“In 100 dagen, vrij van pijn” – Nieuwe wegen in artrose

Guest post: In deze post Dr. Wolfgang Feil toont u hoe te overwinnen artritis en in 100 dagen, vrij van pijn kan worden.

Eten anti-inflammatoire

Een schade aan het kraakbeen kan regenereren. Maatregel I: kraakbeen afbraak processen stoppen. Een extra ontsteking van de Gewrichten is in het spel, dus het is om zich te ontdoen van belang deze ontsteking. De ontsteking veroorzaakt pijn en schade bestaande kraakbeencellen, ook invasie van kraakbeen progenitor cellen. Eten tegen ontsteking: veel groente, salade, fruit en vis. Je moet ook veel gebruik van kruiden en specerijen, zoals gember, Chili en kurkuma. Dit is om te stoppen met de afbraak van het Kraakbeen, het verminderen van ontstekingen en dus pijn.

De pijn aanval kraakbeencellen

Pijnstillers (niet-steroïdale anti-inflammatoire Geneesmiddelen of cortisone) zijn de verkeerde keuze: de aanval van de kraakbeencellen, en hebben ernstige bijwerkingen. De schade aan het kraakbeen wordt steeds erger.

Kraakbeencellen worden in de behoefte van goed bruikbare kiezelzuur

Als het kraakbeen te genezen schade, dan is uw kraakbeen cellen nodig een ondersteunend aanbod van natuurlijke silica (bruine rijst, havermout, banaan, heermoes concentreren, brandnetel-extract), glucosamine, Chondroïtine en collageen hydrolysaat. Deze voedingsstoffen zijn de hoeksteen van de structuur van het kraakbeen.

De juiste dagelijkse dosering is: 1 theelepel heermoes 450 mg brandnetel extract 1500 mg glucosamine sulfaat, 800 mg chondroïtine sulfaat, 10 g van collageen poeder

De gezamenlijke behoeften beweging, spierversterking en goede gedachten

Alleen door de beweging van een gewricht kan worden goed verzorgd. Zonder beweging van het gewricht is uitgehongerd tot de dood. Gezonde gewrichten, spieren nodig: een regelmatige en goed gedoseerde krachttraining neemt stress weg van het gewricht. Nieuwe studies van de kwantumfysica, geneeskunde en biologie om te laten zien dat positieve gedachten helpen bij het genezingsproces.

Succes behoeften van uw inzet

Alleen de Kennis van hoe u uw kraakbeen re-fit is niet genoeg, echter, nu je lichaam in de behoefte van het engagement. Obama ‘ s Slogan: “yes we can”. Uw Slogan zou kunnen zijn: “Ja, ik zal het doen”. Recepten voor ontsteking verlagen van de basisvoeding, praktische tips, een Overzicht van goede voedingssupplementen, alsmede literatuur-informatie kunt u vinden op mijn Homepage (www.dr-feil.com/arthrose) ik wens je veel succes in het behoud van hun kraakbeen, of de verlichting van uw artrose.

Dr. Wolfgang Feil

%image_alt% Dr. Wolfgang Feil is een doctor in de biologie en voedingsstoffen-medische adviseurs van top-atleten, zoals het nationaal handbal team, de van 1899 Hoffenheim, Jan Frodeno, Michael Göhner, Tobias Sauter of Falk Cierpinski. Amateur-sporters, hij is bekend als de auteur van de bestseller “De voeding”. Hij is hoofd van de onderzoeksgroep van Dr. Feil, Prof. Dr. T. Wessinghage is een lid van zijn. Meer over artritis verlichting, kunt u lezen in de Blog-serie door Dr. Feil “Nieuwe paden in artrose”.

Geef een reactie