De Dr. Feil strategie: je bent wat Je eet.

Je bent wat je eet. Een oud gezegde is verborgen in de, maar zo veel dat is Waar. Want het is in onze handen, hoe we ons voelen, hoe we denken en hoe gezond we zijn.

Wat we eten, is een bouwsteen voor ons lichaam. Met iedere maaltijd die we kunnen van invloed zijn op hoe goed we het doen, hoe goed ons immuunsysteem, ons hart en onze werking van de hersenen.

Maar wat komt het vandaan precies? En wat moeten we eten? Met deze vraag, de onderzoeksgroep van Dr. Feil is al een lange tijd en heeft in de piramide van het voedsel voor de eerste keer alle belangrijke factoren.

De Dr. Feil Strategie: Verkeer + Rust + Voeding + Voedingsstoffen = Gezondheid

Dr. Feil piramide bestaat uit vier pijlers. De pijlers van de beweging, en de Sereniteit gebaseerd op het blokkeren van voedsel in de Dr. Feil piramide. Als u aandacht besteden aan deze drie bouwstenen om gezond te blijven. De kroon van de piramide, de extra voedingsstoffen die we nodig hebben als we een speciale doelen: Als wij overwinnen, bijvoorbeeld, ziekten, sportief, high-performance brengen of slijtage te voorkomen.

 

Het dieet volgens Dr. Feil piramide

Hoe werkt een gezond dieet? Wat ik moet weten, me te voeden gezond? De onderzoeksgroep van Dr. Feil heeft een nieuwe voedsel piramide – de Dr. Feil strategie. In een notendop, let dan op het volgende:

 • Vet slim dieet: het gebruik van de juiste vetten
 • Koolhydraten, on the record, voornamelijk te wijten aan de groenten
 • Op eiwitten van hoge kwaliteit, aandacht
 • Regionale en seizoensgebonden producten liever
 • Gezondheid Joker: kruiden en specerijen

Beweging en Rust

“Beweging” en “Rust” zijn de steunpilaren van de piramide van het voedsel. Dus, de voeding van de gezonde voedingsmiddelen kunnen worden door het lichaam opgenomen en gebruikt, moet u regelmatig bewegen en een stress-vrij leven gericht. Denk eraan: Als de beweging ontbreekt, de voedingsstoffen zijn er in het lichaam waar ze nodig zijn. En in het geval van Stress, het spijsverteringsstelsel worden verminderd, en de voedingsstoffen die niet kunnen worden geabsorbeerd door het lichaam en geïnstalleerd.

De Kroning: Voedingsstoffen

Iedereen die eet een gezond dieet, lichaamsbeweging en Stress vermijden, heeft een goede basis gelegd voor zijn gezondheid. Voor bijzondere uitdagingen, zoals atletische prestaties, het Overwinnen van een ziekte, of het Verhelpen van symptomen van een tekort, moet u extra voedingsstoffen kunnen worden geleverd via de dagelijkse voeding voldoende is. Dus, de piramide is ingesteld, ten slotte, een kroon.

De voordelen van het Dr. Feil strategie

Degenen die leven volgens de Dr. Feil strategie, zal je al snel het gevoel dat hij in het dagelijks leven, veel krachtiger:

 • beter kunnen concentreren
 • zeldzaam is ziek
 • beter met Stress kan omgaan
 • de volledige atletisch potentieel
 • voorafgaand aan de ziekten beschermd
 • zijn ideale gewicht is bereikt
 • een lang en gezond leven.

Dr. Feil tip: Blijf altijd los. In Dr. Feil piramide, alles moet worden genoten, want: “het leven is een plezier”.

De auteur van dit artikel:

%image_alt%

Friederike Feil Friederike is een voedings deskundige en gecertificeerde sports nutrition (CISSN). De meeste van u kennen door hun prestaties in extreme sport (winnaar van de Stoere Man, 2012, sterke man van 2013, Stoere Man, 2013). Het is een belangrijke pijler van Dr. Feil onderzoek van de groep en om het overwinnen van de auteur van de boek: “pijn in de gewrichten en artrose”.

Geef een reactie