Aantal jongeren met alcoholvergiftiging hoog

Binge drinken in plaats van huiswerk …

De Trend om overmatig alcoholgebruik onder kinderen en adolescenten is blijkbaar onverminderd voort. In het proces, volgens verslaving deskundigen, de jongens en meisjes die zich volledig vinden dronken over de straten en pleinen zijn ook steeds jonger en jonger. Het aantal zeer jonge mensen, geleverd met een alcoholintoxicatie in het ziekenhuis, was “schrikbarend hoog”, zei de nieuwe Federale Commissaris Mechthild Dyckmans (FDP). Bron: aerzteblatt.de

Wat je hoort volwassenen schelden, maar De jeugd van tegenwoordig! Maar wie is verbaasd? Wat is het leven van de jeugd van vandaag! Deze ontwikkeling gewenst is.

Als wordt verteld aan de kinderen, of het leven, dat de alcohol is iets voor volwassenen. Kinderen willen zijn opgegroeid!

Ook: alcohol, koel drinken! Alcohol, mooie vrouwen! Alcohol is een Feest! Alcohol is vrijheid! Of dit reclame is, zegt iets anders?

alk2 alk6 alk1 alk5

En ware het niet voor de aantrekkingskracht van het verbodene. Wie het niet heeft meegemaakt in zijn jeugd: doe iets verboden is, en je voelt Je een beetje van het goede. Ieder van ons is een rebel die zich niet wil aanpassen aan het Systeem.

De reclame en de verkoop van alcohol niet zou worden aangemoedigd om een dergelijke mate door ons beleid, kunnen we redden ons allemaal van alcohol vergiftiging… en de alcohol lichamen andere ongevallen, veroorzaakt door de consumptie van alcohol, verslaving, experten, enz …

Aan de ene kant, de politici, de bazuinen luid, en hypocritically, tegen de problemen van alcohol aan te pakken, en aan de andere kant, ze bevorderen de problemen. In werkelijkheid, ze doen helemaal niets (behalve de problemen van de cursus).

Maar dat is de manier waarop het is gewenst. De overmatige consumptie van alcohol – om ons af te leiden. Hij weerhoudt ons Denken. Hij is niet van een hoog niveau van geestelijke ontwikkeling. Een mensen denken dat er te veel en te slim, niet onze gewaardeerde politici.

Het Probleem van de alcohol kan ook gebruikt worden op alle andere problemen vloeien voort. We zullen voortdurend suggereert dat we te pakken al onze problemen, en die blijkbaar zo veel van de inspanningen om te gaan met deze problemen. Maar verborgen in de Achtergrond, u zal worden bevorderd bewust.

 

Wat maakt alcohol van kinderen

In de laatste acht jaar, de ziekenhuisopnames van kinderen en adolescenten hebben verdubbeld met een alcoholintoxicatie in Duitsland.

Video link: https://youtu.be/zgbcxVPdgd0

Geef een reactie