HIV – 1. De poging van de elite reductie van de wereldbevolking?

Wikipedia: De verspreiding van HIV zich heeft ontwikkeld in de afgelopen 25 jaar tot een pandemie, volgens schattingen van de organisatie, UNAIDS, zo ver, zo ‘ n 25 miljoen mensen zijn gestorven. Ongeveer 33 miljoen mensen besmet met het Virus. In 2007 besmet wereldwijd 2,7 miljoen mensen met HIV, waarvan 2700 in de Federale Republiek van Duitsland. [..] (Grafiek: wikipedia.org)

Maar waar komt de “Killer-Virus” is dat echt? Veel mensen geloven niet in een “random” verspreiding en het ontstaan van het Virus, maar een kunstmatige ontwikkeling, voor de afschaffing van een bepaalde groep mensen.

Testen op gevangenen, Dr. J. Segal, bioloog aan de Humboldt Universiteit in het voormalige Oost-Berlijn, uitgedrukt als de eerste serieuze onderzoeker, het vermoeden dat Aids zou komen van Fort Detrick, het laboratorium voor biologische oorlogvoering in de omgeving van Washington, D. C., waar het Virus in 1977 “kunstmatig” door wetenschappers. Zijn bevindingen, volgens de HIV-van Visna (een schaap virus) en HTLV-1 (Humaan T-Cel Leukemie Virus) worden gevormd.

Segal was meer van, het Virus had getest op de “vrijwilliger” de gevangenen na hun vrijlating, de gay-scene in de Verenigde Staten die besmet. De autoriteiten in Fort Detrick geweigerd Segal vertegenwoordigingen heftig en erop gewezen dat het noodzakelijk is in het kader van de onderzoekers vastgesteld dat de SI-Virus was de voorloper van HIV – en Segal met de naam schapen virus.

In Maart 1992, het voormalige hoofd van de russische was in intelligentie die de KGB achter de valse verklaringen Segal!. Deze liggen verspreid in 25 talen in 80 landen over de hele Wereld.

Het Virus van de AMERIKAANSE militaire laboratorium, Dr. Leonard Horowitz van de Harvard University en publiceerde twee boeken waarin hij het bewijs dat HIV van de biologische virussen voor onderzoek en experimenten was het resultaat van dat zou verbergen achter de naam van het Special Virus Cancer program (SVCP). In de Opkomende Virussen, beschrijft hij in detail hoe het Virus gemaakt in ONS bioweapons lab en “opzettelijk” door de WHO in Afrika was wijdverspreid.

Wat is Detrick gebeurde in het Fort? Fort Detrick is het “geheim” laboratorium van het AMERIKAANSE leger, tot op vandaag, biologische onderzoek wordt uitgevoerd. Vele legenden rond deze faciliteit. In het jaar 1969, d.w.z. gedurende de fase van de biologische oorlogvoering in de Koude oorlog, op verzoek van de Afdeling Biologische oorlogsvoering van het AMERIKAANSE Leger middelen, om de ontwikkeling van een “nieuwe ziekte” die kan overwinnen het immuunsysteem en bestand tegen alle behandelingen moeten worden. De Amerikaanse deskundige op biologische wapens productie, Dr. Donald MacArthur, de hoogte van de Senaat tijdens de zitting over de goedkeuring van de fondsen, volgens een officieel document van de volgende:

Binnen de komende vijf tot tien jaar zal het waarschijnlijk mogelijk zijn een nieuwe infectieuze micro-organisme dat, in bepaalde belangrijke opzichten van elke bekende ziekte-veroorzakende organisme is anders. Het meest belangrijke van al zijn goederen, die hij kon blijven onaangetast door de immunologische en therapeutische maatregelen.

Het is een Virus dat moet worden ontwikkeld, die het afweersysteem vernietigd. De financiële middelen voor het project werden goedgekeurd. De immuun ziekte kwam binnen de beoogde tijd raam en liet precies die eigenschappen, die waren ook van de prognose van de Biologische Afdeling, Fort Detrick.

De eerste infecties opgetreden in Afrika, in die regio ’s waar de world health organization (WHO), had ingeënt in de jaren’ 70 over een groot gebied tegen de pokken. Tot het begin van de jaren 1990 was de HIV-epidemie in een vrij ongebruikelijke manier, plotseling over de hele wereld verspreid.

Led vaccinaties voor de verspreiding van het HI-Virus? Dr. Robert Strecker beweerde in 1986 HIV had zijn verspreid door vaccinaties van het gebied van de volksgezondheid (Public Health Service) in het geval van Homoseksuelen, zoals wordt beweerd Hepatitis B-vaccinatie. Dit werd uitgevoerd tussen 1978 en 1981 in de steden New York, Los Angeles, San Francisco, St. Louis, Denver, Chicago. Deze steden ontwikkeld met de hoogste Aids-Tarieven in het land.

