BP-olie Flow tussen de 2-3 miljoen liter per dag!

De oliemaatschappij BP en het Oceanografisch Instituut had tot nu toe, via de media aangekondigd dat het verlaten van de olie-opbrengst was ongeveer 800.000 liter per dag. Echter, zoals nu, met een conservatieve schatting van het AMERIKAANSE Ministerie van binnenlandse zaken, is de toevoer van olie tussen de 2 en 3 miljoen liter per dag!!!

Video link: https://youtu.be/WYFYVNvgg-A

Het is niet denkbaar dat de massa ‘ s zal stromen als totaal in de zee, en wat zijn de gevolgen voor Plant, dier en mens. Een dergelijke Situatie is er nooit. Wetenschappers weten niet wat er nu zal gebeuren. Het Ecosysteem in de Golf van Mexico is nu al beschadigd is catastrofaal.Hoe is het mondiale Ecosysteem? Omdat de golfstroom zal voeren van de Olie!

Wat zou er gebeuren als een orkaan (als van deze tijd, in dit gebied van het gebruikelijke type) op de Olie? Als de Financial Times gemeld.

De kusten van de zuidelijke Staten zijn bedekt met Olie. Check out deze ellende, als de dieren sterven langzaam: video link: https://youtu.be/GKnLixujSXo

In zijn inaugurele rede van President Barack Obama riep op tot “een nieuw Tijdperk van verantwoordelijkheid”. Wat gebeurt er met de BP? De groep heeft echter gefinancierd met een zeer royale Obama. BP kan een bepaald bedrag van miljoenen som van de getallen, als “fatsoen voor het Publiek,” en dat is het dan.

Geef een reactie