Atomklo Gorleben, Castor en politie geweld – Welkom op de regel van de wet 2.0

Voor decennia, het produceren van de duitse kerncentrales, straling afval. Waar te plaatsen? Er zijn nog geen definitieve Repositories voor nucleair afval. Het beleid wil verkennen Gorleben voor op dit moment, alleen de duitse site. De Geschiktheid van Gorleben zijn voor de opslag van de radio wordt betwist radioactief afval voor een lange tijd tal van deskundigen. Alternatieve boringen, bijvoorbeeld ook in zuid-Duitsland, zal worden geweigerd. Ervaring Kampen voor laag radioactief afval, die nu dreigen te bombarderen, lijken te worden genegeerd. En zo is het Noorden dreigt te “Atomklo van de Republiek”.

Rally van de Castor-Transport, en kernenergie (06.11.2010) video link: https://youtu.be/jg5JOlArbcg

Gorleben: burgers oproep voor de verduidelijking van een gevaarlijk gas Van de inspraak van de burger, zoals in Stuttgart, de droom van de mensen in het Wendland. In de verkenning van de Gorleben zoutkoepel, het Publiek zal blijven voor decennia de buitenkant. Milieu-Minister Röttgen, meer recent, deel ik beloofd. Echter, de lokale mensen voelen niets. Video link: https://youtu.be/kpEeX6eo_rU

Dit jaar is het Vervoer van 11 wiel van La Hague naar Gorleben heeft uiteindelijk maar één doel, het cementeren van een repository site in een volledig ongeschikt Terrein. Het was de dubieuze politieke besluitvorming, het gericht Gorleben als laatste Repository focus, of de bewezen gasreserves in het gebied in kwestie. Het is gewoon gevaarlijk, en te dwingen nalatig Gorleben blijft als een mogelijke nucleaire afval depot. En ook, nog zelden vermeld aspect spreekt duidelijk tegen Gorleben: Slechts 18 meter boven de zeespiegel en in de directe omgeving van de rivier de Elbe, liegen is uitgebracht in tijden van stijgende zeespiegel in de ronduit zin in Gorleben op hoog niveau voor het opslaan van de werkzame stoffen.

Track werpt, trekker blokkades, baton gebruik, en massale protesten tegen Het Wiel van het nucleair afval transport door heel Duitsland in de tussentijdse opslagplaats Gorleben is in het weekend op de massale weerstand ondervonden. Op zondag, de gewelddadige protesten in zijn behandeld botsingen. Als duizenden van kernenergie tegenstanders in een poging om de storm in een bos in de buurt van Hitzacker, de rails, de politie wapenstokken en pepperspray. Demonstranten in brand volgens getuigen, een tank en soortgelijke exacte replica van de politie op het Wiel transport route.

Elf Uur Vertraging

Op zondag middag, het Transport verder op zijn reis. Kort voor 16 uur, bereikte hij Lüneburg, met ongeveer elf uur Verstpätung. De trein, met elf Castor-containers met hoog radioactief nucleair afval moet gaan daar in de afgelopen 54 Kilometer lange deel van de Baan om de transfer station in Dannenberg (Duitsland). Er zijn meer dan 5000 demonstranten te bereiken van de spoorlijn, probeerde in de middag, volgens schattingen van de Politie.

“Er zijn meer mensen betrokken dan we dachten”, zei een woordvoerder van het commandocentrum van de politie in Lüneburg. De algemene situatie op de grond was “agressiever dan wij gehoopt”. Het was de middag nadat de rellen, maar niet in dezelfde mate als in de Ochtend, de woordvoerder.

Op zondag ochtend het Transport tot Stilstand komen. Een paar kilometer voor de transfer station begonnen waren volgens de politie ongeveer 250 mensen, te verwijderen tot op een afstand van zes meter, de stenen van het spoor bed, om de route onbegaanbaar. 3000 tot 4000 demonstranten geconfronteerd met de politie, de enorme pepperspray en wapenstokken om de demonstranten van de tracks. De activisten hadden, voor hun deel, viel de politie met signaal munitie en vuurwerk.

