaar leven; en Gabre van Italië uitgeroepen met de helft van geveinsde verontwaardiging, dat vertelt ze iemand van haar leeftijd, een sport die je kameraad per Ongeluk in de voorkant van de camera outs.

Het is een Wedstrijd tegen de leeftijd en andere kleine obstakels. U wilt zich nog voor de laatste Keer op het podium of gewoon om er te zijn. Die aankomen in Finland? Die Zou terug? Die bitter vechten tot het einde? Een verhaal over het Verliezen en Winnen, van tegenslagen en grote triomfen. Autumn gold is een hommage aan het leven, als het kan: niet glad en rimpelloos, maar vol van Humor en de kracht van de wil.

Als deze dames en heren hier om te bewijzen gezondheid en Fitness, zelfs op oudere leeftijd. Deze Film is absoluut een aanrader!

Bron en meer informatie: www.herbstgold-derfilm.com

 

Geef een reactie