Hoop dat Cannabis als medicijn? Artsen vertellen de praktijk

“Ik hoop dat Cannabis als medicijn?” – de gebieden van het gebruik en de diverse effect

De groep van 94 voor holistische kanker therapie(www.gruppe94.at) op Di, 16.02.2016 om de discussie rond om de administratie van de 4. District in Wenen geladen. Van de huisartsen en de Cannabis arts, Dr. Kurt Blaas, en Dr. Birgit Kraft, een anesthesist in het Algemeen ziekenhuis in Wenen, werden de gasten op het Podium.

Hasj, wiet of hennep, onder velen, de naam van het medicijn Tetrahydrocannabinol (THC) is ons gegeven door de media. Maar wat weten we eigenlijk van dit geneesmiddel? Het is een oude gecultiveerde plant, lang, haar noise effect is niet bekend. Echter, u kunt nog veel meer doen.

In de Oostenrijkse medische THC in twee vormen, bekend als Dronabinol en Nabilone, synthetische drugs. THC valt onder de narcotica wet en wordt slechts verleend onder bepaalde voorwaarden, de geneesheer-directeur.

De medische onderzoeken vanwege de positieve effecten op verschillende ziekten. Dit houdt verband met Multiple sclerose, fibromyalgie, of post-traumatische stress-stoornis, maar ook onverzadigbaar, braken. De belangrijkste toepassingsgebieden van THC zijn momenteel in chronische pijn en palliatieve geneeskunde.

Er zijn meer dan 200 verschillende symptomen van de ziekte bekend zijn, die behandeld kan worden met de oude helende plant!

Dr. Kurt Blaas (www.ordinationblaas.at) is in de Algemene medische en Cannabis artsen in Oostenrijk, en vertelt van de praktijk:

  • hoe werkt een Cannabis behandeling in de praktijk?
  • hoe wordt een Patiënt naar Cannabis geneeskunde, en wie moet je voor gaan?
  • wat zijn de ziekten worden behandeld?
  • welke behandelingsmogelijkheden zijn er?

Video link: https://youtu.be/zE4LAGdaShk

Dr. Birgit Kraft, een anesthesist vertelt iets over de Plant, de verschillende cannabinoïden en hun effecten:

Video link: https://youtu.be/trFRR3Jd0DE

Bron en meer informatie: www.gruppe94.at

 

 

Geef een reactie