De Capitation Fee. Gezondheid als een wedstrijd?

We moeten het kwaad, wanneer politici beschouwen gezondheid als een wedstrijd. Het spreekt van “capitation”. Aspirine moet worden vanaf een hoeveelheid van ongeveer 20 stuks recept. Fondsen zijn niet verondersteld om te controleren of de arts en het ziekenhuis rekeningen. De eerste medicijnen panel heeft vastgesteld.

Gezondheid is de gezondheid, en mag nooit iets te maken met de concurrentie van de fondsen, de medische wereld en de farmaceutische industrie. De politici en hun financiers. Ten eerste zie je de financiering en niet de prestaties in het belang van de patiënt.

Elk beroep heeft zijn eigen Fonds, en daarom moet het worden meer dan honderd fondsen? Concurrentie, uitsluiting en grenzen?!

In het geval van de capitation zou genieten van een beter inkomen. Iedereen betaalt dezelfde premie. Dit is om tegemoet te komen voor verschillende inkomens? We betalen voor onze familie de verzekering maandelijks 700 €. De capitation fee zou worden verwacht te worden, het hangt af van de hoogte gunstiger voor ons. Nog steeds, ik zou het vinden van een eenheidsprijs van de mensen met een laag inkomen tegen oneerlijke.

Een pakje van 20 Aspirine kost 6,95 €. Je moet vrij zijn om te kopen. Een 100-pack van Aspirine kost 14.95 en moet op recept verkrijgbaar. In het geval van vijf van de verpakkingen zelf gekocht Aspirine, het kost ons 34,95 € uit eigen zak. Wie de dokter is het wg. Aspirine te betalen 10 € de praktijk betaling, wachten, de dokter verdient, het Fonds moet betalen. Apotheken verdienen in beide gevallen.

Als arts en ziekenhuis rekeningen door de ziektekostenverzekering wordt niet meer gecontroleerd, u kunt regelen wat u wilt. Het is de bedoeling om een zwart schaap. Stijgen de kosten, het is doorgegeven aan de patiënt en, dus, financieel, de Patiënt is gedood””.

Naast voedsel en kleding boards zijn er in D, het eerste geneesmiddel tabel. Zij profiteren van mensen die zich niet kunnen veroorloven van niet-receptplichtige geneesmiddelen. In het geval van een niet-zo-dramatische ziekte foto kan gaan van hun eigen kostenbesparingen voorkeur naar de dokter en hoop dat hij wrijft ze met medicijnen die kunnen worden bekleed. Je wilt nemen voor een koude liever antibiotica en Penicilline, in plaats van een onschadelijk middel dat moet u zelf betalen en niet kunnen. Als u niet kunt betalen deze onschuldige middelen, eindigt vaak in een veel slechtere conditie of in een herinfectie.

Een van mijn kinderen nodig van de wg. een tand positie van de orthodontische behandeling. In het kader van het economisch inzicht, het Fonds betaalde de gesp tot 80 %. 20 % betalen we onszelf, die we krijgen na het succesvol afronden van de behandeling van het geld terugbetaald. Wat is het kantoor van de dokter? Ze heeft me met een schatting van de kosten op een lening, ik hebben om te controleren. Dit is een zuiver particuliere aanvullende prestaties in de vier-cijferige reeks, die niemand nodig heeft, of zal moeten betalen. Dit is de schoonheid van de Haken (dit was voordat accolades) om regelmatig en “professionele” tanden reinigen met fluoride en citroenzuur, welke schade in ieder geval de frequentie van de gewenste tand schoonmaken van het tandglazuur. Nee!!!

In principe kan ik laten we het advies van de Algemene kosten ramingen te worden gecontroleerd. De duivel zit in het Detail. Aan de ene kant, het probleem wordt vaak geassocieerd met te veel zelfvertrouwen. Aan de andere kant, wil verdienen met onwetendheid en goedgelovigheid. Ik zou graag willen veroordelen in geen geval Artsen een vast bedrag. Ik weet dat sommige mensen die de behandeling gratis, omdat ze op de grens van je budget. Vaak zijn ze tot het uiterste van hun krachten. Lopen voor je patiënt processen. Petje af voor je.

Video link: https://youtu.be/K1ql79o7Z4o

[Bron: met dank aan www.kinder-alarm.blogspot.com. Hartelijk Dank!]

Geef een reactie