Het schandaal van de eeuw, John Rappoport brandt in zijn boek, AIDS Inc: het Schandaal van de Eeuw, zoals de ziekte is een groot bedrijf en op welke wijze farmaceutische belangen, de media is zo gemanipuleerd, dat ze het uitdragen van het HIV-hypothese en andere theorieën negeren of bagatelliseren. Of het nu opzettelijk of per ongeluk is verspreid, lijkt het erop dat de HIV-epidemie is een man-made oorsprong.

De Mystieke verbinding tussen HIV en AIDS, American retro-virus-expert zegt: AIDS is een vergissing, vooral het idee dat HIV AIDS zou veroorzaken. Peter Duesberg, Hoogleraar moleculaire biologie en Directeur van het Instituut, aan de Universiteit van Berkeley in Californië al gemeld jaar geleden dat de oorzaak van AIDS zou nog niet hebben gevonden. De Nobelprijswinnaars van Kary Mullis ziet geen verband tussen de Vermeende HI-Virus en de ziekten die worden nu samengevat onder de naam AIDS. Een HIV-Test is niet zinvol, aangezien niet-specifieke, en het resultaat zou niet reproducibly toon Astrale onderzoekers. Ook de duitse wetenschapper, Dr. Stefan Lanka heeft gevochten de vastgeroeste en onjuiste kijk op de wereld van HIV.

Het gebrek aan nauwkeurigheid van de AIDS-Tests Sinds het jaar van 1988 ontstaan over de HIV-test een hoop nieuwe informatie. In 2005, bijvoorbeeld, verscheen in de KTVU/Associated Press de volgende, explosieve redactie:

AIDS-Tests maken van angst. Vals-positieve resultaten. Gemeentelijke gezondheid van de ambtenaren in San Francisco vinden dat een nieuwe, veelbelovende orale HIV-Test, gemaakt met de hulp van een Uitstrijkje van het vocht uit de mond, onjuiste resultaten oplevert. Een kwart van de mensen die getest zijn ingedeeld ten onrechte als HIV-positief.

Deze mensen werden getest voor HIV en kregen te horen dat ze waren niet positief, hoewel dit niet waar is. Het artikel vervolgt:

47 personen HIV-positief werden getest na hadden ze de OraQuick Advance HIV-Test in de ziekenhuizen van de stad, waren niet besmet met het Virus. Dit is de San Francisco Ministerie van Volksgezondheid (bureau voor openbare gezondheid) aangekondigd.

Natuurlijk, niet alle HIV-Tests zijn dus “vandaag de dag, veel nauwkeuriger”. Aan het einde van het artikel, Deanne Sykes maakte een wetenschapper van het California Bureau van AIDS de volgende verklaring:

Een verklaring voor de zondvloed van vals-Positieve resultaten in de San Francisco groep kon het uitzonderlijk hoge aantal mensen met Hepatitis, die onvoorspelbaar zijn van invloed op de testresultaten. Wij zullen controleren of er geen correlaties.

Sykes beweerde dat Hepatitis zou kunnen brengen voor de HIV-test te reageren positief, hoewel ze zouden worden in waarheid negatief is. Dit is een zogenaamde cross-reactie.

Op het moment van zowel bloed-producten gebruikt voor de behandeling van Hepatitis, alsmede het Hepatitis-B-vaccin een valse HIV kan leiden tot een positieve Test. (Lee, D.; Eby, W.; Molinaro, G.; 1992: “HIV-vals-positiviteit na Hepatitis B-vaccinatie.” Lancet 339: 1060)

De enige manier om onderscheid te maken tussen echte bijwerkingen en cross-reacties, is het isoleren van het HIV-virus. Al het bewijs van de HIV-isolatie zijn gebaseerd op een groep van fenomenen die ontdekt zijn in cel culturen, maar geen van deze verschijnselen is een werkelijke Isolatie, laat staan specifiek voor retroviruses. We weten niet hoeveel positieve Test in de afwezigheid van een HIV-infectie te voorkomen. Er is geen specificiteit van de HIV-antilichaam testen voor HIV-infectie. (Bio/Technology Journal, 11: 696-707, 1993)

De HIV-antilichaam testen om te ontdekken geen Virus. Bent u op zoek naar antilichamen die reageren op een selectie van eiwitten volgens de deskundigen, voor HIV-specifiek. Het is een feit dat een antilichaam test, zelfs als het wordt herhaald, en duizend keer een positieve reactie, is niet het bewijs van een virus-infectie. (Val Turner, MD, Continuum Magazine, Vol. 3, No. 5, 1996)

Bronnen: http://aidswiki.net/, kopp-verlag.de, nexus-magazin.de

Aanbevolen literatuur over het onderwerp:

Geef een reactie