BP, global putten-gifmengster

De berichten om de grootste door de mens gemaakte milieu-ramp in de geschiedenis van stapelen zich op. Elke dag nieuwe en schokkende informatie zal worden gepubliceerd, maar niemand kan worden, tot nu toe, zijn de gevolgen voor ons zullen zijn om te beoordelen hoe hard. Sommigen spreken al van een Apocalyps… BP global putten-gifmengster?

20. April ontplofte BP booreiland Deepwater Horizon in de Golf van Mexico. Sinds de miljoenen liters Olie dagelijks in de zee. Hoeveel precies, is daar over een aantal stellingen. Er zijn schattingen, maar een getal groter is dan de andere, het is voortdurend opwaarts herzien. De AMERIKAANSE regering liet vorige van 800.000 liter per dag. Echter, dit aantal is absoluut belachelijk.

Want volgens de nieuwe Rapporten, kunnen we het niet gezien hebben “slechts” van een open 55-cm boorgat, wij spreken wat de TV-reportages. Het lijkt alsof de zee zich had gefaald op veel Punten te “lekken”. Zo worden het stopcontact een minimum van 18 open posities op de “verbrijzeld zeebodem’, waar veel Olie. Op ongeveer 11 kilometer van de originele site van de Rig is het grootste gat dat kan een dag tot 2 miljoen liter Olie naar buiten stromen. Meer dan 7,5 miljoen(!) Liter Olie per dag. Slechts één lek.

De geschatte super hoge druk is 12,7 miljoen naar 16 miljoen liter per dag! Het is ook meer gezegd kan worden… duikers, de Uitstroom is gelijk aan een vulkaan-zoals Ölausbruch.

Een russische deep sea expert genoemd Anatoly Sagalwitsch schreef dat de zeebodem was “gebroken beyond repair” en dat zouden we moeten ons (de hele wereld) voor te bereiden op een ecologische ramp “beyond imagination”. [Bron: www.whatdoesitmean.com/index1379.htm]

Maar hoe kan het zijn dat er was in eerste instantie alleen een open gat, en nu is het opeens midden in de voorkant van de plaats, de hele oceaan vloer? Blijkbaar BP heeft veroorzaakt met zijn ‘Top-Kill’ Operatie een echte Topkiller. Ze probeerde de 50.000 vaten te schieten modder met 30.000 HP in dit gat terug te duwen de Olie en de afdichting van het boorgat. Dus een enorme druk in het gat kwam te worden, was dit waarschijnlijk een aantal barsten. (Als gepubliceerd door Gerhard Wisnewski)

BP en de AMERIKAANSE overheid als medeplichtige aan het Publiek in het donker en proberen een echte rapportage van wat om te voorkomen dat er werkelijk gaande is. Criminele News Blackout! Niet De Vrijheid Van De Pers -. Journalisten kunnen niet worden gearresteerd. De vlucht kamer is vergrendeld.

Wat een macht is met de Golf? De toevoer van olie is al bereikt de golfstroom. Er is ook de enorme hoeveelheden chemische stoffen in de golfstroom bereiken met behulp van de BP voor de onderdrukking van de Olie. Bovendien, de uittredende gassen, benzeen en andere giftige stoffen. Dit mengsel zal uitbreiden naar de gehele Atlantische kust tot aan Canada, omhoog en verder omhoog naar de noordzee, en dan meer. In de volgende 18 maanden, de Olie wordt vervoerd in de wereld. De minste van twee Kwaden, de verwoeste stranden. Veel erger zijn de gevolgen voor het hele leven in het water. Het zal worden vernietigd. Bovendien, noodweer, ofwel, tornado ‘ s, orkanen, de Olie Overstromingen zich snel over grote delen van het land. Het land, getroffen woonwijken en landbouw waren besmet en verpest. Planten sterven. Dier om te sterven. Voedseltekorten. Mensen sterven.

De golfstroom is een heel bijzondere chemie, de structuur, de dichtheid en de temperatuur. Door de Olie-en de chemie (dispersie medium) is het heel waarschijnlijk verstoord door de golfstroom. Wat zijn de gevolgen? Het is niet uitgesloten dat als gevolg van de Golf laat power of wordt uitgevoerd, zijn koers zou kunnen veranderen. Het resultaat kan zijn dat een ijstijd in Europa.

