De gezondheid van vrouwen: de geschiedenis van De vaginale behandeling met modder

Als een introductie tot het onderwerp van deze aard is samengevat healing methode die in het artikel “natuurgeneeskundige vaginale behandeling met modder op de kinderen, op verzoek van” kort en duidelijk.

Er volgt nu een serie van artikelen over de vaginale behandeling met modder met een totaal van 15 Delen. Dit zijn fragmenten van Dr. Robert Kovariks boek “Vaginale behandeling met modder’ die hij presenteert met de vriendelijke toestemming beschikbaar, zodat meer beïnvloed vrouwen kan worden gemaakt op deze natuurlijke en zeer eenvoudig Zelf-behandeling attent. Vaginale behandeling met modder is voor vrouwen met kinderen, en andere klachten, een echt geschenk van de natuur!

Deel 1 van 15 in de serie artikelen over de Vaginale Moor – moor tamponnade:

De geschiedenis van de vaginale behandeling met modder

Vaginale modder therapie is opgenomen in Duitsland al tientallen jaren, wetenschappelijk, en zelfs met de afwikkeling aanbeveling van de Federale kamer van artsen facturering (GOÄ 530, 1075 plus verzendkosten. Materiële kosten en echografie, microbiologische en anderen, wijs beveiliging en monitoring van de behandeling).

Vaginale behandeling met modder in Spa resorts

Hot vaginale Veen tampons waren oorspronkelijk 2 in Bad Elster, in de voormalige DDR, kort na de. Wereldoorlog ontwikkeld. Al snel werden ze overgenomen ook in františkovy lázně (MVO). Daar zijn ze tot de dag van vandaag het meest belangrijke en veelzijdige standaard behandeling van vrouwen die lijden. Ze waren in een frequentie van een paar Honderd(!) Aanvragen per dag, van elk 30 minuten per dag, zonder onderbrekingen, gedurende meerdere tientallen jaren met succes toegepast. Na een behandeling een rustige werd gevolgd door een tijd van 30 minuten. De moor blijft werden vervolgens gespoeld met een van de volgende dag, voorgeschreven hot Soleirrigation.

Op dat moment, de Moor werd genomen van een groot verwarmd grote containers, niet de constante temperatuur werd bereikt door middel van een niet precies aangename slang in de toegepaste schede. Misschien wordt behandeld, zijn er vandaag de dag nog steeds hetzelfde, want van het conservatisme is in de resorts en hardnekkig. Maar dat heeft haar Goed voor jezelf, want alleen op deze manier, zijn de traditionele methoden van de behandeling worden gehouden, voor de school van de geneeskunde heeft geen inzicht.

De bevrijding van het Spa resort van afhankelijkheid

In 1986 een nieuwe, technisch geavanceerde toepassing, de term “VAGIMORAN verscheen” in alle apotheken in Duitsland. De vooruitgang was aan de ene kant gedwongen is de betere methode van toepassing, ten tweede, de locatie-onafhankelijk bevrijding van een Resort, want van de vaginale moor bieden slechts twee resorts in heel Europa. Niet zo beroemd Moor kuuroorden van Bad Pyrmont of Bad Schwalbach, zijn slechts een paar voorbeelden uit de meer dan 50 duitse moor resorts hebben geïntroduceerd voor de vaginale behandeling met modder. Toch was er een grote opstand en weerstand in sommige kurdirek poorten, dan de behandeling met modder werd vrijgelaten met de Vagimoran voor de eerste keer, het monopolie van de resorts.

Moor cartridges met een gedefinieerd moor menigte waren nu verhit in een Thermostaat precies, een dunnere, een echtscheiding, een vriendelijke introductie van de buis, en een moor-doorlatende Perlon bazuin, en door middel van een druk applicator in de vagina gespoten. De moor, van pap later, behalve voor een paar deeltjes van de patiënt zelf. Met het gebruik van een sjabloon is de behoefte van de rustfase, omdat de genitale bloedingen als gevolg van de aanzienlijk langer dragen verantwoord tijd (soms enkele uren) voldoende is gestegen.

