Gezondheid is in de beschaving mogelijk? (Ebook)

Perfect gezonde mensen in de beschaafde landen, zo zeldzaam dat waarschijnlijk niemand van u kent zo ‘ n specimen van de menselijke soort. Gezonde mensen zijn in gevaar van uitsterven en zou moeten worden gebracht onder de bescherming van soorten.

Ook zij zijn getroffen met de grootste statistische waarschijnlijkheid van gezondheid. Misschien is het om u op de hoogte van – want je gebruikt voor de chronische gezondheid van de gebreken, zodat u zich een gereduceerde toestand, ten slotte, als normaal.

Een voorbeeld hiervan is het geleidelijk verminderen van mogelijkheden tot beweging van reuma en Jicht en de ziekte een andere door de cariës, parodontitis en de gevolgen daarvan, de wind Kauleistung van het gebit. Het hart patiënten gewend om altijd na te gaan langzamer, zoals het Overgewicht te sjouwen met de vele overtollige kilo ‘ s niet meer bewust.

Voor de hedendaagse beschaving mensen, het is bijna een vanzelfsprekendheid, die te lijden hebben van chronische ziekten. Omdat ze verspreiden zich langzaam, en sinds de vermeende ‘ziekten van het ouder worden’ langzaam, meer en meer jonge mensen zich verzamelen, is het gezien de geleidelijke achteruitgang.

giz0012521 Downloads

Gezondheid is in de beschaving mogelijk?

Een burger is ziek, een plicht, te voeden vanuit de ziekten woon-economische groepen? Met dit lettertype open je je medemens in de ogen.

Download bestand 1 MB

Dr. Carver ‘ s geheimen voor gezondheid op het Internet http://www.dr-schnitzer.de Weet dat, is om de gezondheid te herstellen zijn van essentieel belang. Achtergronden, waarom deze Kennis is verzwegen, genegeerd, en binnenkort zal worden gestreden, als het niet langer kan houden het nog even geheim. Praat met uw vrienden en collega ‘ s.

Geef een reactie