Geweld is een ziekte? – Agressieve kinderen zijn onder controle

In de arte-documentaire research modellen worden weergegeven in de richting van de jeugd criminaliteit en gedragsstoornissen.

Amok loopt in scholen en geweld terug naar gedragsstoornissen en crimineel gedrag van kinderen en jongeren meer en meer. De documentatie behandelt de vraag of het geweld is in feite een ziekte.

Gedragsstoornissen bij kinderen en adolescenten zijn een van de Centrale problemen van de huidige samenleving. Politici rekenen op een aantal wetenschappelijke studies, wat wijst op een mogelijk verband tussen bepaalde patronen van gedrag en later crimineel gedrag.

Deel 1: video-link: http://youtu.be/vzhz2gZ3wOo

Deel 2: video link: http://youtu.be/6-VsqDzgrbo

Deel 3: de video-link: http://youtu.be/_7q_7I7ah5g

Deel 4: de video-link: http://youtu.be/gsQCTeUFu2k

Deel 5: de video-link: http://youtu.be/aBIgjPn240A

Deel 6: de video-link: http://youtu.be/z40_90Rg1Fc

Reactie: kinderen doen niets anders dan ons te leiden naar de waarheid van onze samenleving. Jullie zijn een spiegel image van onze samenleving. Als kinderen niet een vinkje bij “normaal”, als u zijn gewelddadige of anderszins, van enige gedrags afwijkingen, zijn we op zoek naar de oorzaak in de omgeving van het kind.

Hoe om te groeien van een kind vandaag? Een omgeving besmet met verschillende gifstoffen. Veel kunstmatige additieven in voedsel, gebrek aan voeding, hormonale, vervuild drinkwater, elektromagnetische vervuiling (bijv. van mobiele radio), bestrijdingsmiddelen, uitlaatgassen, Chemtrails, giftige stoffen in speelgoed voor kinderen, gif in je eigen vier muren, vaccinaties met giftige stoffen zoals aluminium hydroxide en kwik, drugs, televisie, is niet voldoende beweging, verstoord gezinsleven, moeder herroeping, intrekking van de liefde, school-systeem, de prestaties, de druk, de gehoorzaamheid, de armoede en sociale beperkingen, zoals de aanpassing van het Systeem voor de economie zal groeien in steden met veel industrie, de Stress en de drukte ver weg van de natuur, en en en…

Hoe kan groeien tot een kind vandaag de dag is in dergelijke verwoestende omstandigheden, is nog steeds gezond en “normaal” kunt ontwikkelen? Hoe kan de ontwikkeling van een kind vandaag?

En nu nog steeds vraagt men zich af waarom de kinderen van tegenwoordig worden steeds meer en meer agressieve en zieker en zieker …

Geef een reactie