Hoe is het nu? Niets wordt gedaan, zal vervuilen de gigantische Stroom van olie-dag-tot-dag, al vele jaren onze hele planeet. Een globale olieramp met verstrekkende gevolgen voor Plant, dier en mens.

BP en de VS, hebben niets meer onder controle. Uit deze verwarring werd zelfs genoemd, het idee is om het te verzegelen met behulp van een atoombom op de bodem van de zee. Wat is de impact van een nucleaire bom in de Golf van Mexico? Van de omringende Staten? En wat als het mislukt?

Feit is, je weet niet hoe je zou kunnen stoppen met deze olie Flow.

En wat gebeurt er met de oliemaatschappij BP? Je laat hem na deze ramp, gewoon meer stuntelen? Alles wordt voorgesteld als het zou zijn geweest van een ongeval, tegen de BP niet zou kunnen uitlijnen. Waar is de verantwoordelijkheid? Elk van de kleine burger wordt aangesproken voor elk van de kleinste kleinigheid rekening te houden. Hij moet leren volgens de gegeven wetten en de dagelijkse verantwoordelijkheid voor alles wat hij doet. Voor bedrijven, banken, etc. dit alles is evenwel niet het geval. Iets als verantwoordelijkheid nodig. Dat is gewoon doorberekend aan de burgers.

Maak je geen zorgen, de Olie tapijt, en de impact ook bij ons in Europa! WE beïnvloed worden! Wat doen onze politici zeggen? Niet een enkel woord. Wat is met al deze milieu-organisaties zoals Greenpeace, etc? Geen spoor van hen. Ontvangen schenkingen van BP, het handhaven van de groene Beeld. Dan bent u niet toegestaan om in te grijpen.

Je zal toch ooit een keer in een BP, of de overeenkomstige ARAL-benzinestation?!

Documentairemaker James Fox rapporten over vreemde gebeurtenissen op uit de Golf van Mexico (helaas alleen in het engels): video link: https://youtu.be/-0fLnRpofPg (1/2) video link: https://youtu.be/fKhMVAa4UlI (2/2)

Andere interessante info:

BP koopt zoekmachine resultaten voor zijn PR-campagne. De Cover-Up. Door middel van Onderzoek op het Internet is niet zo veel waarheid aan de BP-ramp veroorzaakt is ontdekt, koopt BP de zoekmachine resultaten om te trekken op hun eigen Info-pagina ‘ s. Daar, BP geopenbaard aan de surfers van het web van zijn suiker-coating kijk op de dingen.

Die is BP chief Peter Sutherland is? Tot een jaar geleden, Sutherland was de Voorzitter van Goldman Sachs. Hij is lid van de stuurgroep van Bilderberg. Hij is Voorzitter van de Trilaterale Commissie. Hij is de Vice-Voorzitter van de Europese Ronde Tafel van Industriëlen, die werd opgericht door de Rockefeller-Adviseur, Per Gyllenhammar (Chase Manhattan). Sutherland was een voormalig EU-Commissaris.

Goldman Sachs, en zijn talent voor het dreigende ramp: “Wat een toeval”: Drie weken voordat het “ongeval” op het Rig, Goldman Sachs van meer dan 44% van het BP-gescheiden delen. De PNC Bank verkocht op hetzelfde moment, 18% van hun BP aandelen. Tony Howard, CEO van BP, verkocht hij zijn eigen aandelen weken voor het ongeval. Het is, integendeel, vaardigheden waren waarschijnlijk lichte…

Gerelateerde Links: Olie ramp: Doomsday tot de macht twee BP heeft gebruikt de term “olieramp” van Google kocht Deepwater Horizon: Belangrijke feiten over de olieramp van BP koopt zoekmachine resultaten voor Olie in de Golf van Mexico komt uit een spleet, het Noord-Amerika van de kolommen is de Senaat van de VS: BP $20 miljard in escrow Fonds, Parkeergelegenheid; de kleine bedrijven van faillissement

Geef een reactie