Honderden doden door antistollingsmiddel Pradaxa

Dr. Schnitzer heeft verzonden in een Nieuwsbrief in November met een waarschuwing voorafgaand aan de dodelijke bloedstolling-remmers.

Op basis van onze moderne beschaving eten (als oorzaak) van het lijden alleen al in Duitsland, ongeveer 35 miljoen mensen een verhoogde bloeddruk hebt, en ongeveer 10 miljoen van Diabetes. De trends zijn in opkomst. Dus, een grote angst van een beroerte, hartaanval en embolie heerst in de bevolking.

Deze angst voor het nemen van voordeel van de farmaceutische bedrijven en zorgen voor medicatie – in dit geval, bloedstolling-remmers op de markt te beschermen tegen de gevolgen (symptomen). Sinds de oorzaken blijven, maar, zoals altijd, onbehandeld (als niet rendabel voor de markt), wacht tot de andere dodelijke gevolgen.

Dr. Carver, schrijft:

in het geval van hoge bloeddruk en Diabetes, en een verhoging van de stollingsfactor van het bloed bestaat in de regel. Dit leidt – bij een bloedstolsel verstopt raakt een bloedvat om de ernstige en vaak dodelijke gevolgen: beroerte, hartinfarct, longembolie.

De ‘moderne geneeskunde’ (in de universiteiten en in het medisch onderwijs geleerden school of medicine) voorgeschreven antistollingsmiddel om dit risico te verminderen. De oorzaken van de verhoogde stollingsfactor, u don ‘ t care, want de bloedstolling-remmers zijn een miljard-dollar business.

Het is al lang bekend dat anticoagulantia kan ernstige bijwerkingen hebben.

… dat, bijvoorbeeld, de met anticoagulantia warfarine kan resulteren in een langere termijn tot schade aan de lever, en het bloeden na een trauma, operatie en extracties zijn moeilijk te stoppen – zie ook http://www.dr-gumpert.de/html/nebenwirkung_marcumar0.html

Op 12.11.2011, de drug Agency aangekondigd dat meer dan 250 mensen zijn gestorven als gevolg van de behandeling van het antistollingsmiddel Dabigatran (Pradaxa).

Honderden Doden als gevolg van Pradaxa

De nieuwe ophef over bloedverdunners: Geen 50 maar ongeveer 250 mensen lijken te worden in verband met de inname van Pradaxa is overleden. Al een paar weken geleden, de gezondheid autoriteiten hadden klonk het Alarm en gewaarschuwd niet te schrijven van de bloedverdunner om patiënten bij wie de nieren slecht functioneren.

Lees meer op n-tv.de

Als u vragen de farmaceutische bedrijven vanwege hun dodelijke pillen, geven u altijd de reactie was dat het Gebruik van hun geneesmiddelen hoger zou zijn dan de risico ‘ s echter te Ver. Maar er zijn ook natuurlijke manieren om uw medicatie volledig verloren en vrij zijn van ernstige en dodelijke bijwerkingen, bovendien, vrijwel gratis – je kunt niet zeggen, hoewel je weet dat dit precies is. De werkzame stoffen in de medicijnen worden gekopieerd in de waarheid, alleen van de natuur, en slecht worden weergegeven.

Die willen ontsnappen aan van dergelijke gevaarlijke drugs in de toekomst, en serieus over het vinden van een natuurlijke remedie is geïnteresseerd, het boek van Dr. het is aanbevolen Schnitzer: “hoge bloeddruk cure – risico van hypertensie levensbedreigend, maar genezen!”

Geef een reactie