Orgaandonatie: Het Orgel-Slachtoffer-Kaart

Uitgebreide informatie over wat gewoonlijk “doodgezwegen” is een Initiatief Van de Romeinse Christelijke Renner, orgaNOs Global Protection

De duitse Bondsdag heeft genoemd voor de Wijziging van de transplantatie handelen. Na de 1.11.12 in werking de wet die de beslissing oplossing voor alle verzekerden vanaf de leeftijd van 16 zal worden regelmatig gevraagd of zij na uw overlijden aan orgaandonatie. Het principe van de vrijwillige karakter van Orgaan-en weefsel donatie is bewaard gebleven (opmerking. dit is alleen voor Duitsland! In Oostenrijk, bijvoorbeeld, u hoeft niet uw toestemming, als u een ongeval hebt er – ongeacht welke nationaliteit u behoort).

Maar hoe kan een juiste beslissing wordt genomen over een onderwerp van de vergadering, indien er ernstige feiten te worden gehouden van bewust in het donker?

“Organ donors zijn leven spaarders”, een “daad van liefde”, “kan ik doen na mijn dood iets Goeds”, “het is je burgerplicht”, enz. – we verkocht orgaandonatie. Dit is precies de reden waarom 75% van de Duitsers zijn, naar verluidt, in principe bereid om te doneren van hun organen na hun dood. Dit is de a-kant.

Wat is, maar van de andere kant, je hoeft niet te spreken, de donkere kant van orgaandonatie? Wat orgaandonatie betekent eigenlijk?

In tegenstelling tot de gangbare mening, dat de organen worden genomen van de dood, het is een kwestie van feit, deze zijn afkomstig van levende mensen. Organen zouden worden genomen uit de doden, niet meer zou deze door het is al het begin van de afbraak processen bruikbaar – maar het is verborgen. In waarheid, ademt, zweet, en voelt van het orgaan van de donor, het “orgaan van het slachtoffer zei:”. Zijn lichaam is genezing van wonden, hij heeft tranen in zijn ogen, zijn bloeddruk stijgt bij de Start van het scalpel. Hij toont alle tekenen van leven, maar geen enkele echte criteria voor de Dood, zoals strengheid Mortis of Lividity.

Waarom orgaandonatie vervolg toch, en een persoon live mogen worden gedood wettelijk voor de verwijdering van organen (Explantation), is gebaseerd op een puur juridische en is nu zeer controversieel hersenen dood-Definitie van een Ad-Hoc Comité op Harvard, die werd besloten in 1968, om te voorkomen dat Artsen, moest beantwoorden als 1 jaar geleden terecht in de rechtbank voor de moord.

Wat weinig mensen weten, is dat Explantatie-ionen altijd in de nacht en in de kelder van het ziekenhuis. Als een orgaan donor (orgaan van het slachtoffer) is niet dood, u bent eerder op de op vastgebonden aan een Bureau of tafel en het komt altijd terug naar defensieve bewegingen, echter, krijgt u een zogenaamde Verzachting, om de spieren verslappen. Dit heeft verschillende redenen:

 • Om voor de arts is er geen gevaar, terwijl hij hecht aan de scalpel
 • Omdat het gevoel van de Artsen als een last, als het slachtoffer vecht terug en
 • omdat ze moeilijkheden hebben om de medewerkers van het ziekenhuis meer geloofwaardig, dat van het ziekenhuis bed en Geduldig is echt dood!
 • Waarom zijn arglistig verzwegen deze feiten? Omdat onder deze omstandigheden, anders zou niemand bereid zijn offers te brengen in zijn leven of, eufemistisch uitgedrukt “zijn organen te doneren”, en dat zou slecht zijn voor de business. Een “moord business -” met de miljarden worden verdiend.

  Voor deze reden, hebben wij de moeite genomen een lichaam van het slachtoffer te identificeren. Een tegenhanger van de organ donor kaart van de BZgA (Federal centre for health “onderwijs”), het enige verschil is dat noemen we de feiten.

  Onze oproep aan u – we kunnen het niet bijhouden met een state-run Propaganda in de financiële en de wereld op een logische manier stap. Daarom willen wij hier door onze slachtoffer kaart eerst, en op de dezelfde tijd aan uw verzoek, dit pdf-bestand naar zoveel mogelijk vrienden, Kennissen en collega ‘ s naar voren, te informeren en te beschermen. Het is echter belangrijk dit, op zijn beurt, met de uitstraling te geven, door te sturen naar de 5-10 mensen.

  De enige manier waarop we een uitgebreide populatie penetratie, om te voorkomen dat sinds 1968, gelegaliseerd doden van mensen voor het doel van de verwijdering van organen (Explantation) – 1968 artsen voor de moord zijn veroordeeld voor!

  De toegang tot een Gratis Download van het orgel slachtoffer kaart, klik hier: http://www.organosprotection.com/organopferausweisneu.html

  Directe download (PDF document) – Gelieve te verspreiden!!!: Orgel slachtoffer kaart.pdf

  Opmerking:

  De informatie die door de BZgA, de duitse orgaandonatie-kaart (of hun Vertalingen) in andere landen geldig is, VERKEERD zijn!

  Het duitse orgaan donor card is alleen geldig in Duitsland. Duitsland is een van de weinige landen in Europa met een opt-in regime – in de meeste landen, is de Tegenstelling regel van toepassing is, d.w.z. als u geen bezwaar gemaakt tegen tijdens zijn leven in te schrijven, zullen ze behoren, zonder dat hem dat wordt gevraagd, zal automatisch een orgaan donor – het maakt niet uit welke nationaliteit u zijn, omdat het het land is altijd gelijk, waar u een ongeval hebt. Om te voorkomen dat dit land maar zijn specifieke juridische documenten in de respectievelijke taal van het land, vaak verplicht. De duits-ID met een afgevinkt NEE, dat doet u niet beschermen buiten Duitsland.

  Nauwkeurige informatie kunt u vinden op onze Homepage:

  • Voor de duitse http://www.organosprotection.com/medrechtsituationde.html
  • Voor de Oostenrijkers, onder http://www.organosprotection.com/medrecht_at.html
  • Voor Zwitserland: http://www.organosprotection.com/explantationssituation_schweiz.html

  of onze Blog “orgaandonatie-kaart: een waarschuwing tegen valse informatie”: www.organosinfo.wordpress.com

  Voor meer informatie zie: http://www.organosprotection.com/

  Geef een reactie