Voor de eerste Keer, de vaginale moor behandeling van vrouwen artsen, gewoon de Spa artsen. De Vagimoran heeft bijgedragen aan de bredere verspreiding van deze gynaecologische behandeling met modder. De verkoop was niet genoeg voor de noodzakelijke winstgevendheid van de productie, zodat de fabrikant allgäu modder (Bad Wurzach, Duitsland) stel de Vagimoran productie-2006.

Vrijstelling van de arts-afhankelijkheid

Nu is er een ander product onder de naam “VAGIPEAT” van de tsjechische Republiek. Worden vooraf over alle voorgaande methoden met het idee om het ontwerp van de nieuwe moor methode nog makkelijker voor de zelfstandige behandeling van de vrouwen thuis.

De nieuwe methode bevrijd van de behoeftige vrouwen uit hun afhankelijkheden van een vrouw artsen die het negeren van de Moor zo hardnekkig. De eenvoudige techniek van VAGIPEAT kan uiteindelijk leiden tot de doorbraak van de Moor, tampons bij vrouwen.

De Moor komt in een Buis, de warmte in water bad en een eenvoudiger applicator van de vrouwen zelf-expressie.

Voor meer Info: www.biotherik.com

Al snel volgende de omgekeerde situatie, namelijk dat het niet de verlichte arts zijn patiënt, maar de verlichte patiënt op met uw arts over de vaginale moor behandeling zorgvuldig.

Met de aanvaarding van de patiënten, de meerderheid van de vrouw artsen ten slotte zal de toegang tot dit bewezen behandeling met modder.

Gegarandeerd.

Hoe wonderlijk, maar effectief!

Wat de critici zeggen?

In veel plaatsen zijn er nog bepaalde vooroordelen in het gezicht van deze innovatieve, toch een beetje ongebruikelijk, maar de typische therapeutische behandeling van gynaecologische fysiek.

Aan de verkeerde vrees dat de methode was veel te tijdrovend en ongemakkelijk voor de vrouwen kijken veel onrein, en de vrouwen geweigerd moet worden, omdat ziektekiemen kunnen ingevoerd worden in de vagina of de “vuile” turf tampon op zijn minst de zure vaginale zou verstoren van de sfeer. Ook de dokter is voor deze methode moet een speciale kamer.

Niets van dit is waar.

De hete vagina Veen tampons worden waargenomen door de vrouwen als een regel, is heel aangenaam.

In het geval van een juiste toepassing, moet u ook erg goed, en voor anderen, ook niet onbelangrijk.

De Volwassen moeras is praktisch kiemvrij. Het heeft zelfs krachtige anti-bacteriële en anti-virale Moor ingrediënten, ontwikkeld in het kader van de typische anaërobe van de Veen Storting in de loop van enkele eeuwen of millennia als gevolg van de modder rijpingsproces (coalification pad) voorwaarden.

Voor vaginale-toepassingen is alleen aangetoond in zure turf van een pH van 4 tot en met 4.5 is toegepast. Als een resultaat, een volgende selectief voordeel voor de Lactobacillus.

De werkelijke vaginale bog toepassing duurt slechts een paar minuten. Tijdens de daaropvolgende behandeling van 30 minuten tot 6 uur en meer, de vrouw hoeft niet te liggen of te zitten.

De latere verwijdering en afvoer van de kleine moor tampons de vrouw geen problemen en kan worden weggegooid bij het huishoudelijk afval.

Vruchtbaarheid en onvruchtbaarheid, Het volgende deel van deze serie artikelen behandelt het onderwerp van onvruchtbaarheid en steriliteit in verband met de behandeling met modder.

 

Juridische opmerking: Dit artikel is een fragment uit het boek ‘de VAGINA modder therapie” door Dr. Robert Kovarik. Vermelding van de bron en verwijzing naar het boek, kan niet gekopieerd worden in dit artikel om volledig en op grote schaal gebruikt.

Geef een reactie