Chemtrails – Nog slechts een verzinsel van de verbeelding van een aantal minder?

Voor velen niets is het thema van de Chemtrails is veel meer nieuwe en aanvaard deze contrails als een enorme feit waarvoor het bewijs is overweldigend.

Andere en nog steeds zijn de meeste mensen – schudden (nog) over het hoofd aan deze samenzwering theoreticus en denk dat dat waarschijnlijk keek te veel naar de hemel. De scepsis in deze mensen bij dit onderwerp van Chemtrails is heel begrijpelijk, want de werkelijkheid is zo ver verwijderd van wat een gezond brein is in staat om na te denken.

Het is aan een ieder zelf, als hij durft, zonder Voorbehoud, aan de benadering van het onderwerp en het Onderzoek zou werken. Iedereen moet voor zichzelf te oordelen of de Chemtrails waar zou kunnen zijn of gewoon een verzinsel van de verbeelding, is een verzinsel van de verbeelding van samenzwering theortikern.

Als het moet gewoon een verzinsel van de verbeelding, we moeten een getuige een wereldwijd verdrietig spirituele ontwikkeling, omdat het mensen de Chemtrails, meer en meer. In de wereld. Duizenden.

Ik ben een van de Spinner. En ik vraag me af of Chemtrails worden gesproeid, maar WAAROM ? En die stoffen zijn dit? Wat zijn de gevolgen voor mens en milieu en hoe je jezelf kan beschermen tegen hen?

Wat in de wereld zijn de spuiten?

Video link: https://youtu.be/TYvMFDtC5lU

Louche Bankiers – Chemtrails Deel 1

Video link: https://youtu.be/YUaVcvWhJMs

Louche Bankiers – Chemtrails Deel 2

Video link: https://youtu.be/vZ2tzBbMMZc

VN-bans Chemtrails / geo-engineering

VN-bans Chemtrails. Hoewel men kan de vraag van de relevantie van de VN-resoluties, maar voor de eerste keer officieel, dat er zoiets is -naast Bill Gates is een Chemtrail producent. Video link: https://youtu.be/9nTGrYlt1zc

Uit stroken van wolken – Chemtrail-time-lapse:

Video link: https://youtu.be/hYFhcU02ntU

Gerelateerde Links:

Een wapen van de oorlog weer met Chemtrails en HAARP, Geo-Engineering is nog steeds in gebruik veel van de mensen die betrokken zijn bij de waarneming van hun omgeving te worden omschreven als een samenzwering theoreticus als het gaat om het onderwerp van Haarp en Chemtrails. Nu is ook gemeld in de media, in een officiële communicatie, en de effecten van het licht.

Nieuwe Chemtrail ingrediënten hemel blauw kan verschijnen Sinds afgelopen zomer, heeft ook waargenomen in de verschillende gebieden van de verenigde staten, in deel, “blauwe Himnmelsabschnitte”. Normaal gesproken ziet men in de NAVO-landen, de gebruikelijke grijze soep. Dit is het plafond van de Chemtrail, we moeten leven voor over 15 jaar en is nu onderdeel van ons dagelijks leven. Veel mensen houden de Giftige damp als normaal en zelfs niet meer weten hoe een hemel zonder Chemtrails eruit ziet. Het is tragisch, er is de prachtige collectie van echte wolken, nauwelijks: het werd verwoest door het leger met al hun dodelijke en illegale weer manipulatie.

Chemtrails: onderdrukking van de menselijke ontwikkeling, De auteur heeft toezicht gehouden op de Chemtrail Situatie voor de afgelopen anderhalf jaar, maar heeft afgezien van het schrijven van een artikel over, voordat er voldoende gegevens zijn verzameld, kan een taaie theorie te formuleren die zowel roman als nadere uitleg van de functies dan andere zijn er al. Deze theorie bestaat uit zowel tegenstellingen als laatste Blijken te zijn. In andere woorden, het is er niet, omdat andere verklaringen zijn waterdicht. Het onmogelijke wordt geëlimineerd, wat overblijft, hoe onwaarschijnlijk, moet in de buurt komen van de waarheid. In dit artikel, er zijn voorbeelden van Aanwijzingen voor het definitieve bewijs en het bewijs op de tegenstrijdigheden, zijn hieronder samengevat. Let op dat de gebruiksaanwijzing zijn slechts voorbeelden; de één is de waarde van dit artikel hangt ervan af.

MP3 en video-opname: IKTV Chemtrail Speciale meningen over Het Chemtrail fenomeen geo-engineering kunnen niet meer anders. Het zou worden gesponnen tot 100% van de hersenen; terwijl van de toonaangevende onderzoekers van mega-ton Aluminium te spuiten in de atmosfeer koelen het klimaat. Vermoedelijk is dit radicale methode zou zijn voor het Moment alleen een idee.

Bill Gates betaalt de Geo-Engineering van De opwarming van de aarde debat is nog steeds, ondanks een groot aantal aanwijzingen voor Manipulatie is een groot onderwerp in de media. Bill Gates is betrokken bij tal van controversiële programma ‘ s, waar eugenetica en andere tegenslagen wordt gezegd, wil opnieuw de pionier. De gevolgen van Geo-Engineering meer dan controversieel en zijn afgewezen door veel gerenommeerde wetenschappers vanwege de onvoorspelbare gevolgen.

De wereld wil geen geo-engineering, zwavel vaccinaties voor de sfeer, ijzer meststof voor de zee en een gigantische spiegel voor de baan van de aarde: In Nagoya de VN-landen besloten tot een Moratorium op de controversiële geo-engineering experimenten. Voor de milieubeweging, een “mijlpaal”.

www.chemtrail.de www.chemtrails.ch www.chemtrails-info.de www.winion.org

Geef een reactie