De pil – een gevaar voor de gezondheid?

De pil sinds 1961 de vrouwen het meest gebruikte middel om zwangerschap te voorkomen en wordt ook beschouwd als de veiligste methode. In Duitsland zijn er ongeveer 6 miljoen vrouwen (43% tussen de 14 en 20) om de wereld naar de 70 miljoen euro die de pil regelmatig.

Aan de pil, maar is voorgeschreven, niet alleen voor anticonceptie, maar ook met de menstruele krampen, onregelmatige menstruatie, acne, migraine, of overmatige lichaamsbeharing (hypertrichose).

En niet een paar klachten over de bijwerkingen.

De pil bevat kunstmatige Oestrogeen Ethinylestradiol, die wordt gecombineerd met verschillende soorten Progestagenen (vrouwelijke geslachtshormonen). Zelfs als er kunstmatige hormonen, of stoffen waar het lichaam erg op elkaar en het lichaam absorbeert, dus ze zijn toch dezelfde. De natuur kan niet worden bedrogen, daarom een paar brengen kunstmatige stoffen in het lichaam ook, vroeger of later, te veel bijwerkingen.

Het Probleem met dit is dat deze bijwerkingen zijn niet manifest onmiddellijk. U kunt de maanden en jaren daarna, te sluipen of verbergen, en opeens heb je een lichte tot ernstige gevolgen voor de gezondheid. Na deze lange periode van tijd is vaak niet meer vast te stellen wat precies de oorzaak is van deze bijwerkingen.

Dit is niet alleen de pil, maar ook voor alle andere door mensen gemaakte medicijnen, vaccinaties, en vitamine supplementen geldig.

Beangstigend is dat de pil mag in de handel worden gebracht zonder adequate studies over de bijwerkingen zijn voltooid. Dus, bijvoorbeeld, de bekende Yasmin pil meer en meer onder vuur, omdat deze zijn al een aantal van de vrouwen ontwikkelde trombose, en sommige zijn overleden inclusief. Meer en meer stemmen bidden voor een omkering van deze Yasmin pil van de markt voor ongeveer 9 jaar.

Andere bijwerkingen van anti baby pillen vermoeidheid, Misselijkheid, diarree, braken, migraine, krampen in de onderbuik, huiduitslag, acne, gewichtsveranderingen (meestal winst), pijn in de borst en Overgevoeligheid van de borst, stemmingswisselingen, depressie, verlies van eetlust, seksuele lust, onregelmatige of op te Schorten bloeden, Vaginitis (ontsteking van de vagina) en gist infecties.

Meer ernstige bijwerkingen en vaatziekten, hoge bloeddruk, trombose, beroerte, myocardinfarct, leveraandoeningen en kanker, zoals leverkanker, baarmoederhalskanker, borstkanker.

Daarnaast is de pil rover is een echte Vitamine. Foliumzuur, B-vitaminen, Vitamine C, zink en Magnesium moet worden genomen bij het gebruik van de pil is toegenomen. Het is geen gebruiksaanwijzing. Het Gebrek aan deze vitamine leidt tot andere ziekten. Maar ook hier geen kunstmatige vitamine supplementen.

Vrouwen hebben gehoopt met de pil, een “bevrijding”, zou wel eens het risico lopen om iets wat je nooit had verwacht …

Celine was 16 jaar, niet-roker, gezond en vol leven, als u voor de eerste Keer, het anticonceptiemiddel Yasmin. Vier weken later moest het bloed van verstopte bloedvaten van de longen. Het hart is gestopt met kloppen, de hersenen beschadigd. Voor drie maanden dachten de Dokters dat de jonge vrouw in het voorjaar van 2008 in een kunstmatige coma. Sindsdien is er niets meer is zoals vroeger. Celine kan niet meer spreken, ze is kunstmatig gevoed, zo lijkt het, maar geestelijk, alles.

Oké, de pil wordt beschouwd als de veiligste methode van anticonceptie – maar het is het risico waard? De noodzaak om te beslissen elke vrouw voor zichzelf. Misschien ook een alternatief voor de preventie van medhoden.

Geef een reactie