Global bee sterven blijft toenemen – de Toekomst van voedsel in gevaar

In de laatste tijd de mensen zullen meer en meer van bewust hoe afhankelijk we zijn van de natuur en hoe klein en machteloos zijn tegen de krachten van moeder natuur.

Als het milieu programma van de Verenigde Naties gepubliceerd door UNEP in een artikel, ga dan terug naar de global Bee populaties zijn altijd meer drastische. In andere woorden: Als dit drama is te ontwikkelen, zodat op, de bijen, en dan hebben we een zeer vervelende Probleem.

Met name de geïndustrialiseerde regio ‘ s jaarlijks verliest grote delen van hun bijenvolken. Sommige regio ‘ s hebben zelfs gezien een daling van 85 procent! De oorzaken voor deze massa-extinctie, veel zou kunnen worden, zo concludeerden de onderzoekers echter geen duidelijke resultaten. Waarschijnlijk als gevolg van de verschillende grieven zijn de schuld voor het ontwikkelen samen een synergetische destructieve effecten.

  • Ongedierte, zoals schimmels en mijten: De bijen zich meer en meer gevoelig voor de schadelijke microben. Waarschijnlijk te wijten aan de verschillende gifstoffen met die van de bijen te plagen, zoals pesticiden en luchtvervuiling door industrie en transport.
  • Chemische stoffen: Vooral gebruikt in tal van pesticiden in de landbouw, evenals de chemische vervuiling van water en lucht door industriële gassen vernietigen van de dieren en insecten leven.
  • Electrosmog / mobiel: Sommige onderzoekers zijn van mening dat de elektromagnetische velden invloed hebben op het gedrag van de bijen. Bijvoorbeeld, het is gestoord aan de “navigatie systeem” van de bijen, zodat je kan verdwalen en niet naar het Nest.
  • Genetische engineering: bijen nemen in uw werk is waarschijnlijk de bacteriële toxinen van genetisch gemodificeerde planten, die schade aan je immuunsysteem en meer vatbaar voor schimmels en mijten.
  • Het verlies van de biodiversiteit: De geleidelijke vernietiging van de biologische diversiteit neemt de bijen zijn de belangrijkste bronnen van voedsel. De schuld geven aan mono gewassen, pesticiden gebruikt, ontbossing, uitgeputte bodems, …
  • Klimaat-opwarming: Is het hoofd van de “experts”. We willen zeker zijn van een klimaatverandering, maar deze werden in de loop van de geschiedenis van de aarde, waarschijnlijk ontelbare keren. Het verhaal van de klimaat-opwarming door het kwaad CO2 niet geloven hopelijk (meer)… !? Zie Klimaat-Leugen! Die voordelen?

Deze dingen spelen allemaal samen. Uiteindelijk is de “moderne” destructief is de landbouw de landbouw is de kern van het probleem. Als we niet streven naar een duurzame en natuurvriendelijke beheer, we zullen mensen in de toekomst een groot Probleem met de voedselvoorziening.

Volgens schattingen zal ervoor zorgen dat van de ongeveer 100 PLANTENSOORTEN, waarvan meer dan 90 procent van ons voedsel, 71 worden bestoven door bijen. Ongeveer 84 procent van de 264 graansoorten en 4.000 groente soorten in Europa.

De bijen zijn verdwenen, en deze planten zijn niet meer bestoven … is het EINDE.

De bijen sterven gebeurt niet alleen in Europa maar over de hele wereld, in Amerika, in Azië en in Afrika. Overal waar er zijn industriële en de ‘moderne’ landbouw.

UNEP-chef Achim Steiner:

“De mens heeft ontwikkeld in de overtuiging dat technische vooruitgang had hem in de 21. Een eeuw van karakter, ongeacht. De bijen laten zien dat we afhankelijk zijn in een wereld met zeven miljard mensen, in waarheid, veel meer in plaats van minder van de diensten van de natuur”.

Iedereen die ooit heeft gedacht aan het houden van bijen en ook iets heel zinvol, de gratis extra hoge kwaliteit Ebook was “de bijenteelt voor iedereen – een handleiding van Émile Warré” is aanbevolen. Het Ebook er zijn www.warre-bienenhaltung.de en is beschikbaar als een boek.

Gerelateerde Links:

  • Kauwen of eten?
  • FEDERAAL: Persistent bijen sterven als gevolg van pesticiden (PDF-bestand)
  • Pesticiden: bijen sterven gaat

Geef een reactie