Hoe was dat ook alweer met de Chemtrails?

Chemtrails – het is een complete onzin, bedacht door sommige onstabiele samenzwering theoretici?! Meer en meer spinners zijn het geloof … de reden Waarom de regering en de militaire Gifstoffe moet spuiten over onze hoofden? Het fenomeen van de Chemtrails, er is niet maar alleen in de hoofden van de zogenaamde geestelijk ziek, nee, het weer kikkers kondigen het al.

 

Was neergeschoten in Beijing, China op 28 weather-raket, de meer dan 500 sigaretten grote stokken met Silberjod gelanceerd, zoals Zhang Qiangt van de weather modification center aangekondigd. China is gemanipuleerd eerder, het weer. Tot slot, de wolken werden voorbereid volgens de pers, in augustus van het afgelopen jaar, om te voorkomen dat regen tijdens de openingsceremonie van de Olympische spelen in Beijing.

Is dit het geval in China, het is ook een persbericht over Google Nieuws:

Het weer wijziging office schot in de nacht naar zondag enorme hoeveelheden chemische stoffen in de wolken, de sneeuw, meldde de China Daily. De Chinese wetenschappers hebben de afgelopen jaren gewerkt aan methoden om de controle van het weer en de regen trigger. Voordat de festiviteiten voor het 60. Verjaardag van de oprichting van de volksrepubliek op 1. Oktober was bespoten over Beijing, ton van chemische stoffen, om te verdrijven van ongewenste regen wolken.

En die kan een beetje engels, ik wil graag op dit document aandachtig door:

GEO-ENGINEERING ONDERZOEK blijkt dat de inspanningen ter vermindering van de uitstoot van broeikasgassen ontoereikend is om te voorkomen dat er een onaanvaardbaar niveau van de klimaatverandering; de wereldwijde uitstoot liggen momenteel hoger dan zelfs de hoogste scenario ‘ s die door het Intergovernmental Panel on Climate Change (2001). Geo-engineering streeft naar het gebruik van global-scale engineering voor het compenseren van de effecten van de emissies van broeikasgassen. Dit POSTnote geeft een overzicht van de argumenten met betrekking tot financiering voor onderzoek naar geo-engineering.

Maar “Chemtrails” klinkt te negatief. Wij noemen het gewoon “Geo-Engineering”… Ja, dat klinkt veel beter en veel meer wetenschappelijk.

De regeringen van de chemicaliën in de lucht te spuiten. Dus het weer te manipuleren. Rampzalige gevolgen voor het milieu. Schade aan onze gezondheid en maakt mensen ziek.

Of denk je echt, Serieus, dat chemische stoffen in de lucht, er is niets te vinden, zou geen effect hebben? En wat zijn de mensen tegen? Goed…. schelden over “conspiracy theoretici”.

Geef een reactie