Een sneeuw-ploeg had overgoten met teer en in het vuur zetten, eventueel met Molotov cocktails, gemeld door een Reuters-fotograaf. De politie was op zondag ochtend op aanvraag. “De Situatie is nog steeds niet onder controle”, aldus een woordvoerder van de politie. De tegenstanders van kernenergie talen van verschillende gewonden. De politie moet hebben waterkanon gebruikt, maar die niet specifiek zijn gericht op demonstranten.

Trekker-Blokkade opgelost

Veiligheidstroepen waren ook een trekker van de Blokkade door de boeren op de mogelijke Wiel bereik. De vier in Dannenberg-Splietau in elkaar grijpende ingeklemd tractoren had gezorgd, zei een woordvoerder van de politie. Bovendien, 50 tractoren waren op de weg, moeten verwijderd worden.

De elf containers, elk met 154 tonnen hoog radioactief nucleair afval worden verwacht in de loop van de zondag in Dannenberg in Nedersaksen, en dan de laatste 20 kilometer op de weg naar de tussentijdse opslag in Gorleben vervoerd. Er is het Vervoer zal niet komen vóór maandag ochtend. De trein, die gelanceerd werd op vrijdag in het Noorden van Frankrijk, had op zondag ochtend, ongeveer acht uur te laat.

De grootste Protest zo ver

De reis was uitgesteld, onder andere in Hessen, kernenergie tegenstanders naar het Zuiden van Kassel. Twee Wiel tegenstanders had roped af van de ongeveer 75 meter hoog Fulda vallei brug over de sporen. In Wendland in de buurt van de opslag van kernafval van duizenden tegenstanders van kernenergie (50.000 begraven op zaterdag tot tien, volgens de organisatoren en 25.000 volgens de politie). De grootste Anti-nucleaire Protest in de Regio vond plaats in 1997, met rond de 20.000 deelnemers.

Video link: https://youtu.be/HzpY21QHwN4

Nogmaals, een zeer belangrijke en indrukwekkende beelden moet worden van de zogenaamde “rule of law” aan iedereen die kijkt, en meer! Waar is de democratie? Wie kent het nog: We leven in een ochlocracy – de regel van het mob.

Politie geweld in Wendland | krachten verliest de zenuw

De politie gemarteld en bloeden activist, heeft gekregen voor de opname in orde te zijn. Een paar duizend mensen bezet op 7. Nov. In 2010, van 11.00 tot de avond van het strand in Harlingen spoor, in het Wendland. De Castor Transport uur-18.00 uur door een verscheidenheid van blokkades meer dan 11 vertraging. Meer op de website: http://linksunten.indymedia.org/de/node/27039 video link: https://youtu.be/db2iVsM4C14

Video link: https://youtu.be/ZXNdvdBi5Ys

Castor 2010 | De politie dwingt de belangen van de nucleaire industrie

Wiel? Grind! Video van graswurzel.tv video link: https://youtu.be/1jhCVH2rtXQ

Jochen Verblijf in het Interview

Video link: https://youtu.be/Js7_dEPtIao

Als Opwerkingsfabrieken, ons milieu vervuild is Hier het voorbeeld van La Hague in Frankrijk, dat is onze omgeving veel vuil met “33 miljoen Vaten met radioactief afval water per jaar”! Echt is een Paradox! De invoering van radioactief afvalwater in de zee is het verboden sinds 1993, maar alleen in de Vorm van vaten, en niet, bijvoorbeeld, als het is gewoon het “direct”! Waanzin! Als Opwerkingsfabrieken, ons milieu vervuild.

Video link: https://youtu.be/D3YlQ1YjtSw

Gerelateerde Links:

  • Kolven on-the-go | dag 1 in het Wendland (film + Trailer + chronicle)
  • EU nucleair afval Richtlijn: alleen lax regels voor stralende afval

Geef een reactie