Mobiele telefoon fabrikanten waarschuwen van schade aan de gezondheid

Uit het Forum van de It-Project:

De fabrikanten van mobiele radio-apparaten waarschuwen onlangs in hun apparaten-instructies van de gezondheids-risico ‘ s – niet aan ons, maar in de engels-sprekende wereld!

De engelse krant EXPRESS.co. schrijft:

MOBIELE telefoon bedrijven hebben beschuldigd van het verbergen van waarschuwingen over de gezondheidsrisico ’s van het gebruik van handsets Telefoon fabrikanten, zoals Nokia, BlackBerry en Apple’ s iPhone, allemaal kleine print waarschuwingen, hoewel ze benadrukken dat het houden van mobiele telefoons in de buurt van het oor en het hoofd draagt geen risico voor de gezondheid. (Lees meer…)

Hoe te lezen in de engelse pers onlangs, is het niet (in het duits?!), bedrijven zoals Nokia, BlackBerry en de iPhone van Apple zijn de mobiele radio is ingeschakeld in de kleine lettertjes van hun handleidingen of op de achterste pagina ’s van waarschuwingen op zodanige wijze dat mobiele telefoons, en zelfs mobiele Telefoons, vanwege de gezondheidsrisico’ s ten minste een centimeter (= 2,4 cm!!) te houden ver weg van je hoofd. Zwangere vrouwen, maar ook jonge vrouwen niet mag voorkomen dat de telefoon rechtstreeks op de onderkant van het brood. (Aanvulling: men mag niet dragen van uw telefoon in uw zak!)

Gezondheids-deskundigen hebben volgens de pers, genoemd voor een duidelijkere waarschuwingen, in het bijzonder, moet worden bevestigd aan de voorkant van de handleiding en op de apparatuur zelf een dergelijke waarschuwing. Zelfs als de fabrikant de aandacht op het feit dat hun apparaten worden bewaard in werking, aan de kant van de staat bepaalde grenzen, het moet worden opgemerkt dat het risico van de apparatuur-antennes en die van het onderzoek naar kanker gebruiken storingen in de verbinding met de mobiele telefoon.

Op deze manier, met name jonge moeders wordt geadviseerd om het gebruik van uw mobiele telefoon in de nabijheid van hun baby ‘ s, of op te bergen in de wandelwagen. Opgemerkt moet worden dat het wordt doorgegeven in Frankrijk is het gebruik van mobiele telefoons in de aanwezigheid van kleine kinderen, in peuterspeelzalen en in het primair onderwijs.

U hebt zo een bericht in de duitse pers systeem uitzicht? Wat is het duitse Ministerie van gezondheid? In Duitsland, gezondheid is waarschijnlijk een stuk minder belangrijk…

Verdere opmerkingen hierover in het Forum van de It-Project

Geef een reactie